reklama
A
Anulka198424
Gość
hej ja juz po wizycie wszystko byloby ok ale cukier mam podwyzszony musze powtorzyc go jeszcze raz:/
maly zdrowy wazy 2227,4g polozenie ok no i szyjka mi sie skrocila brzuch twardy mam nospe na stale i duzo wypoczywac. niestety nie mam mozliwosci wstawic zdjecia bo jak nigdy dzis klejnoty wystawil a buzki nie...a aparat zostawilam w domu.
co do wymazu z pochwy to ja juz mam skierowanie na to robi sie go miedzy 34 a 36 tc i tak jak rozmawialysmy czeka sie ok tygodnia na wynik tylko ze to jest tez z odbytu:/
A i jeszcze sie zalamalam moj gin idzie od 4 lipca na urlop mam nadzieje ze albo do tego czsu urodze albo doczekam do 25go...
maly zdrowy wazy 2227,4g polozenie ok no i szyjka mi sie skrocila brzuch twardy mam nospe na stale i duzo wypoczywac. niestety nie mam mozliwosci wstawic zdjecia bo jak nigdy dzis klejnoty wystawil a buzki nie...a aparat zostawilam w domu.
co do wymazu z pochwy to ja juz mam skierowanie na to robi sie go miedzy 34 a 36 tc i tak jak rozmawialysmy czeka sie ok tygodnia na wynik tylko ze to jest tez z odbytu:/
A i jeszcze sie zalamalam moj gin idzie od 4 lipca na urlop mam nadzieje ze albo do tego czsu urodze albo doczekam do 25go...
sestina
Fanka BB :)
psota a jednak nie wytrzymałas z ogórasami ja dziś zjadłam michę jogurtu a la tzatziki do jajek sadzonych i ziemniaków z koperkiem. A truskawy o nas coooraz słodsze! Zapiłam latte/ frappe domowej roboty ( pół łyzeczki rozpuszczalnej na odrobine ciepłej wody plus diuuuużo zimnego mleka.
I co ja dalej mam jeść???
I co ja dalej mam jeść???
Ostatnia edycja:
Wisieńka
Mimi może główka naciska na szyjke a który ty masz tydzień bo nie masz suwaczka a ja nigdy nie pamiętam??
Anulka no już kawał chłopaka, zyczę dobrych wyników cukru. Kurcze ja mam w czwartek wizytę i nie wiem czy będę już miała te wymazy ale pewnie tak.
sestina ja własnie wrąbałam kawał ciasta z truskawkami, caly czas jestem głodna
Anulka no już kawał chłopaka, zyczę dobrych wyników cukru. Kurcze ja mam w czwartek wizytę i nie wiem czy będę już miała te wymazy ale pewnie tak.
sestina ja własnie wrąbałam kawał ciasta z truskawkami, caly czas jestem głodna
sestina
ja też głodna non stop Wisieńka - jakas masakra pod koniec ciąży:: czuję ze wszystko " mam pod gardłem" ale i tak myśle o jedzeniu non stop- już takie mixy odchodza ze dziwie się ze nie " haftuję" ani zgagi nie mam . Ale bekam jak stara hehehe
Sestinko, nooo, ale te gruntowe, które kupiłam nie pochodzą z Hiszpanii I polskie pomidory kupiłam dzisiaj za całe 1,99 za kg
A ja bym coś wtrąbiła, ale nie wiem co i tym sposobem nie jem Ogórka zjadłam jednego i już więcej nie mam apetytu.
A ja bym coś wtrąbiła, ale nie wiem co i tym sposobem nie jem Ogórka zjadłam jednego i już więcej nie mam apetytu.
Ostatnia edycja:
A
Anulka198424
Gość
Cukier mam troszke podwyzszony a mi sie wydaje przez to ze o 23 zjadlam snickersa ...
Wisieńka
sestina no ja zgagę mam ale to mnie nie powstrzymuje przed żarciem
Anulka całkiem mozliwe, ze po batonie
psota ja tez kupuje polskie dla pewności
Anulka całkiem mozliwe, ze po batonie
psota ja tez kupuje polskie dla pewności
reklama
Sestinko, no ba! Dla synusia tylko to, co najlepsze
Wisieńko, pewnie, lepiej nie ryzykować.
Ja dzisiaj kupowałam truskawki dla Marcina (bo sama nie ruszam;]) i pytam się pani czy te truskawki to nasze, a ona do mnie: ,,nie Pani, to moje są, ale może Pani kupić" hehe no to się poprawiłam i pytam czy polskie, a ona: ,,jakże inaczy kochanieńka" ...))
Ale czerwcowe dzieciątka się sypią! hoho!
Wisieńko, pewnie, lepiej nie ryzykować.
Ja dzisiaj kupowałam truskawki dla Marcina (bo sama nie ruszam;]) i pytam się pani czy te truskawki to nasze, a ona do mnie: ,,nie Pani, to moje są, ale może Pani kupić" hehe no to się poprawiłam i pytam czy polskie, a ona: ,,jakże inaczy kochanieńka" ...))
Ale czerwcowe dzieciątka się sypią! hoho!
Ostatnia edycja: