reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Wpadłąm do was bmój Paweł oczywiście w pracy i samej nudno i smutno.
Gocha witaj, 11 paczek hohgo ja mam 5 ale tylko jedne 1 a reszta 3.
Iwonuś to dobrze, ze jest lepiej
Corin ja kupiłam tetrówki takie fajne w małym sklepiku. Sa jak za dawnych lat a te co zamówiłam z alle to tylko gaza nic więcej
U mnie zbietra się na burzę, trochę przyjemniej ale wieje wiatrzycho mocne

Teoretycznie może się zdarzyć, że wszystkie pieluchy będą uczulały.
Ja przy córce chciałam być ekologiczną mamą i uzywać pieluch tetrowych. Niestety, okazało się, że mała ma uczulenie na tetrę. Był jednak plus tej sytuacji-dzięki pampersom nie miała problemów z bioderkami.

Dodi też się martwie że to może jakiś wirus, ale widzę że chyba nie, bo nie wymiotuje już 4 godz. Pewnie coś jej zaszkodziło, była od rana u koleżanki.

Dziewczyny wy też tak macie że musicie siedzieć na prosto nie garbiąc się?? Bo ja to nawet nie mogę się troszeczkę przygarbić ani schylić, bo mnie strasznie żołądek boli, a jak coś zjem to mam wszystko cofnięte do gardła, na dodatek kłania mi się stomatolog, bo coś mnie ząb ćmi :wściekła/y:
...i jeszcze na dodatek wiadomość z ostatniej chwili...pralka się zepsuła :wściekła/y:
jak się wali to wszystko na raz...wrrr Przepraszam że wam głowę zawracam ale szału można dostać...

mimi ja mysle, ze to zalezy od malucha a nie pieluszek.
Gocha też własnie tak myslałam, ze bez sensu kupowac te małe a była fajna promocja
Iwonus ja znowu musze siedziec prosto przez zgagę a dzisiaj to spałam prawie na siedząco

reklama
Sprawdzalam w auchan i tam są badziewne, Za to kupilam swietne flanelowe kolorowe :-) carrefour'a nie mam w okolicy :-( ale jeszcze przejde sie do dziecięcego u nas, jakoś od razu go przekreslilam, może niepotrzebnie.

Do góry