reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Aneta
i to szpital NFZ z pojedynczymi salami?

W tym co rodziłam i zamierzam rodzić znów ponownie sale po porodzie są dwu lub trzyosobowe.
Ostatnio leżałam na dwójce.
Fajnie było pogadać z dziewczyną która przeżyła to samo co ja i tez pierwszy raz została mamą.
Ale jak odwiedzali ją tłumnie goście - rodzice, teściowie i jeszcze brat z żoną to już było mniej fajnie.
Po prostu czułam się skrępowana w tej "szpitalnej mini", bez majtek i z cycem na wierzchu a obok przy łóżku dziadkowie zachwycający się maluszkiem.

reklama
ja jak urodziłam w 2007r to leżałam na sali 2 osobowej z inna kobietą i w ten sam dzien urodziłysmy przez cc.... z jednej strony sie cieszyłam ze jest ktos ze mna na sali a z drugiej to mnie to jakos krepowało i jak mój mały usnął po karmieniu i ja też chciałam sie przespac to budziła mnie coreczka tej kobiety .... i chwilami to sie modliłam o 5 minut ciszy...wkoncu nie wytrzymałam i na 5 dobe wyszłam na własne żadanie ze szpitala bo chcieli mnie trzymac 7 dób... a co do p[rasowania to ja prasuje tylko z jednej strony ubranka... w pierwszej ciąży wariowałam i wszystko musiało byc sterylne i superhigieniczne ...a poprostu to nie ma sensu wg mie w i jak ktos napisał dzidzia musi sie przyzwyczaic to małej ilosci bakterii ....

mamucica hihi aż się zaśmiałam z tego bez majtek z cycem na wierzchu a obok przy łóżku ..... hahaha :-D :-D trzeba było mówić ejj dziadek pomoż przy odciąganiu mleka :-D już jego minę sobie wyobrażam :-D
No właśnie u mnie zakaz wejść na sale ogólne jest :tak: więc jestem spokojna ;)

Aneta

Fajnie było pogadać z dziewczyną która przeżyła to samo co ja i tez pierwszy raz została mamą.
Ale jak odwiedzali ją tłumnie goście - rodzice, teściowie i jeszcze brat z żoną to już było mniej fajnie.
Po prostu czułam się skrępowana w tej "szpitalnej mini", bez majtek i z cycem na wierzchu a obok przy łóżku dziadkowie zachwycający się maluszkiem.

:-D:-D:-D:-D:-D:-Dtiaaa...

mamucica hihi aż się zaśmiałam z tego bez majtek z cycem na wierzchu a obok przy łóżku ..... hahaha :-D :-D trzeba było mówić ejj dziadek pomoż przy odciąganiu mleka :-D już jego minę sobie wyobrażam :-D
No właśnie u mnie zakaz wejść na sale ogólne jest :tak: więc jestem spokojna ;)
albo ssij dziadku ssij:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
w moim szpitalu są dwa pokoje które mozna zaklepać i opłacić, poza tym małe salki.Jako ze będę znała termin cc liczę ze sobie taką jedyneczkę zaklepię i będziemy w dzień we trojkę tylko:)

Na razie kobitki jadę do przedszkola odezwę się po przedstawieniu.

Popieram zorah wystarczy prasować po stronie wew, która styka się z ciałem maluszka.

reklama
No tak a mamucica zaraz nas ukatrupi za to ,że się śmiejemy z jej przygody szpitalnej :zawstydzona/y: :-D
sestinka ja bym wtedy czerwona jak burak się zrobiła i chyba zwiała z maleństwem na korytarz jakby powiedział z miłą chęcią :szok::-D
A dziś mój dzień początek Ligii Światowej siatkówka mężczyzn :zawstydzona/y: popatrzę na ciałka młodych sportowców :zawstydzona/y::-D

Ostatnia edycja:
Do góry