reklama
sestinka no masz rację w sumie te "chemiczne" to porażka wczoraj się nasłuchałam w tv o pomidorach ogórkach i sałacie i mówię mojemu to co my mamy jeść a on jedz wszystko teraz ale patrz kraj pochodzenia później też musisz coś jeść a nie samo mięcho i rosołki więc też myślę tak jak Ty bez przesady ale powoli coś wporwadzać i uczyć maleństwa innch smaków mlesia
konwalianka hihi wiesz co dobre
Anetka u mnie są 2osobowe ale zakaz na salę tylko sala odwiedziń jest wielka może i u Ciebie tak zrobili wi.ęc spokojnie nie denerwuj się
konwalianka hihi wiesz co dobre
Anetka u mnie są 2osobowe ale zakaz na salę tylko sala odwiedziń jest wielka może i u Ciebie tak zrobili wi.ęc spokojnie nie denerwuj się
zorah
Zaciekawiona BB
czesc dziewczyny ... ja mam termin na 7 lipca... u mnie było tak ze miesiaczki miałam regularnie, i tym razem tez myslałam ze bedzie regularnie...a ze akurat zaczęłam nową pracę i byłam na okresie próbnym ,to miałam w pracy straszny apetyt i dosłownie przez 8 godzin pochłaniałam prawie cały bochenek chleba z roznymi dodatkami... zdarzały mi sie napady apetytu przed okresem ale cos mi tu nie pasowało i jak juz okres spózniał sie 4 dzien to czułam pismo nosem i tylko zrobieie testu było praktycznie formalnoscią-wynik 2 grube krechy... jak je zobaczyłam to zaczęłam ryczec przed tym kiblem ,oczywiscie z radosci ,mój synek jak to zobaczył ( ma 4 latka) to sie powiedział : mamusiu nie płacz tym razem tatuś umyje kibelek... to juz mnie całkiem rozbroiło bo mały myslał ze płacze bo mi sie sedesu nie chce myc haahaha...a tak swoja drogą jesli chodzi o tę prace to sie zwolniłam bo nie chciałam zeby szefostwo myslało ze specjalnie sie zatrudniłam juz jako ciężarna....teraz poki co modle sie aby doczekac egzaminów szkolnych 12 czerwca na kosmetyczke i nie urodzic wczesniej bo mnie strasznie skurcze łapią....pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie
sestina
Fanka BB :)
orchi co do pomidorów to u mnie na działce akcja od półtora mca żeby mieć na lato świeże i zdrowe mój tata z moim przygotowali szklarnię na ten rok porządnie ( zamówili kupki zwierzątek co by bogata ziemia w mikroele. była), i teraz obecnie sadzoneczki już sobie pięknie w szklarni rosną. Będą malinowe, zwykłe czerwone, i średnie żółte pomidorki. A robale odstraszane będą ekologicznie ( jakąś tam metodą sąsiada- eko działkowicza)
Ja start z wagą 56,5 a teraz mam 63kg ;-) u mnie pranie wisi juz suchę malego rzeczy..... cala szuszarka stojąca ciuszki jedno obik drugiego.... ale biore się za robotę. Znajomi do nas wieczorkiem wpadają z agnli... wkońcu się zobaczymy wiec i mieszkanko trzeba ogarnąć.... a może któras ma free time i zapal hehe to zapraszam... hihii u mnie dziś slonko daje czadu....... i kwiatki podleję....zeby maz nie mówil ze tylko on o nie dba <a tak jest hehe> cmokam bede zagladac co raz bo nie wierzę ze wyprasuję od dechy do dechy aaa wlasnie prasujecie ciuszki z dwóch stron czy tylko odo cialka niunia?? i tak parę ustawiam na maxa........ ale az wstyd ze takie pytanie zadaję.........
madzia ja razie nie kupuję, pierwsze tygodnie podobno powinno się nie bombardować dziecko bodźcami, zwłaszcza, że nie widzi wyraźnie i kolorów nie rozróżnia i tylko twarze go interesują, więc ja kupię pewnie jakiś miesiąc, dwa po porodzie, a na razie kupuję tylko to co od razu potrzebne, więc jeszcze o tym nie myślałam
poza tym liczę, że takie gadżety to dostanę w ramach prezentów ;-)
poza tym liczę, że takie gadżety to dostanę w ramach prezentów ;-)
zuzu pierwsze pranie podobno prasuje się z obu stron, zwłaszcza jeśli ubranka są nowe... chodzi o bakterie czy nie - chyba raczej o pozostałości proszku czy o tą chemię z nowych ubranek - już mi się wszystko miesza ...;-)
potem na szczęście już nie trzeba, tylko z jednej
potem na szczęście już nie trzeba, tylko z jednej
Ostatnia edycja:
kurcze....z obu to ja sie zpalacze ja malo co prasuję na codzień jak cos mocno wymiete bo praleczkę mam z tą funkcja bez zagnieceń... fakt ze nietóre sa pogiete zalezy od materialu ale większośc nie....... echhhhhhhh ale chyba pora sie przyzwyczaić....... p/wczoraj poprasowalam pościel ale z jednej stony co dotyka malego i tyle i poeluchy to z 2 dwóch ojj cieżki okres przedemną chyba..... ehehe oki to mówicie ze z jednej?
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
hej Baloniki!!!
dziekujemy za wszystkie trzymane za nas kciuki - na pewno sie przydadza cos mi sie wydaje ze Rózinka przekroczy wszystkie granice przyzwoitosci i bedzie wazyc ok 3000g ciekawe czy moja intuicja nie zawiedzie oczywiscie napisze co i jak po wizycie u nas dzis pochmurno i bardzo przyjemnie, nie ma upałów, jest super mam dzis takiego powera ze jakbym mogła mieszkanie bym posprzatała jutro mam gosci kuzynka z dziecmi- przywiezie mi ciuszki dla małej, po swojej córci. wszystko fajnie, tylko chyba małza zagnam do sklepu budowlanego po cegły, zeby dodtakowy pokój nam wybudował, bo nie wiem gdzie to zmeiszcze. Mała ma juz cała szafę popranych i poprasowanych ciuszków no nic poprzegladam te ciuszki i wezme tylko to co mi sie spodoba
orchi miło cie czytac kochana:* ja tez uwielbiam rabarbar - moj swoj - ogródkowy
wszysktim mamuskom miłęgo dzionka
dziekujemy za wszystkie trzymane za nas kciuki - na pewno sie przydadza cos mi sie wydaje ze Rózinka przekroczy wszystkie granice przyzwoitosci i bedzie wazyc ok 3000g ciekawe czy moja intuicja nie zawiedzie oczywiscie napisze co i jak po wizycie u nas dzis pochmurno i bardzo przyjemnie, nie ma upałów, jest super mam dzis takiego powera ze jakbym mogła mieszkanie bym posprzatała jutro mam gosci kuzynka z dziecmi- przywiezie mi ciuszki dla małej, po swojej córci. wszystko fajnie, tylko chyba małza zagnam do sklepu budowlanego po cegły, zeby dodtakowy pokój nam wybudował, bo nie wiem gdzie to zmeiszcze. Mała ma juz cała szafę popranych i poprasowanych ciuszków no nic poprzegladam te ciuszki i wezme tylko to co mi sie spodoba
orchi miło cie czytac kochana:* ja tez uwielbiam rabarbar - moj swoj - ogródkowy
wszysktim mamuskom miłęgo dzionka