reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dzieki dodis ale jaja :x ja nie chce :-D to niech mnie uprzedza kiedy to bede miala zebym sie psychicznie nastawila xD haha
ja uciekam juz bo caly dzien komp chodzi, obejrzymy jakis film, ale taki prawdziwy bo juz po kolacji jestem xD
buziole w brzuchole nadete robalki :-D

reklama
hejka laseczki
zagladam po paru dniach nieobecnosci
na weekendzie bylismy w Sulejowie na zjezdzie linea klub, wszystko dobrze ale pogoda do d....., ca ja sie martwilam bo brzuch mi twardnial a malz mi mwoi ze do piotrkowa tryb jest blisko myslalam z e go zabije za taki tekst
na szczescie wrocilismy szczesliwie ale wczoraj wieczorem miala, chwile zgrozy bo siedzialam przy kompie o polnocy wstaje plama mokra na krzesle i od razu mysle ze wody mi sie sacza, zalozylam wkladke polozylam sie nie moglam zasnac i nei ruszalam sie wcale jakby to mialo pomoc no ale na szczescie to uplawy bo wiecej nic nie lecialo, ale tak sie zdenerwowalam ze sie cala trzesłam i od razu na mysl ze glupia baba p co jechala pol polski a teraz ma za swoje a ze w 1 ciazy tak sie zaczelo i to wlasnie w tym okresie to dodatkowy stres ze wczesniaczek kolejny sie urodzi
a dzis byłam na akademi jonson baby dot pielegnacji noworodkow, chorob skóry, rowoju dziecka w poszczegolnych miesiacach
dostalam probki janson baby, mleczko do ciala, fajne zajecia były, najmniejszy uczestnik mial 5 tygodni i na nim pokazywali jak wlasciwie trzymac dziecko jak rozstawiac nozki na co zwracac uwage podczas przewijaniam noszenia dziecka itp
a moja mala ppo przyjsciu z przedszkola dorwala sie do nich i próbke kremu na odparzenia rozsmarowala sobie na buzi, brzuchu i rekach
dodi ja mam te sam problem mały moj ma ok 2 kg duzy nie jest a do tego brzuch mam jakos tak nisko, moze fote wstawie pozniej

gon1a, to nieźle sie przestraszyłaś pewnie z tymi wodami.. ja bym panikowała juz heh
No mam nadzieję, że wszystko bedzie ok i mała jeszcze urośnie..
Wstaw fotkę:)

Doberek kochane :*:*:* :-D:-D noo u mnie standard o 5tej pobudka :-D:-D ale wstaję wyspana jak talala :-D
emeczka takkk z ta tv to święta prawda tak nazwałam,żeby nie było,że objadam się non stop hahaha :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D
dodi słońce pewnie coś źle sprawdził lekarz nic się nie martw wszystko jest na bank ok !!! :*:*:*
maqnio jej to Ty już niebawem Różę możesz utulić a przede mną jeszcze 8 tyg prawie hahaha ale niech siedzi i rośnie ile się da :-D:-D
No i zapomniałam co jeszcze chciałam napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Buziammm wszystkie Was z rana i szkrabunie też !!
Wie ktoś co się dzieję z mmartą dawnoooo jej nie widziałam :eek: a ślimakowa to chyba wsiąkła gdzieś :eek::-D

hello, nie powiem ze z humorem rewelacyjnym wstałam. Jakiś nowy napływ hormonów zaczął się bo mnie " nosi" na wszystko, do tego jakieś pryszcze na twarzy:( i skurcze B H coraz częstsze.
Wyjdę na spacerek z rana to może przewietrzę szare komórki to mi dobrze zrobi,,,,,
Wam życzę "jak najchłodniejszego" dzionka:)

witam kawusiowo
veronique - sto lat..... i dużo szczęścia..
orchidea u mnie z tym wstawaniem to samo.
sestina u mnie na skórze też rewolucja .;-)
miłego dnia..idę podczytac co i jak u was działo się wczoraj

Nika dużo szczęścia i wiary w siebie!
Orchi ja o 5 głowę dziś myłam bo nie miałam siły dalej udawać, że śpię ;-)
Wczoraj poprasowałam kolejna partie ubranek 0-3m i myślalam że padnę. Ale wytrwałam. Zostało już mało.
ŻyczĘ Wam miłego dnia :-) Ja dziś jeszcze` mam ostatnie nagrane bloga i ciąg dalszy robót domowych. Widac koniec :-)
AAAAAAAAAAAA Dodi jak słysze lekarza co się nigdy nie myli to mnie krew zalewa. Tym bardziej, że dokładność tego badania to +/- 500 gram. Głowa do góry. Mała na pewno jest w dobrej wadze :-)

reklama
witajcie bąbelki
Ja też już na nogach od jakiegoś czasu..normalnie nie mogę spać, bo wszystko mnie boli, zwłaszcza pośladki..
widzę, że nie tylko ja mam problem z cerą.. u mnie już od dobrych 2 tygodni jakiś wysyp jest na twarzy, ja też dzisiaj planuje wyprać zaległe ubranka.. chociaż ma mnie odwiedzić koleżanka:-)

Weroniko -- ja też życzę samych pomyślnych i słonecznych dni!

Do góry