reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Balkan ja to nie moge sie zebrać do prania ciuszków małego,czekam jeszcze na paczkę od mamy,ponoć cudeńka nakupowała dla malucha i może wtedy,chociaż warto by sukcesywnie by potem nie zawalić się robotą.Corin ja też mam dziwne sny,choć niektóre mogłyby się spełniać,jak ten dzisiejszy,ze kupujemy przepiękny apartament:)ehh

:szok: wieć babci cholera gnojówkę mi kazali wywozić :szok: a dziadek darł się przy studni szybciej szybciej :szok::-D
miały byc sny a nie wspomnienia z dzieciństwa
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Orchi ubawil mnie twój sen, hahahaha

Madzia uspokoilas mnie, myślałam ze tylko ja jestem taka pokrecona

Psotka, moja ewcia od wczoraj tez leniwa. Dziś ja nawet podsluchiwalam i tętno jest, uffff. Zauważyłam ze jak jest ciepłej na dworze to ona taka jakaś nieruchliwa sie robi

A i zauważyłam ze ożywia sie kiedy puszczam, albo śpiewam piosenki Garou, hahahaha. Skrzywilam sobie dziecko :-D ale postanowiłam zamówić jej body z napisem "słucham Garou razem z mama" było, nie było zaliczyła już jego koncert w listopadzie, hahahaha

Ostatnia edycja:
Ejj weźcie no :-D bo wczoraj z moim wspominałam jak z kosą latałam po rżysku i coś mi się za to śmierdzącym snem oberwało :-D:-D dobra idę bo sklep zamkną mleko wykupią a gnojówka zostanie nie wywieziona :-D zajrzę niebawem buziam Wasss

proszę was mi już nie wolno się tak śmiać.....
corin napis rewelacja
orchi nasz kochany rolniku idź do sklepu po plony :-D

Orchi gnojowke wywozisz a krow babcia nie ma?:p Wydoilabys i byloby mleko:-)

Psotka ja mieszkam na winogradach. I moje dziecie tez spokojne od wczoraj jak nigdy. Czasem tylko czuje jak sie przekreca, ale nie kopie tylko moze sie przeciaga albo cos podobnego.

Dziewczyny! jestem załamana i przerazona! :-(
Jak Wam kiedys pisalam chodze do dwóch lekarzy (prywatnie i panstwowo). Panstwowo to tylko dlatego ze dostaje skier. na wszystkie badania, które robie potem bezpłatnie, bo sama gin jest kiepska i jej nie ufam. Ale... wczoraj byłam własnie u niej i jej tez pokazalam to USG, na którym jest opisane ze główka i nózki odpowiadaja tyg ciazy w którym jestem, ale obwód brzuszka jest mniejszy o ok tydzien. No i ona tak samo jak moja (pryw.) gin powiedziala, ze trzeba powtórzyc USG, żeby wykluczyc hipotrofię płodu. Różnica jest niewielka i tez kazala sie nie denerwowac, ale jak juz dwóch lekarzy o tym wspomniało to teraz juz zaczełam naprawdę panikowac. Tym bardziej, że mam II stopień łozyska i to może być powód. Niby na razie jest wszystko ok, ale trzeba to sprawdzic. No to ja juz sobie wmówiłam, ze jest zle i do tego 7mego czerwca, czyli kolejnego USG sie zapłacze.

Czy Wy sie kiedys z tym spotkałyście - słyszałycie cos? Ja wczoraj czytałam w necie sporo - kilka mam sie wypowiadalo, ze tez tak mialy i na kolejnych USG wychodzilo, ze wszystko ok, ale jakos mnie to nie przekonuje. Najgorsze, ze nie mam na to wpływu, moge teraz tylko czekac zeby sie dowiedziec jak jest u mnie - dobrze czy zle. Nie wytrzymam! :-(

Hej babeczki.. tak rano a wy juz tyle macie napisane..

Weroniczko, wszystkiego najlepszego! spełnienia najskrytszych marzen i oczywiście pieknego, zdrowego dzidziusia:)

Ja wmuszam właśnie w siebie szklanke koktajlu truskawkowego..aż dziwne, bo zawsze potrafiłam wypić duzo więcej.. cos nie mam dzis apetytu, moze to przez to że nie mogę się porządnie wykup........... nie powiem dalej heh

Anulka, najwyżej małego po głowce popukacie heh..zarcik taki:) najlepiej zapytać ginka..

Ja dzis juz troche spokojniejsza, uznałam że pewnie wtedy sie usg myliło i mała była lżejsza niż wyliczył.. może poprostu będzie drobniejsza od siostry.. no hcyba że okaże sie że urodzi sie calkiem spora..wtedy sie zdziwię heh

Ja nie wiem co wy z tym spaniem macie..ja śpie jak suseł, co prawda poźno chodzę spać, ale wtedy mogłabym nadrabiać nawet do południa, więc problemu nie mam:)

katerina, to pewnie masz tak jak u mnie.. wczoraj bylam u gina i mała podobno waży tyle co 3 tyg temu..tez sie zmartwiłam, bo głowka urosła a brzuszek podobno nie.. ale dziewczyny juz mnie tu uspokoiły troszkę i ja myślę, ze to jakiś może błąd pomiarowy, lub poprostu taka uroda naszych dzieciaczków.. a tydzień różnicy to nie jest dużo! moja podobno waży teraz 2180g..więc malutko, ale ciekawe jak jest rzeczywiście..

A i dostalam zelazo w tabl..
Chciałam jeszcze zapytać, jak u was było z leukocytami w moczu? ile ich miałyście? i czy lekarz coś o tym mówił?

Lecę na spacerek pa

Ostatnia edycja:
reklama
....

Czy Wy sie kiedys z tym spotkałyście - słyszałycie cos? Ja wczoraj czytałam w necie sporo - kilka mam sie wypowiadalo, ze tez tak mialy i na kolejnych USG wychodzilo, ze wszystko ok, ale jakos mnie to nie przekonuje. Najgorsze, ze nie mam na to wpływu, moge teraz tylko czekac zeby sie dowiedziec jak jest u mnie - dobrze czy zle. Nie wytrzymam! :-(
katerina dobrze że lekarz bedzie kontrolować. u mnie od połowy ciąży mierzona jest kość udowa gdyż jest mniejsza od wieku ciąży o około 2 tygodnie. jednak ona o ile rośnie proporcjonalnie do poprzedniej wizyty mówi o wzroście dzieciaczka nie wiem ja to jest z brzuszkiem . my oboje jesteśmy niscy więc i syn nie będzie wielkoludem.
głowa do góry

Do góry