reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Madzia dokładnie,jak to mawia mój gin każda kobieta jest inna i inaczej odczuwa skurcze zarówno BH jak i porodowe,dlatego nie ma co przestrzegać innych

a czytanie o tym w necie nic dobrego nie przynosi bo można zgłupieć i niepotrzebnie się bać.Zawsze trzeba skonsultować to z lekarzem,ja mam takie podejście,zwłaszcza przy 1 ciąży. To tak jak np.z pieluszkami,wiele kobiet pisze,ze np.huggies są uczulające,a znajoma ma 3 dzieci,druga 4 i uzywały tylko huggiesów i były zadowolone,sorki za porównanie,ale ja uważam,ze nie należy zbytnio wierzyć w to co jest napisane w necie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zgadzam się z tobą mimi ale czasem warto posłuchać kogoś kto ma większe doświadczenie . a racja każdy robi jak uważ

Ostatnia edycja:
NO ok ale jak mawia moja znajoma matka trójki dzieci nic nie jest pewnikiem a każda kobieta jest inna,ona zawsze mówi,ze mimo tego,iż jest doświadczoną matką nie należy się sugerować jej opiniami tylko słuchać własnego ciała i lekarza prowadzącego.To samo mawia moja mama po 4 ciążach:)bez urazy Kochana:)

Witam brzuchatki sobotnio.

Skwituję dziewczynki krótko. Porodu żadna z nas nie przegapi:)
Skurczy tych prawdziwych zapewne też więc nie ma się co za wcześnie martwić.
Cieszmy się tymi ostatnimi tygodniami w dwupaku i odpoczywajmy na maksa bo już niebawem większość z nas będzie ledwo siedziała i to jeszcze z maluchem przy piersi.

A tu jaka dyskusja o skurczach hmmm ja będe rodziła 3 dziecko a zadnego skurcza nie mialam:-D tzn nie licze przepowiadajacych :confused2: Teraz w tej ostatniej ciązy mogłoby mnie troche sponiewierać heh zebym pamiętała :-pale znając zycie znowu wczesniej zrobią cesarkę i dupa z tego będzie.

każdy robi jak uważa. ja się radzę lubię znac wiele opinii i wybieram dla siebie najlepszą opcję . po to właśnie powstają takie fora. jasne trzeba zachować dystans do tego co ludzie piszą ale większość mam wie co pisze, ma duże doświadczenie i chętnie się dzielą ze swoją opinią dla mnie to cenne.ciało czasem zawodzi a o lekarzach raczej nie chce mi się pisac

Ostatnia edycja:
Cześć Brzucholki
Piszecie o skurczach i doświadczeniu. Mnie strasznie napina się brzuch i boli mnie krzyż. Ale nie mam pojęcia, czy to już skurcze. Mimo tego, że to moja trzecia ciąża. W pierwszych dwóch zanim zaczęły się skurcze, juz byłam po cc.:zawstydzona/y:

każdy robi jak uważa. ja się radzę lubię znac wiele opinii i wybieram dla siebie najlepszą opcję . po to właśnie powstają takie fora. jasne trzeba zachować dystans do tego co ludzie piszą ale większość mam wie co pisze, ma duże doświadczenie i chętnie się dzielą ze swoją opinią dla mnie to cenne.ciało czasem zawodzi a o lekarzach raczej nie chce mi się pisac

Tylko że często tak jest że to co uważa jedna za dobre, wcale nie musi być dobre dla drugiej.

reklama
Do góry