reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Czesc dziewczyny i maluszki, no fajnie imprezka mnie ominela
dodi wszystkiego naj, duzo milosci zycze :*:*
kkasiulka oby się szybko wyjasnilo, :*
dolaczam się do zyczen imieninowych dla wczorajszych solenizantek
mailuj, corin dolaczam do popjawki, ja ma soczek jablkowy :*

wszystkie mamusie pozdrawiam :*

reklama
Mailuj, Corin, Silva, to i ja sie do Was dołączam - ja już z łóżka wyszłam, ale przeniosłam się na kanapę, więc pic mogę, że ho, ho - od rana zaczęłam od herbaty owocowej.... :)

pogoda dziś piękna.... :( i tak zapowiadają przez kolejne 2 tyg..... :( a ja leżę..... :(

ale za to wczoraj zaszalałam na kolecję - były krewetki - tylko wino białe musiałam sobie darować, jako dodatek.....

balkan już tylko trochę tego leżenia. dasz radę kochana .
hmmmmm jak ja bym zjadła krewetek;-)

Witam kochane,
która stoi za barem:)???
Jako jedna z wczorajszych solenizantek Orchi- dziękuje za życzenia. Co prawda tłumów gości nie miałam wczoraj bo rozłozone sa w czasie , to jakoś tak nie miałam kiedy wejs na bb .Ale oznajmiam że wieczorem doczytałam wsio!
Mąż jedzie dziś na pogrzeb ciotki, więc zostaję sama. Ciepło za oknem - niby fajnie ale do wieczora siedze w domu- wyjdę az słońce zajdzie nieco.
Też dziwnie sypiam. Dziś ponad h zasypiałam mimo że oczka kleiły się- do tego milion razy zmiana boku.....heheh- z pęcherzem nieżle
Któras z Was ( chyba Magia) pisała o swędzeniu ciała- o ile nie wynika to braku balsamu to zgłoś lekarzowi! To może być objaw związany z wątrobą .

Jejku dziewczyny wstydźcie się!! wczoraj to ja rozumiem bo weekend, ale tak od początku tygodnia imprezować, jeszcze w nałog wpadniecie! opanaowac mi sie tu! ;-):-D

Ja dziś sukces...nie połozyłas sie spać z powrotem hehe.. musiałam jechać na przegląd samochodu, bo juz mi dwa tyg temu minął...a ja taka zapominalska, że jeździlam bez heh..ale ciiiiiii uszło mi na sucho hehe

Potem wjechałam na targ po truskawy i teraz piję pyszny koktajl z kefirkiem..mniam
A i jeszcze zrobiłam galaretke z truskawkami na deserek:) ale jeszcze tężeje

Dziś pościel do mnie przyjdzie:):) bo juz kurier mi dał znać ze bedzie koło południa

hej robalki :-)
ja dzisiaj mialam pierwsza pelna przespana noc, alez sie ciesze.. :tak: a widze ze tu kontynuacja libacji ze wczoraj, no no no... ladny przyklad dzieciom dajecie, widze jakies extra wybuchowe mieszaneczki byly: ogoraski z czekolada i takie tam... pieknie pieknie :-D :-D :-D ja sie nie zalapalam wczoraj, ale dzisiaj drinkne za wasze zdrowko i naszych babelkow rannymi kawo-platkami :-D od tak sobie, na zdrowie :-D

Ostatnia edycja:
Sestina, jak co to zapraszam, bo ja chyba zaraz pęknę tak sie ochlałam tym koktajlem:)

Dziś wizyta pod wieczór, już nie moge się doczekać:)
Dziś wymazy na paciorkowce będzie mi robił.. ale najbardziej mnie ciekawi waga malutkiej:)

Konwalijanka, no ja jem zupkę chińska jak małża nie ma, bo on tez jest przeciwny takim smakołykom heh

em_ka, kawa z płatkami..hmmm jednak cieżarne to maja dziwne nawyki heh
mówię ci impreza wczoraj że szok, dzis kaca leczę hehe

dodi :-D zaczelam mieszac nesce z platkami po tym, jak doszlam do wniosku ze po sniadanku platkowym mam ochote na delikatna kawke, ale zeby nie pic 2 razy mleka to wsypuje plaska lyzeczke i mam 2 in 1 :-D ooo tak wlasnie sobie wymyslilam. I wszyscy zadowoleni :-D

dodis to trzymam kciukaski za wizyte, sama sie swojej nie moge doczekac i tez kurcze ciekawam ile wazy moja kruszynka.
a wiesz moze ile twoja wazyla w 29 lub 30 tc? bo moja siora ma problem z malym, bo lekarz powiedzial jej na ostatniej wizycie ze jest za maly jak na swoj wiek, w 29tc mial 1025g i powiedzieli ze to dlatego ze ma pozycje psladkowa i inaczej wtedy przybiera na wadze , dla mnie to glupstwo co powiedzieli bo tyle kobiet ma dzieciatka w polozeniu posladkowym i jakos normalnie przybieraja na wadze...myslicie ze jej sie to jeszcze wyrowna? bedzie miala za 2 tyg powtorke USG i okaze sie czy cos tyje czy dalej ma niedowage..

a wlasnie, apropo ogoraskow, slyszeliscie cos na temat ogorkow po ktorych zmarlo 7 osob? bo moja babcia cos wyczytala ze niby to byly hiszpanskie ogoraski i mamie kazala do mnie dzwonic zebym przypadkiem nie jadla. Ja nic o tym nie wiem... :eek:

Ostatnia edycja:
reklama
hej Baloniki!!

jejku co za nocka za mna, masaka, zasnełam dopiero nad ranem.

wisienka super, ze taki fajny weekend miaąłs, ale róznorodnosc zarełka mnie zatkała:) nie zła jestes kobitko:)
konwalianko kolacyjka wyglada przepysznie:)
psotka faceci sa fajni, moj tez czasami do mnie gada zebym teraz sie do niego nie odzywała, bo on własnie z córcią gada:)
orchi łacze sie w zgagowym bólu:*
dodi wpraszam sie na koktajl:)

wszystkim mamusiom miłego dzionka:*!!!

Do góry