reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
em_ka - nie masz litości!! ale bym zjadła tego arbuza, ssstrasznie sssmakowicie wygląda!!
Jadę jutro na targ!!!!! <tuptup>
Jutro w ogóle ekscytujący dzień się zapowiada - jedziemy z mężem do sklepu kupić wózek, fotelik i całą resztę niezbędnych drobnych "gadżetów". Chyba zbankrutuję..

to ja wam chce oczy nacieszyc , lece do sklepu, przytachalam te wszystkie rzeczy a wy jeszcze mowicie ze litosci nie mam :-D wy to potraficie ludzi docenic :-D ahahqah
banktrut bankrutem ale jaka satysfakcja z zakupow :-D
jakbym złapała tego arbuza to bym całą buzią w niego wsadziła

juz mam przed oczami obraz twojej buzi w arbuzie :-D ahahah

Emka ty prosiaku, ale kusisz:-D
malamii to świetny dzien przed wami, nie martw się ja już bankrut:-D
Madzia widzisz co to Emisko z nami wyrabia:-D

wisienko ja z prosiaka juz dawno transformacje przeszlam na wieloryba ladowego, takze prosze mi tu ze swiniami nie wyjezdzac :-D daleko mi do nich ahahahha :-D

hehe, a wy dalej o jedzeniu :)
emka, jakie cuda.. aż musiałam powiększyć zdjęcie, aby to mięsko zobaczyć :-D
..

no, chociaz jedna o miesiwie napisala :-D wiesz... podobno w mexyku podaje sie swierszcze smazone na glebokim oleju jako przystawki :-D wiec zle w smaku byc nie moga :-p

wlasnie pochlonelam caly kubek koktajlu truskawkowego. Zabraklo mi do niego jedynie bitej smietany :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
a ja uprałam najmniejsze gabaryty-niedrapki, skarpetki, czapeczki, kapelusiki :)ale wystawka na suszarce w sypialni hihiih

em_ka a ty znowu kusisz, ślinka mi tak leci, że nie moge jej powstrzymać. Jutro jak się wyrwe na zakupy to przyniose same owoce...Boże a te czereśnie... mniamm już czuje ten smak... kurcze jutro nie odpuszę

Anulka duża ta twoja dzidzia, fajnie że wszystko OK :-)
a ten podwyższony cukier... hhmm myślę że to przez ten batonik ale jeśli powtórzysz badania rozwieją się wszelkie wątpliwości :tak:

a mnie coś kłuję w prawym boku na dole jakby jajnik...:wściekła/y:

no to jeszcze ....

nie mogę siedzieć, nózki malutka wsadza mi w krok ze az świszcze....chodzę....i kiwam się moze usnie,,,,:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry