reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

witam
a ja wstałam o 7:00 trudno mi się spi. Na lewej stronie boli mnie kregosłup, na prawej napina mi sie brzuch a na płasko nie mogę oddychac. oprócz tego chodzę to toalety średnio 3-4 razy. jest bosko :eek:. ehhh już chyba na tym etapie nic nie poradzimy . właśnie wszyscy pojechali a ja zostałam do 1 czer. sama :blink:. jeszcze nie zdecydowałam czy spędzę ten czas leniuchowo czy pracowicie . miłam iśc do lidla bo dzis te termometry ale nie mam siły

reklama
Wrócilam właśnie z zakupów. Znalazłam nową piekarnię, weszłam a tam poprostu cuuuuda - moje najukochańsze croissanty :-D Oczywiscie z mety się rzucilam na nie, matko jakie dobre. Namiastka Francji w Ustroniu :-D Zanim wróciłam do domu pochłonęłam wszystkie :cool2: Jutro znów po nie jade, ktoś ma ochotę? No teraz to już pewne że za miesiac się nie uniosę :-D

Bylam tez w lidlu. Na termometr sie nie skusiłam, jakoś nie miałam odwagi, moze to błąd, ale kupiłam dwa kocyki (różowy z myszka miki i z kubusiem puchatkiem), chcialam też kupić ten ręczniczek z kapturkiem, ale jakiś taki mały mi się wydał, wiec zaraz zamówię na allegro bo wypatrzyłam 100x100.

corin z termometru bedziesz zadowolona . koleżanka ma i bardzo poleca. super jej służy i cena rewelacja.

ja chcę !ja chcę!

madzia, najbardziej się boję ze bedzie źle mierzył. Z reklamacją w lidlu cieżko (przynajmniej u nas) trzeba swoje wygardlowac, wiec chyba zaplace frycowe i kupie w aptece (zamowia mi taki jaki chce) ale przynajmniej gwarancja bedzie.

Widzę, że imprezka mnie ominęła. Nic to popije od rana ,w samotności, żeby było tragicznie;-) Mi hormony dają w kość i mam ochotę pozabijać wszystkich.Posiedzę więc spokojnie w domu i poczekam aż mi przejdzie. Buziaki dla wszystkich :-)

bere020.giftak to my się bawić nie będziemy:-D

reklama
Do góry