reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Anetka u mnie są 2osobowe ale zakaz na salę tylko sala odwiedziń jest wielka może i u Ciebie tak zrobili wi.ęc spokojnie nie denerwuj się ;)

Tylko że ja nie chcę dwuosobowej sali... Ja chcę być sama na sali :-(
Tak, jestem aspołeczna i wolałabym w takim momencie być sama z moją rodziną a nie z kimś obcym :-(

reklama
Witajcie kochane po paru dniach :) nie bylo mnie bo jestem u mojego i byl problem z netem ...

Pozdrawiam wszystkie brzuchatki i dzieciatka :*
moj maly daje popalic:)wierci sie kreci nawet o 2 w nocy:) coraz blizej wizyty( w poniedzialek) az jestem ciekawa ile wazy i jak wyniki mi wyszly...

maqnio :*:*:*:**: dziękuję :* ;-) a dziś nie mam nić do roboty oprócz obiadku to pomyślałam,że zajrzę do Was :zawstydzona/y: 3kg to kochana jeszcze ok niech rośnie łatwiej nosić tacie będzie większego szkraba ;-)
:-D
Z tymi ciuszkami faktycznie więcej mają te nasze pociechy niż my :-D :-D a co do prasowania to ja normalne prasowałam przód tył i heja do komody :-D :-D
Jej jeszcze macie w ogródkach warzywka i rabarbary jak ja zazdroszczę :zawstydzona/y: u mnie na balkonie może zrobię zieleniak hahaha za rok z mała będziemy pieliły marchewki i pietruszki hihi
Anetka no ja jakoś chyba nie będę się przejmowała ,że obok będzie leżała kobitka a nawet milej z kimś pogadać czy poradzić się we dwie zawsze łatwiej niż samej,tylko no każdy inny jest ..pociesz się że dwójki lepsze niż kiedyśśśśśśś po 5 czy ileś leżało na salach :D :-D

Ostatnia edycja:
kurczę ale jakie pozostałosci proszku dziewczyny- jak dajecie wg miarki i płukanie dodatkowe to nie powinno nic zostawać. Poza tym para zelazka bakterie zabija a nie zwiazki chemiczne z proszku, A te dziecięce proszki to i tak delikatne.... Ja zanim poprałam rzeczy małej to nastawiłam pralkę na 95 stopni na cały program , pustą i bez proszku. Wczesniej wyczysciłąm pojemniki itp.

Tylko że ja nie chcę dwuosobowej sali... Ja chcę być sama na sali :-(
Tak, jestem aspołeczna i wolałabym w takim momencie być sama z moją rodziną a nie z kimś obcym :-(
uwierz że dwuosobowa sala to i tak jest komfort. zresztą nikt z rodziny nie będzie u ciebie 24/h/d i zawsze miło pogadać z kobietą w tej samej sytuacji. . a moze w twoim szpitalu można wykupic sobie jedynkę

maqnio niech dziewczę rośnie :)

Anetka no ja jakoś chyba nie będę się przejmowała ,że obok będzie leżała kobitka a nawet milej z kimś pogadać czy poradzić się we dwie zawsze łatwiej niż samej,tylko no każdy inny jest ..pociesz się że dwójki lepsze niż kiedyśśśśśśś po 5 czy ileś leżało na salach :D :-D

No u nas jest, a raczej był wybór taki, że albo rodzę w szpitalu gdzie sale są czteroosobowe, albo własnie jednoosobowe. Jest jeszcze trzeci szpital, ale jego w ogóle nie brałam pod uwagę.

No widzę, że wszystkie robicie już wielkie prania i prasowania.
Ja dostałam pełno ciuszków ale leżą jeszcze w reklamówkach, komoda kupiona ale jeszcze stoi w pudle, proszek dla bobasów juz kupiłam ale jakoś zabrać się nie mogę. Za pierwszym razem jakoś szybciej się zabrałam:)
Idę za chwilę do przedszkola na przedstawienie z okazji Dnia Mamy i zakończenia roku :)
Zapewne się porycze jak bóbr widząc mojego małego facecika pląsającego i śpiewającego.
Ostatnio w ogóle dużo ryczę - na filmach, na programach, czytając książki. Normalnie beksol.
Małżon ma ubaw.

Ostatnia edycja:
MADZIA masz rację ;) ja się upierałam na początku ciąży,że u siebie w mieście nie będe rodziła i koniec ale pomyślałam logicznie o małej o sobie i o odległości jaką mój mąz musiałby pokonywać autobusami i busami bo my bezautowi :-D i jednak będe u siebie rodziła tutaj na piechotkę ma 10minut do szpitala więc zawsze może mi coś potrzebnego podrzucić a sala .. 3dni czy 5 po CC zawsze się wytrzyma to nie rok Anecia więc dasz radę nie martw się nic :tak:
mamucica nie martw się nie tylko Ty beksa jesteś :-D i udanego Dnia Mamy :*:*

reklama
Ostatnio w ogóle dużo ryczę - na filmach, na programach, czytając książki. Normalnie beksol.
Małżon ma ubaw.
to tak jak u mnie . ja ryczę wszyscy się śmieją. nawet córka już nie raguje na łzy:-)

anetka to ile w dobrym mieście jest szpitali???u nas tylko jeden ?wiec wyboru nie ma

biegnę na dól i ukradnę rabarbar sąsiadce z jej małego ogródeczka

Ostatnia edycja:
Do góry