reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Sestina, to niezła cena - ja płaciłam manicure z pedicure 100 zł..... a co do malowania paznokci przez męża to mniej bym się tego bała niż obcinania samych paznoki - tutaj efekty mogły by być nieprzewidywalne..... :)

Veronika, dzięki za propozycję..... chętnie bym skorzystała, ale troszkę ta odległość przyduża.... :)

reklama
kurczę balkan jak na zad....e na jakim mieszkam to chyba ciut za dużo. no ale mniejsza;) dajemy radę heheh a ze mąż pedant to naprawdę stara się jak moze

sestina zdolnego masz chłopinę, mój podobnie jak Veroniki pomalował mi palce razem z paznokcjiami :-D:-D:-D Poczuł się uraźony jak go wyśmiałam :-D teraz już nie podejmuję się tego typu pomocy... heh a szkoda... :zawstydzona/y:

hej Drukareczki!!!

tosz nie idzie Was doczytac:-) ja dzis od rana walcze z tpsa, ma cigly klopot z netem i z tymi wariatami nie idzie sie dogadac, wkoncu po wiszeniu na sluchawce przez pol dnia, ktos tu do mnie przyjedzie i mam nadzieje ze klopoty sie skoncza wrr...

balkan mamy wizyte tego samego dnia, mam nadzieje ze obie uslyszymy same pozytywne wiesci:)
em_ka udanego spotkania!!!
cala reszte sciskam , bo juz zapomnialam co chcialam napisac. a i jeszcze jedno, zauwazylam ze zaczela pekac mi skora miedzy palcami stop, i tak mysle czy jakiegos grzybka nie złapalam czy ktras kobitka tak miała? poprosze o jakies rady:*

a i chwale sie kąciko-łóżeczkiem Rózinki:)brakuje jeszcze drewnianych obrazkow kubusia puchatka - czekamy na kuriera:)

Ostatnia edycja:
witaj marzenko :-) mam nadzieję że wszystko z wam OK????

maqnio śliczne łóżeczko mojemu synkowi kupiłam taki wzorek rożka jak ty masz pościel z tym że niebieski :-), a na pękającą skórkę no cóż nie pomogę bo nie miałam takiego przypadku, spróbój posmarować kremem lub maścią. Buziaki dla was :-)

reklama
Iwonuś z nami juz wszystko w porzadku sytuacja w domku opanowana

malutka na usg wazy 1700 córcia młodsza była ze mna i widziała jak mała ziewa i jezyk pokazuje , ja kuje sie 4 razy dziennie i sprawdzam cukier jak do tej pory jest w normie i obeszło sie bez insuliny a tego sie najbardziej bałam , nic mi nie dolega , malutka kreci sie w brzuszku daje znaki ze tam jest aby tak do konca wytrwac to bede szczesliwa

Do góry