reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Wisienko oby bo jak nie to dieta ahh no i dziwne nawet niecale 0,5kg przytylam waze teraz 66,8 no ale powiedzial ze jak maly prawidlowo sie rozwija to nie jest nic niepokojacego a tylko mniej bede miala do zrzucenia:)

Mykam sie polozyc bo mnie podbrzusze pobolewa caly czas... moze zagladne pozniej :*

reklama
Wisienko dziś 33 tydz,6 dni czyli w sumie 34:)jak byłam ostatnio na usg mały miał główkę u góry no ale to było 4 maja,może się obrócił,uczucie bardzo nieprzyjemne

U nas dzisiaj tak goraco ze jak dla mnie to nie do zycia:-( chcialam placek z truskawkami upiec, ale w taki upal to sobie odpuszcze.
Kupilam kocyk i termometr w lidlu:-)

psotka no jaka żartownisia z tej kobietki
Anulka nie martw się już niewiele zostało
mimi możliwe, ze to dlatego albo po prostu główka ci sie ustawia to juz całkiem możliwe
Ania witaj i jak ten termometr?

NO dziewczynki, wrociiilaaaaaaam :-D
zapodam wam produkty, do wyboru do koloru i wedle gustow i guscikow :-D co komu ppasuje :-D dla miesozercow tez cos sie znajdzie :-D :-D :-D

Załączniki

• CIMG0748.jpg
    CIMG0748.jpg
    34,5 KB · Wyświetleń: 43
em_ka - nie masz litości!! ale bym zjadła tego arbuza, ssstrasznie sssmakowicie wygląda!!
Jadę jutro na targ!!!!! <tuptup>
Jutro w ogóle ekscytujący dzień się zapowiada - jedziemy z mężem do sklepu kupić wózek, fotelik i całą resztę niezbędnych drobnych "gadżetów". Chyba zbankrutuję..

hehe, a wy dalej o jedzeniu :)
emka, jakie cuda.. aż musiałam powiększyć zdjęcie, aby to mięsko zobaczyć :-D
malami, każdy to przechodzi.. heh, ale jaka przyjemność z wydawania tych pieniążków..

ja zaraz zbieram się do lidla.. jak nie będzie tego termometru to będę zła.. Ania23 jaki on jest? warto?

mnie też coś skurcze biorą.. no i ogólnie dziwnie się czuję..

reklama
oglądam właśnie termometry na all i tak patrząc to 100zł trzeba by dać.. dużo.. może faktycznie warto kupić ten termometr w Lidlu? Chyba jutro sobie pojadę go obejrzeć..
Coś mi to leżenie nie wychodzi :/ Ale jeśli załatwię jutro to wszystko to już będę mogła spokojnie w domu na pupie siedzieć :]

Idę po kompocik z rabarbaru :)

Do góry