reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Tylko na chwilkę Was z oka spuścić i tyle nadrukowałyście:-)
Emka Staś ułożony jest identycznie - główka w dół, a ciałko po prawej stronie. Dupkę mi wypina aż żebra trzeszczą:-D Ale jak siedzę, to muszę być wyprostowana jakbym kij połknęła, bo jak się zgarbię, to kopie, że go przyduszam.
No i narobiłaś mi smaka tymi pulpecikami pomidorowymi (czekam wciąż na przepis:). Dziś robię wg własnego przepisu z makaronem oraz drożdżowe z truskawkami Corin. Właśnie wróciłam z zakupów. Ufff.... Jeszcze Młody taki był niegrzeczny w sklepie:szok:
Kobietki z biegunką łączę się z Wami w bólu. U mnie już 4-5 dzień, ale już lepiej. No i taka mega zgaga:wściekła/y: Ale Rennie można. U mnie to chyba wirusisko jakieś. A sio!

Aniaa u mnie pytałam jak jest z macierzyńskim i powiedzieli, że trzeba poinformować jak najszybciej jak ze zwolnieniem np. telefonicznie, a poza tym przy wyjściu ze szpitala dostaje się taką karteczkę z datą porodu i nie pamiętam czym tam jeszcze i to trzeba dostarczyć i na podstawie tego pracodawca wysyła u mnie poczta informację od kiedy (data urodzenia) do kiedy jest urlop macierzyński. Ale nie wiem czy tak wszędzie jest.

maqnio jak ja sobie wyobraze ze ty tak za 2,3 tyg mozesz miec ROzićke na rekach to az mnie skreca z zazdrosci. Czemu ja wczesniej nie zaszlam w ciaze :-D :-D :-D

magia przeprasza, zapomnialo mi sie o tym przepisie :zawstydzona/y: nie chcialam dawac z neta, a wtedy tesciowej w domu nie bylo. Zapytam jej teraz i dzisiaj obiecuje ze go wstawie :-)
z ta pozycja to jest dokaldnie tak jak piszesz, nie ma szans zeby sie schylic badz siedziec zgarbiona bo mi zebra wylamuje tyleczkiem :-D juz powoli zaczyna mnie to draznic a im wieksza tym gorzej to przechodze,czasami az boli jak sie wypinac zaczyna :dry:

Ostatnia edycja:
em_ka sama sobie zazdroszcze hihi:) a tak na powaznie to az sie trzęsę z niecierpliwosci tak bym ja chciala miec. A i tobie zleci zobaczysz:)
magia ja tez siedze jakbym kij w doopce miala, inaczej mala sie buntuje:)

A ja dziś byłam po wyniki badań bo wieczorem wizyta i kurcze znowu mi coś w moczu wyrosło:/ Skąd to się bierze. Miesiąc temu miałam, po 2 tyg. antybiotyku było ok i teraz znowu:( a najgorsze, że znowu bez objawów. A przed ciążą nie miałam nigdy takich kłopotów...

A apropo truskawek to i za mną chodzą ale chciałam takie Polskie. No i dzisiaj mąż dzwonił, że jak pojadę po wyniki to w pobliżu pan się rozstawia z truskawkami, ale jak przyjechałam to już wszystkie sprzedał:( a już się tak nastawiłam...

oo matko ale od rana naprodukowałyście
corin jestem na obiad jak nic :-D

i już nie wiem co chciałam napisać to was pozdrowię i idę obierać ziemniaki :dry:

Maqnio, no to trzymam kciuki, żebyś się rozpakowała na tę proroczą datę;) U mnie Marcin wciąż prosi Dawidka, żeby się urodził na dzień ojca hehe;)

reklama
Do góry