reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ja dziś z obiadu zrezygnuję chyba..bo ledwo co śniadanie zjadlam..no i idę na urodzinki, a tam zawsze u nich tyle smakołyków że szkoda sie obiadem napychać haha

dobra spadam w końcu, bo nie zdążę sie "zrobić" :-)

reklama
Witam przy sobocie bąble i mamusie;)
Pippi ja i leuko i neutro mam podwyższone i wiem że w III trym tak może być.
Mój brzuchol dzis spoko, zazwyczaj po południu twardnieje dopiero .Stwierdzam ,że miój implancik w kręgosłupie sprawdza się i naprawdę bóle kręgosłupa są niewielkie.A jak dużo się oszczędzam w ciągu dnia to prawie żadne.

Dziewczyny a ja tak z innej beczki. Może już o tym pisałyście ale nie znalazłam.
Jestem na etapie kupowania łóżeczka. Bardzo podobają mi się turystyczne z podwieszanym wyższym poziomem. Myślałam o zakupie takiego zamiast tradycyjnego drewnianego.
Jakie Wy kupujecie łóżeczka?

Ja idę na proszony obiad:) Ale mi się udało. Dwa dni bez gotowania - dziś do znajomych, jutro do teściowej:)

Ostatnia edycja:
powiem wam że sorbet z mango nie ma sobie równych mniaaaaam żaden mi tak nie smakuje:-)

dodi baw się dobrze
ja też teraz korzystam ile się da, spotykam się ze znajomymi, łażę trochę po pubach i udzielam towarzysko, bo potem może być ciężej... przynajmniej przez jakiś czas, bo potem dzieciak pod pachę albo do wózka i heja
mam nadzieję....:rofl2:

sestina super, że kręgosłup grzecznie się zachowuje ;-)
mamucica ja łóżeczka na razie nie mam, kupiliśmy kołyskę na pierwsze miesiące
ale łóżeczko kupujemy póżniej drewniane, bo właśnie takie nam się najbardziej podobają, czyli odwrotnie;-) na turystyczne nawet nie patrzę, więc nie pomogę

miłego weekendu dziewczyny, odpoczywajcie, ja pewnie dopiero w pon się uaktywnię bo weekend dla męża :-)

Ostatnia edycja:
mamucica mi się turystyczne bardzo podobają ale dostałam drewnianą kołyskę i też jest spoko. chyba nie pomogłam:-D

cześć kochane :-)

Ale dziś spaliśmy do 10'tej:-) aż wstyd się przyznać ale co tam już niedługo będzie częsta pobutka także korzystam póki mogę ;-) zresztą córcię przyzwyczaiłam do wstawania razem że mną :-) Kurcze ale nygus że mnie, nic mi się nie chce ledwie co postrzątałam domek i klap przed kompa eh nie poznaję siebie :no:

konwalijanka wiesz to może być zapowieć że wdały się jakieś bakterie, ja też tak miałam oddawałam mocz z bólem i bardzo często albo stawiałam kropkę. :sorry:

Zotah twój teścio może "podtekstem" do teściowej to powiedział.. heh żeby w końcu schudła a w prost się boi jej tego powiedzieć:-D

mamucica, ja słyszałam, ze na dłuższa metę te łóżeczka nie są dobre, no chyba, ze dokupisz porządny materac.. osobiście w domu mam drewniane, ale turystyczne też musimy zakupić, bo my jesteśmy bardzo mobilni a i rodzinka w różnych kątach Polski

Iwonuś, właśnie ja nie wiem jak to traktować, bo boli mnie pęcherz, ale tylko w nocy jak się załatwiam, w dzień nic; mam problem żeby dojść do ubikacji, taka pochylona idę jak babcia:-D.. przed ciążą miałam olbrzymie predyspozycje do zapalenia pęcherza, ale teraz nic takiego się nie dzieje.. już sama nie wiem

bawcie się dobrze dziewczyny..
ja jeszcze nie mam weny na obiad, taki leń ze mnie.. no i się wkurzam dzisiaj na mojego P.. jakoś mnie drażni,a do tego jak przez 8 miesięcy nikt nic ode mnie nie chciał i się nudziłam i sama prosiłam o pracę, tak teraz, jak podjęłam się dodatkowej pracy (na zlecenie), to i siostra męża z prośbą abym jej merytorycznie i stylistycznie pracę magisterską sprawdziła (pracuję jako redaktor) (a to jakieś 180stron!) i teraz nie mam w co ręce włożyć.. ech

konwalianka jak w dzień ok, to chyba nie san zapalny... może po prostu w nocy dłużej przetrzymujesz, bo śpisz i stąd ten ból?
ja w nocy budzę się dopiero jak pęchęrz pełny i też idę wtedy przygięta jak babcia:-D

reklama
no właśnie pippi, ale chodzi też o to, że ja w nocy od 1 do 7 rano potrafię być w wc 8 razy! nie wiem, może mi się zdaje, ale przez dzień tyle nie chodzę.. :eek: i jak to rozumiec? :)

Do góry