reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

em_ka, no moze mniej bym sie denerwowal, jakby od początku mala była kruszynką, ale wczesniej miała całkiem spora wage jak na tydzien ciazy a teraz nic nie przybrała i to mnie martwi... bo tak to jej waga jeszcze ujdzie w tym tyg.. och zawsze coś.. postaram sie nie denerwować i myslec pozytywnie! tak jak mówicie, to na pewno jakas pomyłka!

reklama
dodi poczekaj te 2 tyg i wtedy zobaczysz. moze tak jak dziewczyny pisza blad pomiaru. sciskam, napewno bedzie wszystko wporzadku.
emka nie zly zestaw. kusisz tylko tymi smakolykami.

doczytalam co pisalyscie przez caly dzien, i plakalam ze smiechu, jestescie nieziemskie. Gdyby byla mozliwosc spotkania sie z wami na zywo, bylo by naprawde superowo. wyobrazacie sobie wszystkie lipcoweczki na piwku. ale by sie dzialo

Maqnio, ja też mam przeczucie, że przenoszę;)

Konwalianko, jaka duża różnica, 15 dni?! U mnie według OM 15 lipiec, a według USG 9 lipiec.

Baloniki, śpijcie dobrze! Dobranoc!

psota jestem ciekawa czy nasze przeczucie nas nie zawiedzie:)

ja tez mykam, bo dzien mnie dzis wymeczyl, moze wkoncu zasne o normalnej porze i sie wyspie, buzi w brzusi:*

Hej Kochane... coś mnie depresja zlapała ;-/ byłam dziś po kosmetyki dla małej... pokupowałam wszystko... nie mogę wytrzymać na ból nóg... kupiłam sobie krem z kasztanowca na skurcze łydek ponoć rewelka zobaczymy... Pozdrawiam

wydruska ja tez mam z kasztanowca na nogi, jak na razie nie stosuje ale smarowalam na pekajace naczynka na nogach. Wiem ze moja babcia na zylaki go uzywa :-)

ej laseczki, bo nikt mi w koncu nie odpowie po co sie z pupci pobiera probke??

psocia, no spora ta rozbierzność, no ale co poradzisz.. może pośrodku mały się wpasuje :) a niby miesiączki miałam regularne:-D
ja ci nie powiem emka, dlaczego..bo sama nie wiem;-)

dodi ja myślę, ze nie tylko człowiek ale też i urządzenie moze się mylić. Nie denerwuj sie kochana.
maqnio tak to jest tyle miesięcy leżakowałas to jak się wyrwałas to musiałas od razu doopkę pokazać, łobuziarko

Mój małż juz wrócił, ide pogawędzić. Do jutra

Em_ka zobaczymy bo już mój mąż ma mnie dosyć w nocy jak się wydrę :-D uciekam spać Kochane :* dobranoc i spokojnej nocy życze :-) buziolki dla maluszków

reklama
em_ka, no bo te paciorkowce moga zyc albo w pochwie, albo w odbycie..wiec trzeba z obydu dziurek pobrac.. jak wyjdzie ze masz te bakterie, to niby przed porodem daja cos do picia takiego specjalnego... ale sama dokładnie nie wiem po co i dlaczego

Do góry