reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

dodi no wlasnie zapomniałabym &&&&& za wizyte!! ciekawa jestem czy Twoja Mala przebije wagowo Rózinke:) spcer przekladam na popoludnie, jest taki upal ze chyba zlegne w ogrodzie, jejku i zapowiadali ze tak ma przez najblizsze dni byc non stop...

sis dzieki kochana za linka na gadu, pojade dzis do lidla obejrze kocyki:)
orchi zakladamy kolejny klub!!1

reklama
emeczka aaa co do wagi dzidzi Twojej sis ostatnio własnie nam tłumaczył dlaczego dzidzia może nie przybierać nawet jak mama dziecka może super się odżywiać a to od łóżyska tak się dzieje albo się robi "stare" łóżysko albo jest wada genetyczna u dzidzi jakaś

nie strasz mnie wadami, mam nadzieje ze to taki urok dziecka i bedzie mialo po prostu mniejsza wage i tyle. ZObaczymy co na nastepnym USG powiedza...

a tu macie filmik z ktorego ja zlewalam caly dzien :-D tak dla poprawienia humoru :-D
http://kwejk.pl/obrazek/112142

Ostatnia edycja:
ja też muszę już przygotowac dokumenty .ale zaczynam od 1-go .zapytam na wizycie jeszcze w srodę czy jakos specjalnie musze się przygotowac.sestinka nie wiem jak ty ale ja mam takiego stracha że jak już poznam termin to wam nie dam spokoju i ostrzegam będę panikować :eek:. i jeszcze najfajniejsze czeka mnie golonko na dole a ja nic nie widzę a w lustrzanym odbiciu kiepsko mi idzie . poproszę mężą:confused:nie ma wyjscia

emka nie wklejaj takich linków ja już mam problem z trzymaniem moczu ... nie mogę się smiac...grozi to poplamieniem noffej kanapy

Ostatnia edycja:
maqnio... ochhhoooo nie licz na to hehe.. mam nadzieję, że moja przystopowała z waga:) ty pewnie rozpakujesz sie wcześniej, więc Rozia może być większa, a ja to nie znam dnia ani godziny heh, więc nie chciałabym 5 kilo wyduszać hehe

jejku MADZIA, dobrze że mi przypomniałaś, bo bym poszła z taka szczotką do ginka! zaraz lece się wykosić haha

Orchidea, już dawno CIę nie widziałam!! Buziaki

U mnie na razie nie ma polskich czereśni - są węgierskie :) ale ja poczekam na polskie - na razie się dopycham truskawkami - tylko czekam, aż ktoś mi je kupi......

Emka, od tych ogórków to gospodarka hiszpańska raczej nie padnie - do tej pory dawała sobie sama rade w zmierzaniu donikąd.... ale to może byc gwóźdż do trumny..... oby nie, bo i tak cała unia będzie za to płacić łącznie z Polską.....

coraz bardziej mnie kusi, żeby wstać z tego łóżka - mam tyle do roboty, ale to dopiero początek 34 tyg......

Emka, Mateusz w 29 tyg ważył 1,3 kg więc znowu niewiele więcej i mówili, że wszystko w porządku - aha i jest ułożony posladkowo - do tej pory zresztą, a rośnie..... wg mnie to po prostu taka natura - sa dziecie mniejsze i większe, ale lepiej niech to sprawdzą lekarze dokładnie....

Ja wczoraj tez miałam nieziemski apetyt: śniadanko-standardowo kanareczki i mleko z kawą…potem drugie śniadanko, obiadek w wersji zupki,po zupce ciasto-mega duzo i cukierki czekoladowe, potem kiełbaska z grila zapita szklanką gęstej maślanki, i na koniec znowu fura kanapek…. I zgaga na dobranoc. uciekam kochane ,moze pózniej wpadne i was doczytam .bo musze sie zmobilizowac do tej nauki. buzialki

Zorah, jak przyrządzasz kanareczki? :-D No i ile pochłaniasz na śniadanie? :-D

Pani na targu mnie zapewniala że czeresnie są nasze, krajowe... nie miałam innego wyjścia tylko jej uwierzyć, ale ceną jeszcze powalają (20zl/kg)

Balkan, narobiłaś mi smaka krewetkami, chyba upiekę w panierce dzis na obiad. A miał być lekki obiad :sorry2:

Ostatnia edycja:
Magia10 jestem aktualnie w temacie kuchni, gdyż 07 czerwca 2011 r. (nareszcie!!!) mamy odbiór mieszkanka. Przesyłałam wiele zapytań do firm z Warszawy, ale ceny niestety mnie osłabiły.
Ostatecznie zamówiliśmy kuchnię w firmie z Sokołowa Podlaskiego (ASCO)- większość realizacji mają w Warszawie, Pani Monika z ASCO projektuje i wycenia meble bardzo szybko drogą mailową. Według mnie mają fajne pomysły, materiały też oglądaliśmy i nie mamy zastrzeżeń. Powiem, że my wybraliśmy meble z połyskiem w kolorach biało- śliwkowym.
Pozdrawiam
Monika

P.S. Nie wiem, czy korzystacie z opcji My Deal, ale dzisiaj pojawił się kupon za 29,00 zł na zakupy o wartości 60,00 zł w sklepie dziecięcym Lapetit . Ja skorzystałam (kupiłam pościel do wózka i rożek usztywniany), wiec może i któraś z Was skorzysta: MyDeal Cały kraj - Wszystkie artykuły dla bobasa i jego mamy z lapetit.pl za 29 zł zamiast 60 zł

maqnio jestem zaaaaa :-D
emeczka może lepiej poczekać do kolejnego USG moja mała w ciągu miesiąca przybrała ohohoh więc teraz pewnie i Twojej sis dzidzia będzie już dużo więcej ważyła albo obliczyła cuś nie tak i będzie poród później ;-)
balkan kochana buziakkkkkkkkkkkk :-D :-D i dla Mateuszka :*:*
Aaaa w sobotę koleżanka urodziła w rodzinnym mieście 3eciego synka 3600 ważył ale o 16 ja złapały bóle zaniem sie pozbierała do tego szpitala jej brat ją zwoził i nawet nie zdązyła się przebrać i w sukience ciążowej rodziła bo o 17.55 maluszek wyskoczył hihihihi także nic tylko nam takich porodów zyczyć laseczki kochane

reklama
Magia u mnie kuchnię robił koleś z podkarpacia, 3 razy do nas przyjeżdzał 270km, jak montował, to dwa dni był w W-wie.. jak my szukalismy kuchni, to w W-wie zaczynały się od 18 tyś! i to bez jakiś wydziwień.. a koleś nam zrobił za 14 tyś z wszystkim co chcieliśmy.. poszukaj zatem gdzieś nieco dalej

dodi, śliczny brzuszek.. może faktycznie nieco opięty, ale żeby pęknąć :no:
zorah - całą robimy sami z tego przepisu: Pizza By Rs - Krok Po Kroku - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne my postępujemy dokładnie wg. przepisu, tyle, ze teraz dajemy słodką paprykę :)
sestina, ja tez cos takiego mam, taki wewnętrzny niepokój, że to zaraz..

ja już mieszkanie ogarnęłam, pranie wstawione..zaraz za pracę dodatkową się biorę..

Do góry