reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Hej brzuchole!Ja dziś mam na przemian zgagę i bóle nóg,jak słodko:)Balkan a z jakiej strony zamawiałaś?Gocha witaj ponownie

reklama
Mimi, zamawiałam przez allegro - taką najpopularniejszą pościel z kilkudzisięcioma wzorami....

Gocha, tatar w ciąży to nie jest najlepszy pomysł....

Corin, jak tak szalejesz to rozumiem, że skurcze już nie wróciły..... a nogi - ja leżę to mi nie puchną, ale cena tego niepuchnięcia jest wysoka....

Hej babeczki!

O pieluszkach mówicie, to ja też długo szukałam i w końcu znalazłam takie fajne grubiej tkane, bo inne to prześwitujące były:) mam nadzieję że sie sprawdzą:)

Kupiłam dzis paczke pampersów 3-6kg tych w białej paczce premium care.. wiec znowu cos odeszło:) aa i kupiłam sobie szczoteczke do zębow taka zwykla (pozniej w szpitalu ja wywalę) i małą pastę do zebow.. pomału zbieram wszystko do torby szpitalnej:) no i kupiłam chusteczki nawilzane nivea z pudelkiem:)

Jestm spowrotem, niestety spacerek się nie udał gdyż Amelka z niewiadomych przyczyn zaczeła wymiotować... i to aż 6 razy w przeciągu 1,5 h. Kurcze troche się wystraszyłam, myślałam że będę musiała jechać z nią do lekarza ale na szczęście przeszło jej... uff

gocha witaj :-) jak się czujecie???

corin to nie złą wycieczkę sobie zrobiłaś, ja uwielbiam jeździć samochodem, nawet na porodówkę odwiozłam się sama a mąż siedział z boku... taki ze mnie rajdowiec...hehe :-);-)

dodi_misia-widzę, że nie tylko ja taka zapobiegliwa jestem. Już zgromadziłam chyba z 10 paczek pampersów. Tym bardziej, że jak mały będzie tak często korzystał z toalety jak jego tatuś, to puści mnie z torbami...pełnymi brudnych pampersów :-)

No cóż, ja zamierzam sama zawieźć się i przywieźć z porodówki :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tak piszecie o pieluchach,a ja ostatnio porównywałam u znajomej i mam dylemat czy pampersy czy huggisy.Huggisy wydają się być lepsze ale sama nie wiem

Iwonus, lubię prowadzicbale nie w ciąży, teraz zdecydowanie wole być wozona, ale dziś musiałam odwiedzić z teściowa kilka "kapliczek" i pozalatwiac kilka jej spraw. Czysta przyjemność :-/

Tez szukałam tetrowek, ale tak jak wy znalazłam tylko takie cienkie jak mgielka. Jakbym wiedziała ze jeszcze mi sie trafi malenstwo to nie niszczy l abym tych po dzieciach

Mimi, huggisy uczulaly moje dzieciaki

reklama
Gocha, no ja na razie tylko jedną paczkę mam:) ale pomału sobie zgromadze do porodu większą ilość..

Iwonus ja sie tez śmieję, że sama sie na porodówkę zawiozę jak mojego malża nie będzie:) heh może to wcale nie jest śmieszne..i tak będzie:)
Moja córcia ma wrażliwy zoladek, i jak coś zle pogryzie, albo zje ze skorka to tez wymiotuje czesto.. oby to nie byl zaden wirus..

Corin ja kupilam terowe pieluchy w carfurze..byly tam dwa rodzaje, jedne takie do D...... a drugie takie grubsze fajne, wiec moze zobacz tam:)

Ostatnia edycja:
Do góry