reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Maqnio, kącik śliczniutki! A ja dziś powinnam dostać pościel, więc będę zaczynać pranie....

na pękającą skórę oprócz tłustaj maści, to nie wiem, co polecić

a za wizyty będziemy razem kciuki trzymać... :)

reklama
dzieki dziewczynki w imieniu swoim i Rózinki, oby dobrze jej sie tam spało.
balkan ja juz wsio poprane i poprasowane , jestem juz tak przygotowany jakbym jutro miala rodzic:szok::-)..oby nie...:-)
marzenka ciesze sie z dobrych wiesci, oby tak do konca!!

posmarowalam te pekajaca skóre bepanthenem, oby pomoglo.

Ostatnia edycja:
Maqnio śliczności. A ja ci polecę krem do stóp z tani i bardzo skuteczny. Zakupiony w rossmanie, poniżej 10 zł: Firma Exclusive cocmetics opakowanie biało fioletowe nazwa to Krem Do Stóp ochrona przeciwgrzybicza.

Maqnio śliczności :-)
A ja dzisiaj zeżarłam z kg truskawek ze śmietaną i cukrem :szok: Czarek przyniósł kobiałkę z rana bo mówił mi o nich od trzech dni. Teraz podpiekam młode ziemniaki,które wcześniej obgotowałam. Do tego rzodkiewka, sałata i niech one się w końcu upieką ;-) a jeszcze wpadła teściowa i przyniosła naleśniki z serem. Jak urodzaj to urodzaj :-) I trzymam się by ich nie zjeść bo zabraknie miejsca na ziemniaki. Wiecie jakie to trudne zadanie ;-) Nogi mam spuchnięte jak cholera i straszliwie boli mnie spojenie łonowe. No ale co tam młody widocznie toruje sobie powolutku drogę. Jak zjem to będę leżeć do wieczora bo byłam wczoraj w księgarni :-)

dzieki wisienko na pewno spróbuje, małza wysle zeby kupił, mam nadzieje ze pomoze, bo te pekniecia sa bardzo bolesne, poki co posmarowałam bepanthenem i jest ciut lepiej:*
mailuj jakie pycha zarelko - jade do koszalina!!!!! a jak pakowanie???

moqnio piękny kącik . bardzo mi się podoba . co do stóp ja polecam rosmanowy ten co wisienka.

sestina super że masz pomoc męża. muszę poprosic swojego....hmm ciekawe co on na to ...to będzie taki test ;-)

iwonus miłego spacerku w lesie. ja mam blisko i do lasu i nad jezioro a nie mam siły się wywlec.

marzena super że z małą wszystko ok . super że cukier się unormował??jesteś na diecie?

reklama
Hej Mailuj! Ja niestety też bóle kości łonowych przeżywam - ale poniewaz nie chodzę, więc oboli tylko wtedy, kiedy się podnoszę....

a co do przeżerania to ja mam fazy, że bym zjadła wszystko, ale kilka sekund po tym procederze zaczynam cierpieć - przynajmniej 3 godz..... więc dawkuje sobie przyjemności jedzeniowe.....

jutro się mój Ojciec u mnie pojawi..... bez truskawek nie wpuszczę do domu.... :)

Do góry