reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Ja mam dziś takie dziwne,to nawet nie skurcze czuję w dole brzucha jakby parcie,ucisk nie wiem ciężko to określić i bywa to nieprzyjemne i lekko bolesne.Zastanawiam się co to może być?

reklama
hej ja juz po wizycie:) wszystko byloby ok ale cukier mam podwyzszony musze powtorzyc go jeszcze raz:/
maly zdrowy wazy 2227,4g polozenie ok no i szyjka mi sie skrocila brzuch twardy mam nospe na stale i duzo wypoczywac. niestety nie mam mozliwosci wstawic zdjecia bo jak nigdy dzis klejnoty wystawil a buzki nie...a aparat zostawilam w domu.

co do wymazu z pochwy to ja juz mam skierowanie na to robi sie go miedzy 34 a 36 tc i tak jak rozmawialysmy czeka sie ok tygodnia na wynik tylko ze to jest tez z odbytu:/

A i jeszcze sie zalamalam moj gin idzie od 4 lipca na urlop mam nadzieje ze albo do tego czsu urodze albo doczekam do 25go...

psota a jednak nie wytrzymałas z ogórasami:) ja dziś zjadłam michę jogurtu a la tzatziki do jajek sadzonych i ziemniaków z koperkiem. A truskawy o nas coooraz słodsze! Zapiłam latte/ frappe domowej roboty ( pół łyzeczki rozpuszczalnej na odrobine ciepłej wody plus diuuuużo zimnego mleka.
I co ja dalej mam jeść???

Ostatnia edycja:
Mimi może główka naciska na szyjke a który ty masz tydzień bo nie masz suwaczka a ja nigdy nie pamiętam??
Anulka no już kawał chłopaka, zyczę dobrych wyników cukru. Kurcze ja mam w czwartek wizytę i nie wiem czy będę już miała te wymazy ale pewnie tak.
sestina ja własnie wrąbałam kawał ciasta z truskawkami, caly czas jestem głodna:eek:

ja też głodna non stop Wisieńka - jakas masakra pod koniec ciąży:: czuję ze wszystko " mam pod gardłem" ale i tak myśle o jedzeniu non stop- już takie mixy odchodza ze dziwie się ze nie " haftuję" ani zgagi nie mam . Ale bekam jak stara hehehe

Sestinko, nooo, ale te gruntowe, które kupiłam nie pochodzą z Hiszpanii;) I polskie pomidory kupiłam dzisiaj za całe 1,99 za kg;)

A ja bym coś wtrąbiła, ale nie wiem co i tym sposobem nie jem;) Ogórka zjadłam jednego i już więcej nie mam apetytu.

Ostatnia edycja:
reklama
Sestinko, no ba! ;) Dla synusia tylko to, co najlepsze;)

Wisieńko, pewnie, lepiej nie ryzykować.

Ja dzisiaj kupowałam truskawki dla Marcina (bo sama nie ruszam;]) i pytam się pani czy te truskawki to nasze, a ona do mnie: ,,nie Pani, to moje są, ale może Pani kupić" hehe;) no to się poprawiłam i pytam czy polskie, a ona: ,,jakże inaczy kochanieńka" ...;)))

Ale czerwcowe dzieciątka się sypią! hoho!

Ostatnia edycja:
Do góry