reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

magia polowanie na kotleta mowisz :-D podejrzane to cos...:laugh2::rolleyes2:
ja za chwile zrobie polowanie na arbuza, niemila kobita sprzedaje w tym warzywniaku, w normalnych warunkach bym tam nie chodzila, ale nie dosc ze ma tanie to jeszcze mega dobre, zagryzam wiec zeby i chodze do niej regularnie mimo wszystko :-D

konwalianka gratuluje zabitej muchy, alez ty jeszcze sprawna jestes :-D ahhaha
(i zapraszam pozniej na zimnego arbuza :-) )

Ostatnia edycja:
reklama
magia nie tylko ty :-D ja zacznijmy od tego ze bym nie podskoczyla, ale gdyby.... ale gdyybyyy jakims cudem mi sie udalo, to przebilabym sie przez podloge i wyladowala u sasiada..... ale tego z parteru :-D bo spadajac z mojego mieszkania nabralabym juz takiej predkosci i sily ciazenia ze bylabym iniemamocna zeby ktos dal rade mnie zatrzymac xD łehhehehhe

Emka dawaj tego arbuza:-)
Madzia no ja myslę, ze same france tam nie pracują ale jak trzeba będzie to wezmę. Pol się śmiał, ze niedługo z kołdrą, poduszka i małą kozetka będą przyjmowac do porodu:-D
Ide po małosolnego. Będe miała zgagę ale nie dam rady

Czytam i się smieję jak głupia! Jesteście niemożliwe! Mąż się na mnie dziwnie patrzy, hehe;)

Zaprawiłam ogórasy, za dwa dni będę już wcinała swoje, a póki co kupiłam już gotowe, pyyyyycha!

Ostatnia edycja:
a ja uprałam leżaczek Fisher Price, który właśnie przyszedł. Najpierw się zdziwilam, że jest nieuprany a póżniej pomyślałam, że nawet jak by był to i tak prałabym go drugi raz. Więc moze to i lepiej. Plam nie miał, trzeba go bylo tylko odświeżyć.No i wielki jest strasznie. Jakoś tak zdawalo mi się, że leżaczki są mniejsze

Cześć dziewczynki;
Dziękuję bardzo za pociągniecie dyskusji o łóżeczkach.
Nadal mam mętlik w głowie. Jutro albo w środę wybieram się do sklepu może tam mnie olśni i wybiorę właściwe.
Do turystycznego i tak wkładałabym normalny materacyk a do tego podwieszenia gąbkę albo kocem dodatkowo wyściełam.
Usmiałam się z tych Waszych polowań na kotlety itp.
Ja dzis jestem nie do życia. Od samego rana boli mnie głowa.
Wzięłam rano Apap, na troszkę przestało ale teraz boli znów. Drugiego nie wezmę bo się boję że za dużo.

mamucica to życzę ci szybkiej decyzji w sprawie łóżeczka. Możesz wziąc drugi apap, spokojnie
malamii nospa nie pomoże na ból głowy bo działa rozkurczowo na mięśnie a nie przeciwbólowy
mailuj no są dośc duże, nam kupuje rodzina bujak, matę i karuzelę ale ja wybierałam i oglądałam na zywo je:-)

reklama
Do góry