reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Cześć Brzusie!
Psocia Sestinka mam wizytę u gina w czwartek to zgłoszę mu swędzenie. Mam nadzieję, że to nie ta cholestaza:eek:
Dodi trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:tak:

W nocy dopadła mnie koszmarna zgaga, a nad ranem przeczyściło mnie. Ale przynajmniej wiem czemu i nie żałuję - prawie kg truskawek pożarłam sama:-D Mniam!

reklama
Konwalianka mój ma takie same poglądy. widzę, że ma nawet opory żeby dotykać brzucha. Takie typy widocznie. A jak dziecko się urodzi to ciągle będzie chciał je nosić i z nim gadać.

em_ka, no podobno to hiszpańskie ogórasy, ale zakażenia głownie w niemczech były. widocznie tam trafiły te felerne ogóry..

konwalianka ja zamówiłam taka, kolor ecru MAMO-TATO 3-cz POŚCIEL HAFTOWANA 120x90 (1641323698) - Aukcje internetowe Allegro

Moj małz dotykać brzucho to tak, ale nie rozmawia z malutką..(jak jest w domku) dla niego to jak nie ma jej na świecie to tak jakby jej jeszcze wcale nie było heh.. ale potem to na pewno oszaleje na jej punkcie:) tak jak szaleje za Misią

Hej laseczki :-)
...widzę że imprezka się udała :-D dziś jeszcze poprawiny,.. no proszę

Ja to jakoś nie mogę się obudzić, jestem tak zmęczona że oczy trzymam na zapałki, chyba muszę zacząć coś robić bo chyba nygusek się wkrada...heh

Dziewczyny ja też słyszałam o tych ogórkach, kurcze co to sie wyrabia na tym świecie :no:

Dziewczyny tak kusicie tymi smakołykami najpierw pizza, póżniej jakieś bułeczki, truskawki, czereśnie... normalnie jadę na zakupy, bo w lodówce tylko światło.

Ślę buziaczki i życzę miłego dzionka :-D

Sestinka ;-)

Dziewczyny macie może jakichś sprawdzonych stolarzy lub firmy, które robią solidne kuchnie na wymiar i niedrogo? Najlepiej z okolic Warszawy, ale jak będzie trzeba to zapuszczę się dalej:-) Mam fajny projekt nowej kuchni, ale u nas wykończenie kosztuje fortunę:eek:

reklama
Spojrzcie na to :szok: myslicie że pęknę?? haha :-D

Smiechowo wygląda tak na leżaco z góry.. na boczki sie rozlewa..

Załączniki

• 35+3.jpg
    35+3.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 38
Do góry