reklama
Gocha37
Fanka BB :)
Ale dziewczyny, nie nakręcajcie się tak. Będzie co ma być. Ja dwa razy byłam wieziona na cc "na sygnale", mój gin podejrzewa, że teraz tez tak będzie, a ja zachowuję się jak zwykły ślimak-mam to gdzieś.
To tak jak z zakupami dla maluszka. Jak rodziłam córkę, to kupowałam cuda-niewidy. A teraz żeby coś kupić to mam problem-uważam, że nic nie jest mi potrzebne.A jak już, to szukam tańszego zamiennika. Chyba zrobiłam się skąpa.;-)
To tak jak z zakupami dla maluszka. Jak rodziłam córkę, to kupowałam cuda-niewidy. A teraz żeby coś kupić to mam problem-uważam, że nic nie jest mi potrzebne.A jak już, to szukam tańszego zamiennika. Chyba zrobiłam się skąpa.;-)
anetka właśnie tak jak piszesz
ps. i wybrałaś już szpital w olsz. ja też myślałam ale kto mnie tam odwiedzi ja mam 40 km chyba zostanę przy miejscowej rzeźni
Hehe, no widzisz, ja to czekam na wizytę u swojego gina. On podobno ma dyżury w tym szpitalu co chciałam rodzić więc jakby co, to na wizycie się go popytam. Myślałam i myślałam i te 3 dni w pokoju z kimś obcym mnie nie zbawią, chociaż psychicznie czułabym się o niebo lepiej jak byłabym sama. Może będę miała szczęście i trafi mi się taka salka? :-)
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane ja dziś wstałam po 10 zjadłam śniadanko i wzięłam się z mężem za sprzątanie :-) troche później poleniuchowaliśmy :-) dziś kumpela mi dzwoniła że we wtorek idzie na oddział i w czwartek cięcie :-) w końcu bidulka się doczekała :-) mąż zaraz będzie malował sufit w sypialni :-) i kończymy remont :-) Pozdrowionka dla Wszystkich Mamusiek :-)
margerita126
gocha37 z tym kupowaniem to mam to samo hah no fakt ze sporo dostałam ale ogólnie nie ciągnie mnie do sklepów zeby coś moze dokupić ,pooglądać ..... ciesze sie z tego dziecka ale jakos nie bawią mnie zakupy ani oglądanie maluśkich ubranek nie wiem dlaczego.
Hej Wydrusiu ;-) Wy malujecie a ja zaczęłam myć na piętrze okna umyłam dwa i nie wiem co dalej będzie plecy zaczęly napitalać ,brzuch stwardniał ........ odczekam i zobacze.
Hej Wydrusiu ;-) Wy malujecie a ja zaczęłam myć na piętrze okna umyłam dwa i nie wiem co dalej będzie plecy zaczęly napitalać ,brzuch stwardniał ........ odczekam i zobacze.
Ostatnia edycja:
Gocha37
ok dziewczynki, spadam gotować obiadek. dzisiaj młode ziemniaczki i rybka. Chętne zapraszam :-)
dodi_misia
hej okrąglinki..
Ja dzis wstalam po 11 sprzatnęłam klatke schodową i teraz odpoczywam jakbym nie wiem co zrobiła hah
psota, ja tez ostatnio sie budze ze zdrętwiała reka prawą..dzis to normalnie myślałam że to nie moja hhaa, taka była zdrętwiała, że nie mogłam nią gaci zdjąc do siusiania nie wiem od czego tak jest
Teraz musze sie wykapkać, włoski umyć, wysuszyć, wyprostować brrrr nie chce mi sie.. no ale jakos trzeba wyglądać bo ide dziś na urodziny..
Ja dzis wstalam po 11 sprzatnęłam klatke schodową i teraz odpoczywam jakbym nie wiem co zrobiła hah
psota, ja tez ostatnio sie budze ze zdrętwiała reka prawą..dzis to normalnie myślałam że to nie moja hhaa, taka była zdrętwiała, że nie mogłam nią gaci zdjąc do siusiania nie wiem od czego tak jest
Teraz musze sie wykapkać, włoski umyć, wysuszyć, wyprostować brrrr nie chce mi sie.. no ale jakos trzeba wyglądać bo ide dziś na urodziny..
margerita126
A u mnie dziś obiad knajpa gotuje shoarme i frytki zaraz brat nam przywiezie.
reklama
MADZIA
mama majuni i groszka
i tak trzymać :-)A u mnie dziś obiad knajpa gotuje shoarme i frytki zaraz brat nam przywiezie.