reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ostatnia edycja:
reklama
o matko, nic nie slyszalam....A co to za ogórki? szklarniowe czy te do kiszenia? Pomidory tez? :szok:

Co do popijawy, u mnie soczek już się skończył, przerzucilam się na mineralna ;-)
Kupiłam czereśnie, ktoś reflektuje? Pyszne slodziutkie :-D

em_ka no jak na razie mówią, że są to przypadki zarażenia ogórkami z hiszpani ale wszystkie przypadki (bo nie śmiertelnych jest dużo więcej) są w niemczech lub u osób któe w niemczech je jadły czy kupiły więc jak na razie nie wiadomo czy to coś nie tak przy produkcji w hiszpani czy (co bardziej prawdopodobne) np. przy transporcie czy wodzie z niemczech. Z tego co mówią to ciągle próbują dojść do tego co jest źródłem i czy to tylko ogórki. No ale fakt, że efekty są groźne...

dodi, a jaką tą pościel zamówiłaś? bo ja ciągle w kropce ;/ a muszę dziś zamówić.. trzymam kciuki za wizytę..
maqnio - witaj w klubie.. ja też się dzisiaj strasznie męczyłam..a jak wreszcie usnęłam po którymś siku, to mnie skurcz złapał w łydce i do widzenia.. jeszcze P obudziłam i biedak musiał masować..

jak tak czytam, jak Wasi faceci gadają z małymi brzdącami, to sobie myślę - kurczę, a mój nie chce.. twierdzi, ze jak się urodzi i za chiny nie moge mu wbić, że przecież on już słyszy - taki niereformowalny typ:eek:
krewetek i ja bym zjadła..mniam.. na te wiśnie i ja reflektuje..
dobrze, że nie lubię ogórków zielonych, tylko przetworzone :)
Polska jest podobno narazie bezpieczna, ale wy dziewczyny na obczyźnie - lepiej sobie odpuśćcie póki co

Hej Kochane :-) jak ja się dziś wyspałam :-D poszłam się położyć ok północy i wstałam po 5 siu siu a potem do po 10 :-D idę dziś na zakupy dla malutkiej :-)

A tak z innej beczki. Wiem, że niektóre z was są aktywne na wątku o skracających szyjkach, i ja też podczytuje. Kiedyś któraś z dziewczyn umieściła filmik na youtube - niby znana piosenka, ale jak oglądałam pierwszy raz ryczałąm jak głupia (a do często płaczących nie należę ;-)) No i potem jak puściłam mężowi to znowu.... I teraz się ciągle ze mnie nabija. No i jako, że mi się podoba, to pomyślałam, że wkleję:-)
YouTube - ‪Ja Jestem - Arka Noego‬‏

dodi fajnie że dziś wizyta- ja w piątek dopiero...muszę zapytać ginke czy docc robić badanie na krzepliwość krwi wcześniej
a ja w Lidlu kupiłam ostatnio poduszeczki nugatowe do mleka (zimne najlepiej) i wcinam na śniadanko , pycha zwłaszcza jak ktoś lubi na słodko początek dnia...

reklama
zrzucmy wine na hiszpanie :-( ja tam ogoraskow juz daaaaaaaaawno nie jadlam ale pomidory owszem, teraz nie wiem co robic bo jak nie tylko to jest zakazone to co? nie moge jesc warzyw ani owocow???

basieniak bosiuuu ale piekna jest ta piosenka i jeszcze z tym filmikiem, tez mi sie lezka w oku zakrecila :-)

Ostatnia edycja:
Do góry