reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Cóż, mam nadzieję, że jako tako to wyszło. Pierwszy raz wklepuję załączniki na forum, więc efekty mogą być trochę gorsze od zamierzonych... Ale jak to mawiają u mnie w szkole: "Nadzieję trza mieć!". Pozdrawiam wszystkie Panie - Julia. :-)

Załączniki

• Zdjęcie0418.jpg
    Zdjęcie0418.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie0421.jpg
    Zdjęcie0421.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 60
  • Zdjęcie0417.jpg
    Zdjęcie0417.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie0419.jpg
    Zdjęcie0419.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie0422.jpg
    Zdjęcie0422.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 54
reklama
witam WAS mialam wczoraj zajrzec ale ech jak pech to pech. Jak wrocilismy od gina poszlismy do domu, przyjechala do mnie kolezanka na dworze gadamy...maz juz mial wychodzic do pracy a tu za zakretu gówniarze bmw ok 100 na h wpadli z zakretu gdzie się zwalnia do 20-30 walili wpadli w poslizg i w nasze auto.......... ku./...mać........ kiedy trzeba w razie W jechac do szpitala. policja jak to policja... kolizja i niby szukali sprawcę malo zapamietalysmy z rejestracji ale cóż... a nóz sie uda. dobrze ze ac jest tyle dobrego ale pozniej skladka juz 20 % w góre. Na szczescie ciesze się ze maz nie wyszedl bo jakby wsiadal do autka to bylo by kiepsko.........

Pokoik śliczny znaczy kącik
Wózek no rzeczywiscie okazja fajnie ze się udalo.
Co do pieluch ja kupilam na all ale jedne ciensze i jedne grubsze to te grubsze ok ale jeszcze nie pralam ale juz gin mnie wyslal na L4 wiec od jutra zaczynam pranie prasowanie i torbe przydalo by się spakować........ tylko jaką? Ja mam taką sportową ale za mala... ech.... a wy już wszytsko kupilyscie? Mi jeszcze brak troszku......
Co do kości to mnie tak wczoraj ze ledwo szlam maskara nie mówiąc juz ze rano nie moglam uniesc nogi do góry.... na szczescie dziś juz lepiej ale boli jak za dużo chodzę nawet po domku.... a co do prasowania nie cierpie!!!!!!!!!!!!!!!!! szkoda ze nie ma takich uslóg jak prasowanie ciuszków... bo za duzo nakupowalam hehe i na raz czy tam rozkladac to żygać bede heheheeh
Cmokam i uciekam do meża do wyrka jeszcze pod prysznic ...... i spanko

Do góry