reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
em ka- ,,oglądasz TV"?czy już jesteś po...:ninja2:
iwonuś - miłej nocki
psotka - ja też podglądam czerwcówki i jestem w szoku mam nadzieję że lipiec rozpakuje się cały w pierwszej połowie .byłoby idealnie
anulka - cukier po batonie na bank
sestina - znam to uczucie

i ja znikam do łóżeczka po wczorajszym boli mnie głowa ...dziś położę się wcześniej:happy2:

Jestem jestem kochane!
Juz po wizycie.. wymazy pobrane (nie wiedziałam że to tez z odbytu heh..zdziwiona byłam :-D)
Miało nie byc usg dziś, ale tak na chwilkę mowił ze zobaczy co i jak.. no i troche sie zmartwilam, bo waga małej to 2180g.. a 3 tyg temu w 32 tyg była 2150g, więc nic nie urosła, głowka sie zwiększyła, ale brzuszek cos słabo.. wiec mam przyjsc za 2 tyg na kontrolę, zobaczyć czy zacznie rosnąć.. bo jednak to troche zaniepokoiło lekarza..

Niby waga mieści sie jeszcze w normie, ale jednak powinna trochę urosnąć przez te 3 tyg! teraz mam zmartwienie...dlaczego sie zatrzymała..

No tez tak mowiłam do niego, że wtedy może inaczej mierzył, ale on mówil, że zawsze mierzy kilka razy wszystko i nie ma prawa sie az tak pomylić..bo dokładnie wszytko zawsze mierzy..

Madzia, nie wiem bo dziś mi wydruku nie dawał, tylko zmierzył mała, bo go prosiłam.. więc nie wiem na który tydzień,a le porównywał te wymiary i glowka urosła chyba o niecałe 2 cm, a brzuszek sie zatrzymal..no ale troche go to zanipokoilo, bo powinna przybrac na wadze tak czy siak, a nie nic..
Ja przytyłam 1,8kg od tamtej poprzedniej wizyty..

reklama
dodi może tak się ułozyła tym brzuszkiem ze pomiar nie wymierny-usg to maszyn awiec nie jest idealna choc domyslam sie jak sie denerwujesz...sciskam

Do góry