reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

konwalianka tu takie pysznosci wstawiasz a zaraz o ...... kaczki mowisz hehe

A ja znowu od 3 dni mam problem ogolny za przeproszeniem musze sie naprodukowac zeby cos wyszlo :/

reklama
Konwalianko, ale nie ma się co stresować, mi gin powiedział, że jedne kobiety pod koniec ciązy mają problemy z biegunkami, inne z zaparciami. Przy biegunce radził duuuuuuuuużo pić i nie jeść mieszanek wybuchowych;)
Pizza wygląda przepysznie, zdolniacha z tego Twojego mężusia:)

Ostatnia edycja:
konwalijanka, znęcasz się z tym jedzonkiem tu...

Psotka, ty mu nie pozwól z brzuchem rozmawiac, bo jeszcze małego na swoja strone przeciągnie hehe.. oj ci faceci haha

Ja zjadłam zupkę chińską już od dawna za mna chodziła, ale chyba małej nie smakowało, bo sie teraz znęca nade mną.. mniam, już tak dawno zupki nie jadłam, chyba mi wybaczy ten jeden raz...teraz juz długo sobie nie zjem:)
Za karę teraz mi sie zgaga odbija..

Ja sie pozegnalam i znowu jestem nie moge spac choc powieki sie zamykaja brzuch mam twardy jak kamien jak wstaje z lozka to boli :( nie wiem co sie dzieje czy maly sie tak wypiol...:/

Ale mnie impreza minęła wczoraj, buuuuu :-(

Zadzwoniłam wczoraj do gina, kazał leżeć z doopka u góry a jak nie przejdzie przyjeżdżać. Na szczęście po prawie 2 godz. Wszystko sie uspokoiło. Dziś tez zamierzam większość czasu w łóżku spędzić.

Psotko, jak poszukasz w necie to znajdziesz zdjęcia czopow. Nie wklejam tu bo widok jest mocno nieciekawy.

witajcie mamuski kochane , ja prawie cała noc nie spałam tak mi straszniue zgaga dokuczała , nawet mleko mi nie pomagało , masakra jakas , w koncu sie wkurzyłam i wyszłam z tego łozka bo ta noc to jakis koszmar , w sumie tez nie spie na swoim łozku jestem u brata i zostalismy na noc to dodatkowy stres dla organizmu , ale sie czuje jak zmlyta i wypluta , wszyscy spia a ja juz od 5 rana buszuje po necie

Cześc dziewczyny i szkraby :*:* ja jak zwykle od 5 nie śpię :-D:-D ale już przywykłam do tego :tak::-D troszkę doczytałam weekendziorek z Wami ale połowę zapomniałam :-D
dodi wszystkiego najjjjjj dla Was :*:*
kkasiulka oby się szybko wyjaśniło skąd ta krew byłą ale wierzę,że do terminu wytrzymacie :tak: :&:&
psocia faktycznie podobne te zdjęcia hihi :-D a rabarbaru nakupiłam sobie bo już taką chęć miałam,że ojjjj :-D:-D
maqniomarzenka i inne laseczki co mają zgagę dołączam do Was mi tylko mineralna pomaga a w nocy śpię na pół siedząco :-D:-D ostatnio stwierdziłąm do mojego ,że zacznę jak koń na stojąco spać :-D:-D
wszystkim solenizantkom które miały imieninki sto lattttttt zyczę :-D
Co do biegunki to ja tylko jak jelitówke miałam to ów to złapałam bo tak to problemy małe mam :-D:-D
A poza tym mała szaleje że spać się czasem nie da :-D:-D
aaaaaaa wisieńka mnie też ciągną pachwiny jeden sposób maqm na nie tylko spacer godzinny,bo jak siedzę i i wstaję to boli a jak chodzę to przechodzi :-D
wszystkim życzę pogodnego i radosnego dnia buziammmm :-D :*:*:*:*

witajcie porannie..wczoraj po tej pizzy padłam jak mucha, a dzisiaj obudził mnie skurcz łydki - jak ja tego nie lubię :no:

konwalianka tu takie pysznosci wstawiasz a zaraz o ...... kaczki mowisz hehe
a przepraszam.. tak jakoś wyszło:-)

dodi - zupka chińska i za mną chodzi..muszę zakupić, ale zjeść po kryjomu, bo mój P by mnie chyba zabił, jakby zobaczył co jem :-D

wczoraj mnie też bardzo pachwiny bolały i z prawej strony brzucha, ale na szczęście przeszło.. dzisiaj planuje zakupić ostatnie brakujące rzeczy..mam taki jakiś niepokój, że urodzę a tu jeszcze wszystko w proszku..

miłego dnia robaczki :-)

reklama
Witam w poniedziałkowy poranek ojjj Was to po dniu nie ma szans nadrobic!!!
Pisałyście o biegunce ( ja z Ingą nie miałam dopiero w dniu porodu mnie dopadła i mam nadzieje że mnie teraz też ominie;-)).
Mi to dzidzi jakoś bardziej a nawet bardzo bardzo na pęcherz uciska!!!
No i zgaga też mnie nie omija!!! Ale raczej jem jeszcze wszystko na co mam ochote bo jest dośc do zniesienia.
Mnie zaś strasznie kostkiu nóg bolą?!?!
Może po wczorajszej wędrówce...byliśmy w parku naturanym.
Pozdrawiam Was i uważajcie na siebie!!!

Do góry