reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Maqnio ale SLiiiiiczny kacik :D :) ja po wizycie 14 czerwca ... zloze lozeczko :) i tez postaram sie pochwalic :) u mnie bedzie zielonkawo :)
Tak bym pozla na spacer ale przejde z 10 minutek i ... nozki posluszenstwa odmawiaja a nie chce sie meczyc :) wieczorkiem z Pawelkiem wyjde:)
Balkan hihihihi widze ze Faza na truskawki TRWA :p
Ja tez juz mam wszystko poprasowane teraz czekam na paczuche bo zamowilam sobie dwa staniki spadochrony na moje wielkieee cycuchy :p
A tutaj przesylam pioseneczke moze tyytuł malo pozytywny alee do kolsyania :) i troszke mocniejsze brzmienie dla naszych babelkow .. :) Waldiii uwielbiaa:)
YouTube - ‪Whitesnake - Too Many Tears‬‏
Maqnio na te popekane stopki sprobuj Lamisilat... plus krem z Shool'a powinno pomoc nie wydaje mi sie zeby to Grzybek byl :) bo niby gdzie go mialabym zlapac moze bardziej odparzenie ? ...

Ostatnia edycja:
reklama
Maqnio remont jak to remont ma opóźnienie i nie wiadomo dokąd się wyprowadzę. Muszę się wyprowadzić do 1 czerwca. Dopiero jutro wylewają 1 posadzkę, która można zalać drugą dopiero po 10 dniach. Ale jakoś tak jestem spokojna. Wiem, ze dziecko i tak urodzi się kiedy będzie chciało i to nie zależy ode mnie. Hormony działają cuda bo gdybym nie była w ciąży to bym cholery dostawała. A tu nic oaza spokoju. Właściwie do wywiezienia zostały ubrania podstawowe ( zostawiłam dyżurne zestawy naszej trójce), książki zeszyty szkolne, No i meble, trzy komplety pościeli, połowa garów i pies. A i waliza upranych i uprasowanych Krzysiowych ubrań. jako jedyny na taką zasłużył ;-) Nasze są w workach ;-) Zauważyłam że tetrowe pieluchy teraz produkują kijowe. Po wygotowaniu wyglądają jak kora. :szok: Prasuje się je kijowo. Jak Weronika była mała były zupełnie inne . chciałoby się powiedzieć za moich czasów....:-D Widocznie teraz mało kto ich używa do sikania. A ja zamierzam .

mailuj i tak juz cala mase rzeczy zrobiliscie i trzymam kciuki zeby wiecej remontowych poslizgów nie bylo , choc racja w remontach zawsze jakies niespodzianki wypadaja. Najwazniejsze ze bedziecie mieli upragniony domek :) a tetrowe racja - lipne, nawet jak sie te drozsze kupuje to sa kiepskiej jakosci nie mowiac o prasowaniu:szok::-)
Niczka racja to raczej odparzenie, sprobuje waszych rad, i mam nadzieje ze pomoze:*

Zgodze sie z mailuj ja tez kupilam tetrowe pieluszki normalnie po wypraniu SZMATKI :/ przezroczyyste jakies takie moja mama tez powiedziala ze za "moich czasow byly inne dokladniej dziane "
A te wygladaja ... moze przesadzam ale prawie jak Gaza... :/

hej lasencje, porwocilam!! wymordowana jak nie wiem co, od 12 na nogach i zafundowalam sobie jeszcze na koniec spacer ze stacji pociagow do domu czyli jakies 25 min piechota, a skonce mnie zabilo. Teraz sie nie rusze z lozka do samego wieczora, nie ma mowy. Ide ukroic sobie swiezutkiego arbuzka dla ochlody.

nie ma za co, ja zawieszę literki:)
Wiecie co, moja mała szaleje " w ciemnosciach" najlepiej, jak tylko podniosę bluzke i chce sfilmować jej brzuchowe harce albo popatrzec to niemalze zamiera w bezruchu hehe tez tak macie?
hahah skad ja to znam, nie dosc ze reaguje na swiatlo to jeszcze na wzrok :-D pod kocykiem sie rusza a jak troszke odkryje zeby zobaczyc badz nagrac to cisza, zakrywam z powrotem i zaczyna swoje harce :-D madre te nasze dzieciaczki :-D

em ka /hanami
tylko nie pic i nie palić papierosów w parku :-D:-D:-Dale wam fajnie . pózniej poprosimy o relację.
nie nie, nie ma mowy o piciu i paleniu, jadlysmy lody, pospacerowalysmy chwile po parku, pozniej posiedzisko na lawce i pod parasolkami :-)

Maqnio ale cudowny kacik <3 ten komplet mi sie bardzo podoba i tez chcialam go zamowic :-) a literki po prostu boskie. Ktos pisal ze w polsce sa drogie, u nas to samo, jedna literka chybas 4 E kosztuje :/ wyobrazcie sobie imie NIcolette razy 4 E :/

Ostatnia edycja:
Wróciłam :-) niestety nic nie załatwiłam bo go dzis nie było i mam być jutro na 13.30 ;/ mąż mnie dziś wziął nad wode :-D ale odpoczęłam :-)
Siostrunia :*** kącik Rózinki rewelka :-) będzie na pewno dumna :-)

Ostatnia edycja:
mailuj fajnie ze na spokojnie podchodzisz do remontu ja bym w tym stanie pozagryzała aorty. :-)
co do pieluch do gó... teraz szyją masz rację. na tą chwilę chodzę i szukam . jak znajdę jak trzeba dam znać

em ka to super ze się wypad udał. co do kosztu literek przeliczając to koszt spory.

marzenka to nie zazdroszczę. trzymaj sie jeszcze tylko miesiąc

ja własnie zjadłam obiadek - m.in grillowane szparagi.... a na deser sorbet gruszkowy - pycha!!!!

No i przyszła pościel dla Mateusza - jutro rusza pierwsza paralka..... przyszły tez pieluszki - jakość faktycznie beznadziejna - pościel też zresztą pewnie nie dotrzyma do pierwszych urodzin Mateusza...... ale może lepiej tańsze kupować i częściej zmieniać..... ale pieluszek muszę lepszych poszukać....

reklama
Cześć Brzucholki
Bardzo dawno mnie tutaj nie było, ale nadrobiłam prawie wszystkie Wasze wpisy. Cieszę się,że jeszcze żadna się nie <<rozpakowała<<.
Marzenko, ja od dwóch miesięcy kłóję się 6 razy dziennie, staram się ograniczyć cukry i węglowodany, ale nie zawsze mi się uda. Ale nie martw się - wszystko będzie ok :-)
Majluj, ja mam pieluszki tetrowe i flanelowe jeszcze po swojej córce - mają już 13 lat i na pierwszy rzut oka widać, ze są 100 razy lepsze od nowych. Nowe wyglądają na dzień dobry jak gaza.

P.S. U mnie też była pomidorowa. A na kolację tatar.

Do góry