reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

psota to wyjasnia sens przekupstwa :-D ahhaha tez bym dala kawalek drozdzowca za ogorasy :-D ojjjj takie wiejskie, polsono-polslodkie :-D aj...

Iwonus my ciagle o jedzeniu, bo jak sie czegos nie ma, to warto sobie przynajmniej wyobrazic , ze fajnie by bylo jakby sie to mialo :-D

orchi nie sciemniaj ze poszlas na TV, pewnie juz w lodowce siedzisz i podjadasz jakies smakolyki :-D

MADZIA a tobie juz tak malo zostalo ze az sie pienie z zazdrosci, tak samo jak inne lachencje, dodi, maqnio itd...:sorry: na dobra sprawe jakby sie dziecie pospieszylo to za 2 tyg bys je mogla miec. Boziu cos niesamowitego ze to juzzzzzzzzzzzzzz v:eek::shocked2:

madzia spoczko, wymysl cos do wieczorka a ja jak o 17 pojde po arbuzka to wstawie fotke bidulko, co bys sie mogla nacieszyc wzrokiem :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Obiadek zrobiłam ale nie jem kisielek za to wciągam, tak mnie naszło. Cóz dziewuchy ja tez jestem ciągle głodna, chyba mamy taka fazę po prostu :happy2:
Ja zaczełam pic herbatke z lisci malin a jutro kupie wiesiołka i tez mam nadzieję jak juz pisałam na 38tc:rolleyes:
Madzia a kto Tu do głodu dopuści....................:happy2:

U mnie na karcie co nalezy wziąc do szpitala pisze :czajnik elektryczny jeśli zamierza się uzywać tantum rosa lub do sterylizacji laktatora:szok:

He he he:-D Ja byłam właśnie na tak konkretnym filmie, że odpadłam na kanapę bez życia! To był horror: "Polowanie na kotleta":-D
buahahahhahahah u mnie polowanie na gołębia

wisienko ja też zastanawiam sie nad czajnikiem . może udało by się ubłagac pigułeczki o wrzątek

reklama
ale nadrukowałyście.. i nadal o jedzeniu.. te ogórki malosolne - mniam.. muszę zrobić koniecznie.. a to ciasto drożdzowe, nie jadłam odkąd umarła moja babcia, czyli 4 lata temu i może nawet upiekę..a teraz zjadłam lody cafe late ale nie jestem usatysfakcjonowana a truskawek nie chce mi się robić z mlekiem.. za to arbuza bym zjadła, a nie mam :(

zaraz się biorę za jakiś obiad, bo normalnie nic mi się nie chce..i jeszcze lata u mnie jakaś wredna mucha, którą właśnie udało mi się ukatrupić

Teśka, super ze już w domu..

Do góry