reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dodi tlyko postaraj sie za duzo na ten temat w netku nie czytac, bo tylko niepotrzebnie bedziesz sie nakrecac. Co do wymazu to mi tez pobierał na ost. wizycie ale tylko z pochwy o odbycie nic nie wspomniał...ciekawe czemu kurcze.

reklama
Maqnio, łoooo jej! To jeszcze 10 dni i możesz już mieć Różulkę! Zazdroszczę! :)

Aniaa, masz rację, dzisiaj jest nie do wytrzymania, masakra z tym gorącem!

Dodi, zacznie rosnąć, na pewno!

Konwalianko, ja też bym chciała na koniec czerwca, ale wiesz, chcieć to my sobie możemy, hehe;)

Dodi mi kiedyś gin powiedział, że wystarczy minimalne poruszenie dzidzi, a już taki błąd pomiaru, że ho-ho. Stąd biorą się błędy w wadze nawet 0,5 - 1 kg. I dlatego przecież nie ustala się terminu porodu po wielkości dziecka. Najwyżej przy 1-2 usg. Rozumiem Twój niepokój, ale jestem pewna, że z Twoją dzidzią wszystko ok. A może chce mieć talię osy po mamie?;-)
Maqnio he he he:-D No nie wytrzymam. Wyobraziłam sobie Ciebie turlającą się po trawie i tłum przechodniów zaglądających przez płot:-D

Ja też chcę pod koniec czerwca, bo Staś mnie rozerwie na strzępy jak jeszcze podrośnie:szok:

dodi ja jestem przekonana że wszystko będzie ok .,
jakby lekarza cos mocno zaniepokoiło to kazał by przyjść za tydzień nie dwa. głowa do góry kochana ;-)

psota oj juz sie trzese z radosci na to zeby miec malutka przy sobie. ale tak jak piszesz chciec to my sobie mozemy, i tak niby slucham tego co gin mowi a gdzies tam pod skora intuicja mi podpowiada ze mala urodzi sie po terminie:)

Magia, no po mamie to talii osy by nie miała:) ja zawsze małą oponke na brzuszku mialam:)

maqnio postaram sie nie nakręcać.. zobaczymy za 2 tyg, jakby naprawdę była za mała to by mi kazał chyba wczesniej przyjsc?!

Kurcze, teraz przez te 4 tyg będę jesc i jeśc..zeby mi mała urosła...ciekawe jak to wplynie na moje boczki he

Aniaa, temp w uchu zawsze jest wyższa dlatego wszelkie krople do ucha przed aplikacja dobrze jest rozgrzać ;-) w pupie tez jest inna temp niż na powierzchni ciała. Ale nie pamietam wartości dlatego zawsze mierze pod pacha :-) każdy pediatra poda ci prawidłwe temp w uchu, pupie i w buzi :-)

reklama
em ka- ,,oglądasz TV"?czy już jesteś po...:ninja2::
no ja ogladalam takie ciankie tasmowce, ale za ok 20 bedzie mega hit dnia :-D ahah

emka, ja mięsożerna to słabo jestem, ale też słyszałam, że ludzie różnymi rzeczami się zajadają - pająki, larwy, słonina w czekoladzie..blee, a te świerszcze tak ładnie wyglądały:cool2:
a jak piknie cwierkaja a mojego to wkurza i karze mi je wynosic na balkon :-( nie daj boziu zeby mi jakis w terrarium sie schowal, to pozniej pol nocy na niego poluje bo moj mi haje robi :-( A mi tam wszystko jedno czy cwierka czy nie, mi sie fajnie spi bo czuje sie jak w polsce w lato :-D ahahha

dodis nie martw sie, dopiero co pisalam o mojej siorze ze w 29 tc jej maly mial 1025 i tez byl podobno za maly jak na swoj wiek, widocznie dzieciaczki maja swoj rytm i juz, w tym miesiacu tak a w przyszlym nadrobi i juz :-) ewentualnie tak jak laski mowia, ze lakarz sie pomylil albo takie miala ulozenie i zle zmierzyl. Poczekaj do kolejnego USG i sie okaze :-)

ej a czemu z pupy pobieraja? :szok: ja nie chce zeby mi tam nic ruszali, a jak juz to niech uprzedza to sie dobrze umyje :-D ahahha

Ostatnia edycja:
Do góry