reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Iwonus no co dzis z tymi pralkami, jedna koleżanka mi dzis mowila, że jej od pralki z tylu wezyk przecieka, a druga koleżanka wlasnie mi pisze ze jej sie tez zepsuła.. chyba jakas zmowa pralek hehe

reklama
2,400 to dużo? Przy założeniu, że wytrzymam jeszcze jakieś 3 tyg. to dojdziemy do 3,200 (dwa tygodnie temu ważył 2,000). A jeszcze margines błędu. Wyjdzie raczej średnia statystyczna. Dobrze chociaż, że ja przytyłam dopiero 1 kg.

dodi bo włąśnie piorę , myslisz, ze moja tez w zmowie????????
Corin w tym małym sklepiku mieli jakies od lokalnego producenta, fakt droższe ale jakośc bez porównania

Gocha uwierz mi, że te z Biedronki Dada u mnie się sprawdziły...:tak:
Z początku używałam tetrowych ale po pół roku postanowiłam wypróbować te biedronkowe i super zdały egzamin.. nie są wcale drogie, są chłonne i przepuszczają powietrze nie są te "ceratkowe" tym razem też na nie stawiam...:tak:

no dobra ide włączyć żelazko bo zrobiło się duzo chłodniej i trzeba to wykorzystać a mam trochę do poprasowania. JJJJJJJjjjjjjjjjjjjej nie cierpię prasować

Iwonuś, ja też uważam, że jak się sprawdzą, to po co przepłacać.
Z wózkiem też oszczędziłam. Kupiłam nowy wózek (a właściwie dwa) po 100 zł za sztukę. Wprawdzie duży, ale siedzenie rozkłada się na płasko i tworzy gondolkę. Budka zamyka się so samego pałąka. Rączka jest przekładana a udźwig ma do 25 kg. :-)

Jest u nas taki nowy sklep z zabawkami dla dzieci, mają też wózki. Fakt, że wózek jest w szarościach-ale myślę, że dla chłopaka jest ok, nie ma żadnych dodatków typu torba czy folia p/deszczowa, ale dokupienie ich nie będzie aż takie drogie. Wózek ma duże koła i ogólnie jest duuuży. No ale nasza rodzina też jest duuuża. A był tani, bo wyprodukowano za duzo tego modelu i nikt nie był juz nim zainteresowany. Wszyscy szukaja teraz małych, zwinnych wózeczków. A że ja mam spory dom, więc dla mnie jest ok. A drugi pojechał już do teściów, zebyśmy nie musieli ciągać do nich swojego.

reklama
Do góry