reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

hej babeczki :-)

śmieszna sprawa z tymi biegunkami - ja wczoraj przez to przechodziłam, nawet mi niedobrze było, ale powiedziałam sobie: o nie, całą ciążę nie wymiotowałam, więc i teraz nie będę;-) i jakoś przeszło... ale za to kilka wizyt w toalecie zaliczyłam... mi się wydaje że to od tego mieszania w żołądku, bo podjadamy różne rzeczy, a teraz układ pokarmowy bardziej wrażliwy

co do tacierzyńskiego - właśnie ze względu na to, że od przyszłego roku będą to dwa tyg, a nie można tego dzielić to chyba mój mąż weźmie sobie w przyszłym roku - zawsze to tydzień gratis, a po urodzeniu pójdzie na zwykły urlop na 2 tyg i już

Aneta ma rację - w naszym wypadku to są 2 dodatkowe tygodnie, nie jeden

ja mam odwrotnie z sikaniem - w dzień normalnie, za to w nocy kilka razy :baffled: dobrze, że od razu zasypiam potem

aaaa muszę się jescze pochwalić, że kupiliśmy wczoraj kołyskę!!!! na razie zapakowana, może w weekend mąż złoży, no i kilka kolejnych pierdółek - kocyki, podkłady pod prześcieradło, wanienkę itp.... powoli zaczynam was doganiać z zakupami i czuję się spokojniejsza, że już większość rzeczy mam

reklama
hej Baloniki!!!!

psota, orchi fajnie ze sie odezwalyscie :* mam nadzieje ze samopoczucie dobre???
corin tesciowke masz superowa, opowiesc ze zmywarka mnie powalila:) i nie schizuj kochana z biegunka to na pewno przez zarelko a nie symptom porodu, no glowa do gory:*:*:*

u mnie dzis kapusniaczek:)

wszystkim mamuskom milego dzionka!!!

Dzieki dziewczyny, Wy to zawsze wszystko wiecie;) A jak jest z macierzynskim? Musze do pracy zawiezc akt urodzenia dziecka czy jak?

psotka :* u nas dobrze:)::) zaczelam ciutke chodzic i swiat od razu wydal sie piekniejszy!! ciesze sie ze i u Was dobrze i jestescie juz z Dawidkiem po bezpiecznej stronie:*!

Maqnio, masz racje, świat wydaje się piękniejszy i czas szybciej płynie;) Wy to już z Różyczką macie bliziuteńko do 37 tc:) dwa tygodnie i możesz się rozpakowywać;)
Dzisiaj mi się śniło, że pierwsza lipcóweczka urodziła 7 czerwca, ale nie pamiętam która;)

Dzieki dziewczyny, Wy to zawsze wszystko wiecie;) A jak jest z macierzynskim? Musze do pracy zawiezc akt urodzenia dziecka czy jak?

Zawieźć i tak musisz o ile chcesz z ubezpieczenia coś dostać :-)
No i od razu po urodzeniu dziecka nalicza Ci się macierzyński, więc na logikę to trochę tak, że przecież Twój zakład pracy nie będzie wiedział kiedy urodziłaś, więc i do tego mu się przyda.

reklama
Do góry