reklama
Corin
Mama Trójki :)
Ja dziś cały dzień na nogach :-/ zrobiłam 200 km samochodem, zmeczona jestem jak koń po westernie. Ogólnie jest dobrze, ale nogi mam tak zapuchniete ze mam wrażenie ze skóra mi na kostkach popeka :-(
balkan
Fanka BB :)
Mimi, zamawiałam przez allegro - taką najpopularniejszą pościel z kilkudzisięcioma wzorami....
Gocha, tatar w ciąży to nie jest najlepszy pomysł....
Corin, jak tak szalejesz to rozumiem, że skurcze już nie wróciły..... a nogi - ja leżę to mi nie puchną, ale cena tego niepuchnięcia jest wysoka....
Gocha, tatar w ciąży to nie jest najlepszy pomysł....
Corin, jak tak szalejesz to rozumiem, że skurcze już nie wróciły..... a nogi - ja leżę to mi nie puchną, ale cena tego niepuchnięcia jest wysoka....
Gocha37
balkan-wiem, ale do porodu zostało mi max 3 tygodnie i mój gin pozwolił mi pofolgować sobie troszkę.
Zaraz idę na truskawki z lodami ;-) na pierwszy deser.
Zaraz idę na truskawki z lodami ;-) na pierwszy deser.
dodi_misia
Hej babeczki!
O pieluszkach mówicie, to ja też długo szukałam i w końcu znalazłam takie fajne grubiej tkane, bo inne to prześwitujące były mam nadzieję że sie sprawdzą
Kupiłam dzis paczke pampersów 3-6kg tych w białej paczce premium care.. wiec znowu cos odeszło aa i kupiłam sobie szczoteczke do zębow taka zwykla (pozniej w szpitalu ja wywalę) i małą pastę do zebow.. pomału zbieram wszystko do torby szpitalnej no i kupiłam chusteczki nawilzane nivea z pudelkiem
O pieluszkach mówicie, to ja też długo szukałam i w końcu znalazłam takie fajne grubiej tkane, bo inne to prześwitujące były mam nadzieję że sie sprawdzą
Kupiłam dzis paczke pampersów 3-6kg tych w białej paczce premium care.. wiec znowu cos odeszło aa i kupiłam sobie szczoteczke do zębow taka zwykla (pozniej w szpitalu ja wywalę) i małą pastę do zebow.. pomału zbieram wszystko do torby szpitalnej no i kupiłam chusteczki nawilzane nivea z pudelkiem
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Jestm spowrotem, niestety spacerek się nie udał gdyż Amelka z niewiadomych przyczyn zaczeła wymiotować... i to aż 6 razy w przeciągu 1,5 h. Kurcze troche się wystraszyłam, myślałam że będę musiała jechać z nią do lekarza ale na szczęście przeszło jej... uff
gocha witaj :-) jak się czujecie???
corin to nie złą wycieczkę sobie zrobiłaś, ja uwielbiam jeździć samochodem, nawet na porodówkę odwiozłam się sama a mąż siedział z boku... taki ze mnie rajdowiec...hehe :-);-)
gocha witaj :-) jak się czujecie???
corin to nie złą wycieczkę sobie zrobiłaś, ja uwielbiam jeździć samochodem, nawet na porodówkę odwiozłam się sama a mąż siedział z boku... taki ze mnie rajdowiec...hehe :-);-)
Gocha37
dodi_misia-widzę, że nie tylko ja taka zapobiegliwa jestem. Już zgromadziłam chyba z 10 paczek pampersów. Tym bardziej, że jak mały będzie tak często korzystał z toalety jak jego tatuś, to puści mnie z torbami...pełnymi brudnych pampersów :-)
No cóż, ja zamierzam sama zawieźć się i przywieźć z porodówki
No cóż, ja zamierzam sama zawieźć się i przywieźć z porodówki
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Corin
Mama Trójki :)
Iwonus, lubię prowadzicbale nie w ciąży, teraz zdecydowanie wole być wozona, ale dziś musiałam odwiedzić z teściowa kilka "kapliczek" i pozalatwiac kilka jej spraw. Czysta przyjemność :-/
Tez szukałam tetrowek, ale tak jak wy znalazłam tylko takie cienkie jak mgielka. Jakbym wiedziała ze jeszcze mi sie trafi malenstwo to nie niszczy l abym tych po dzieciach
Mimi, huggisy uczulaly moje dzieciaki
Tez szukałam tetrowek, ale tak jak wy znalazłam tylko takie cienkie jak mgielka. Jakbym wiedziała ze jeszcze mi sie trafi malenstwo to nie niszczy l abym tych po dzieciach
Mimi, huggisy uczulaly moje dzieciaki
reklama
dodi_misia
Gocha, no ja na razie tylko jedną paczkę mam ale pomału sobie zgromadze do porodu większą ilość..
Iwonus ja sie tez śmieję, że sama sie na porodówkę zawiozę jak mojego malża nie będzie heh może to wcale nie jest śmieszne..i tak będzie
Moja córcia ma wrażliwy zoladek, i jak coś zle pogryzie, albo zje ze skorka to tez wymiotuje czesto.. oby to nie byl zaden wirus..
Corin ja kupilam terowe pieluchy w carfurze..byly tam dwa rodzaje, jedne takie do D...... a drugie takie grubsze fajne, wiec moze zobacz tam
Iwonus ja sie tez śmieję, że sama sie na porodówkę zawiozę jak mojego malża nie będzie heh może to wcale nie jest śmieszne..i tak będzie
Moja córcia ma wrażliwy zoladek, i jak coś zle pogryzie, albo zje ze skorka to tez wymiotuje czesto.. oby to nie byl zaden wirus..
Corin ja kupilam terowe pieluchy w carfurze..byly tam dwa rodzaje, jedne takie do D...... a drugie takie grubsze fajne, wiec moze zobacz tam
Ostatnia edycja: