reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
witam lipoweczki przy kawo-platkach jak zwykle :-)
ja tylko zjem i szykuje sie na spotkanie z hanami, jedziemy do parku do Madrytu :-) mam nadzieje ze milo spedzimy popoludnie..

zycze milego dzionka :*

emka no patrz jak fajnie, Wy tam w świecie łatwiej się spotkacie niz my tu w tych samych wojewodztwach:)
pippi no przy monit oddechu wlasnie nie bedziesz tak maniakalnie nasłuchiwac czy oddycha bo on alarmuje po 15 sek jak cos nie tak lub jak zbyt płytki oddech

Witajcie dziewczynki!
JA monitor oddechu sobie odpuszcze, dla mnie to troche przesada. Przeciez bede blisko caly czas, ja sie wychowalam bez takiego czegos i jest si:)
Pisalyscie tez o pryskanych owocach i warzywach. Sczerze to ja do zdrowej zywnosci nie przywiazuje takiej wagi. Bo gdybysmy chcialy jesc wszystko nie pryskane, swieze, bez chemi i w ogole to wszystko by trzeba sobie samemu w ogrodku wychodowac;-)

Ania, przesada nie przesada- tu nie ma co nad tym debatować. Po prostu dla nerwowych mam ułatwienie. ;-)W nocy się go stosuje chyba najczesciej a tu tu bliskosc moja i tak nie ma nic do rzeczy bo bede spała
Kazda z nas sie chowała bez tego i wielu innych gadzetów które kupujemy w koncu jednak dla maluchów;) ot postep hehe i mozliwosci wyboru

Ostatnia edycja:
sestinka dla mnie monitor oddechu to super wynalazek, na pewno szybciej kupilabym to niz wykrywacz tetna. Przynajmniej w ciagu pierwszych tygodni nie martwisz sie tak bardzo jak kladziesz dziecko samo do kolyski, nie nadsluch*jesz czy oddycha, bo wiadomo ze kazda ma manie na poczatku. Tez sie zastanawiam nad jego kumpnem, zobacze ile tu kosztuje i jaka ma cene na allegro, moze jak nie jest zbyt drogi kupilaby mi go kumpela jak do polski poleci.

No tak, my mamy latwe spotkanie bo do Madrytu mam 30 min pociagiem a Hanami mieszka w madrycie wiec nie ma problemu. Gorzej z tym, ze jest to jedyna osoba ktora moge spotkac z forum :-D
no dobra nie balamuce bo sie nie wyrobie :-D buziaki :*

Oj Emka, zazdroszczę Wam tego spotkania - jeszcze w Madrycie...... ech.... rozmarzyłam się, więc pójdę na spacer do kuchni.... :)

Dla mnie zakup monitora oddechu nie podlegał wątliwości, jak też i niani - ze wzgledu na piętra.... potem odsprzedam, jak ktoś będzie chciał używane kupić.....

W zależności od wyniku piątkowego usg postanowiłam zorganizować Baby Shower - nie znoszę napływowych imprez, ale spotkanie w miłym gronie koleżanek jeszcze przed porodem może być fajne - będziecie organizować taką imprezę?

Psotka, odezwij się, co u Ciebie słychac i jak się czujesz!

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
reklama
Sestina, dzięki za linka, bo mam nad łóżeczkiem 2 dziurki po półce, więc myślałam tam o jakiś dekoracjach.....

mhm.... chciałam literki powiesić - Mateusz - a jedna literka 22 zł.... no chyba kogoś Bóg opuścił.....

Ostatnia edycja:
Do góry