reklama
balkan
Fanka BB :)
balkan zrób zdjęcie tortu, świetny pomysl połóz się na stole kuchennym a maz niech ciastem obkłada łatwo Ci bedzie o idealny kształt:
kusząca propozycja, ale niestety mam zakaz seksu, a takie okładanie ciastem na stole kuchennym..... ech - rozmarzyłam się.....
malamii06
sestina, ja słyszałam, że monitor stosuje się do roku czasu, dlatego właśnie chcę kupić ten Angel Care. Na dwa miesiące stosowania to bardzo duży wydatek..
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Hej Kochane ja tez dziś pospalam :-) aż do 10 :-) potem byłam na pedicure u sasiadka bo jest kosmetyczką i teraz pindole się do ginka hi hi hi :-)
balkan
Wydrusia, zazdroszczę tego pedicure u sąsiadki - ja po swoich przejściach nocnych stwierdziłam, że dziś nie będę urządzała akrobacji przy stopach - a nie mam znajomej kosmetyczki......
Veronique1986
Balkan chetnie bym sie zajela Twoimi stopkami bo sama jestem kosmetyczka a najsmieszniejsze ejst to ze ... tez mi samej jako kosmetyczce ogarnac swoje stopki ale ostatnio tez robilam 3 dziewczynom
i taks talam kilka minut temu przed lustrem i naprawde brzuszysko mam nisko :|
i taks talam kilka minut temu przed lustrem i naprawde brzuszysko mam nisko :|
Veronique1986
wooowwzdolnego masz meza Sestinko bo moj... jak sie zabral za malowanie mi paznokci od nog to mialam nie paznokcie a paluchy pomalowane hehehe
Ostatnia edycja:
reklama