reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

konwalianka a powiedz smarujesz czymś czy zostawiasz i żyją swoim życiem. ja normalnie chyba przy okazji wizyty jutrzejszej u gina zajdę do dermatologa boję się żeby mi nic nie zostało. chociaż pewnie i tak będzie kazał przyjść po rozwiązaniu

reklama
Madzia, ja byłam u dermatologa jakieś 3 tygodnie temu, to ona mi powiedziała, że przed porodem to normalne, bo jakieś inne hormony zaczynają działać i doraźnie może mi przepisać kilka preparatów: zatem twarz myję Cetaphil co drugi, trzeci dzień a na wypryski stosuję Zineryt, chociaż efektów szczerze za dużo nie widzę.. mnie te pryszcze wychodzą głównie na granicy z włosami, ale ogólnie popsuła mi się kondycja cery na policzkach, co bardzo mnie deprymuje:-(
myślę, że po porodzie dopiero poleca nam włosy, paznokcie no i cera się popsuje, w końcu to drastyczna zmiana hormonów..aż się boję na samą myśl

u mnie wyskakują właśnie na linii włosów i karku.
na policzkach nie mam ale ma na czole :-). no i zsypało mi dzis dekolcik :wściekła/y:
no fakt to daruję sobie tego dermatologa .

mailuj hihi no to ładnie też masz z godzinami spania i wstawiania a jak w ogóle remont idzie ??/
madzia powoli może nasze maluszki nas przyzwyczajają do porannego wstawania :-D
Ja nic na twarzy nie mam od początku ciąży :eek: ani wyprysków ani przebarwień :eek: odkąd pamiętam używam tylko krem nivea w zimę neutrogena i myję twarz spirytem szpitalnym :-D :-D wyskoczyły mi w Wielkanoc krostki na policzkach i brodzie ale użyłam fluidu a ja w sumie w ogóle takiego specyfiku nie stosuję :-D:-D i po dwóch dniach zniknęło :-D
Veronique wszystkiego najlepszego :* :-D

orchidea no właśnie ja też tylko nivea - stawiam na hormony. zobaczę jak będzie po porodzie i wtedy wezmę krosty z zaskoczenia. :-D
co do porannego wstawania to pewnie tak:):)

Dolaczam do niespiacych:blink: Cala noc sie krecilam a rano wczesnie wstalam, bo ile mozna lezec i sie przewracac z boku na bok... Dla mnie to masakra, bo nigdy ze snem problemow nie mialam, ledwo glowe do poduszki polozylam to juz mnie nie bylo:) No a teraz sie mecze... I w ogole zle sie czuje kolejny dzien. Nogi mnie bola jakbym cala noc biegala, kregoslup nawet w nocy nie przestal bolec:(

psotko dzisiaj tez ma byc w Poznaniu tak goraco:(

witajcie kochane:*
co do syfkow to mi tez wysypalo policzki...mam takie krostki pod skora co mnie denerwuja no i na czole jedna po drugiej wyskakuje...

A mam pytanko jesli szyjka mi sie troszke skrocila mozna robic bzyku bzyku czy nie bardzo??

Cześć Mamuśki !!!
Coś nas tu mało dzisiejszego ranka.Ja chyba też niedługo przestanę Was odwiedzać. Idę dzisiaj do ginka i okaże się, czy wyląduję w szpitalu. :szok:
A mam jeszcze trochę rzeczy do zrobienia w domu.

P.S. W przyszłym tygodniu będą w Lidlu łóżeczka turystyczne Hauck, jeżeli którąś interesują. Aha, te wczorajsze lidlowskie termometry do ucha są ok, ale instrukcja ich obsługi już nie :-D

Idę prasować, wpadnę za jakąś chwilę.

reklama
Do góry