margerita126
Fanka BB :)
Corin sny masz niesamowite
Gosia trzymam kciuki za wizyte ,,,, moja w czwartek
orchidea chodz do mnie ja mam mleko
Gosia trzymam kciuki za wizyte ,,,, moja w czwartek
orchidea chodz do mnie ja mam mleko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
miały byc sny a nie wspomnienia z dzieciństwawieć babci cholera gnojówkę mi kazali wywozić a dziadek darł się przy studni szybciej szybciej
katerina dobrze że lekarz bedzie kontrolować. u mnie od połowy ciąży mierzona jest kość udowa gdyż jest mniejsza od wieku ciąży o około 2 tygodnie. jednak ona o ile rośnie proporcjonalnie do poprzedniej wizyty mówi o wzroście dzieciaczka nie wiem ja to jest z brzuszkiem . my oboje jesteśmy niscy więc i syn nie będzie wielkoludem.....
Czy Wy sie kiedys z tym spotkałyście - słyszałycie cos? Ja wczoraj czytałam w necie sporo - kilka mam sie wypowiadalo, ze tez tak mialy i na kolejnych USG wychodzilo, ze wszystko ok, ale jakos mnie to nie przekonuje. Najgorsze, ze nie mam na to wpływu, moge teraz tylko czekac zeby sie dowiedziec jak jest u mnie - dobrze czy zle. Nie wytrzymam! :-(