reklama
sestina
Fanka BB :)
emka no patrz jak fajnie, Wy tam w świecie łatwiej się spotkacie niz my tu w tych samych wojewodztwach
pippi no przy monit oddechu wlasnie nie bedziesz tak maniakalnie nasłuchiwac czy oddycha bo on alarmuje po 15 sek jak cos nie tak lub jak zbyt płytki oddech
pippi no przy monit oddechu wlasnie nie bedziesz tak maniakalnie nasłuchiwac czy oddycha bo on alarmuje po 15 sek jak cos nie tak lub jak zbyt płytki oddech
Witajcie dziewczynki!
JA monitor oddechu sobie odpuszcze, dla mnie to troche przesada. Przeciez bede blisko caly czas, ja sie wychowalam bez takiego czegos i jest si
Pisalyscie tez o pryskanych owocach i warzywach. Sczerze to ja do zdrowej zywnosci nie przywiazuje takiej wagi. Bo gdybysmy chcialy jesc wszystko nie pryskane, swieze, bez chemi i w ogole to wszystko by trzeba sobie samemu w ogrodku wychodowac;-)
JA monitor oddechu sobie odpuszcze, dla mnie to troche przesada. Przeciez bede blisko caly czas, ja sie wychowalam bez takiego czegos i jest si
Pisalyscie tez o pryskanych owocach i warzywach. Sczerze to ja do zdrowej zywnosci nie przywiazuje takiej wagi. Bo gdybysmy chcialy jesc wszystko nie pryskane, swieze, bez chemi i w ogole to wszystko by trzeba sobie samemu w ogrodku wychodowac;-)
sestina
Ania, przesada nie przesada- tu nie ma co nad tym debatować. Po prostu dla nerwowych mam ułatwienie. ;-)W nocy się go stosuje chyba najczesciej a tu tu bliskosc moja i tak nie ma nic do rzeczy bo bede spała
Kazda z nas sie chowała bez tego i wielu innych gadzetów które kupujemy w koncu jednak dla maluchów ot postep hehe i mozliwosci wyboru
Kazda z nas sie chowała bez tego i wielu innych gadzetów które kupujemy w koncu jednak dla maluchów ot postep hehe i mozliwosci wyboru
Ostatnia edycja:
sestinka dla mnie monitor oddechu to super wynalazek, na pewno szybciej kupilabym to niz wykrywacz tetna. Przynajmniej w ciagu pierwszych tygodni nie martwisz sie tak bardzo jak kladziesz dziecko samo do kolyski, nie nadsluch*jesz czy oddycha, bo wiadomo ze kazda ma manie na poczatku. Tez sie zastanawiam nad jego kumpnem, zobacze ile tu kosztuje i jaka ma cene na allegro, moze jak nie jest zbyt drogi kupilaby mi go kumpela jak do polski poleci.
No tak, my mamy latwe spotkanie bo do Madrytu mam 30 min pociagiem a Hanami mieszka w madrycie wiec nie ma problemu. Gorzej z tym, ze jest to jedyna osoba ktora moge spotkac z forum
no dobra nie balamuce bo sie nie wyrobie buziaki :*
No tak, my mamy latwe spotkanie bo do Madrytu mam 30 min pociagiem a Hanami mieszka w madrycie wiec nie ma problemu. Gorzej z tym, ze jest to jedyna osoba ktora moge spotkac z forum
no dobra nie balamuce bo sie nie wyrobie buziaki :*
Wisieńka
Ja spadam kochane do obiadku. Wlece potem
balkan
Oj Emka, zazdroszczę Wam tego spotkania - jeszcze w Madrycie...... ech.... rozmarzyłam się, więc pójdę na spacer do kuchni....
Dla mnie zakup monitora oddechu nie podlegał wątliwości, jak też i niani - ze wzgledu na piętra.... potem odsprzedam, jak ktoś będzie chciał używane kupić.....
W zależności od wyniku piątkowego usg postanowiłam zorganizować Baby Shower - nie znoszę napływowych imprez, ale spotkanie w miłym gronie koleżanek jeszcze przed porodem może być fajne - będziecie organizować taką imprezę?
Psotka, odezwij się, co u Ciebie słychac i jak się czujesz!
Dla mnie zakup monitora oddechu nie podlegał wątliwości, jak też i niani - ze wzgledu na piętra.... potem odsprzedam, jak ktoś będzie chciał używane kupić.....
W zależności od wyniku piątkowego usg postanowiłam zorganizować Baby Shower - nie znoszę napływowych imprez, ale spotkanie w miłym gronie koleżanek jeszcze przed porodem może być fajne - będziecie organizować taką imprezę?
Psotka, odezwij się, co u Ciebie słychac i jak się czujesz!
Ostatnia edycja:
sestina
balkan ja bym chętnie tylko moje towarzystwo się " rozlazło" jak zaszłam w ciażę wiec po porstu zobaczę kto sam mnie odwiedzi. A baby shower zrobiłam sobie sama a po porodzi epoprawię Pokój dziecięcy: Dekoracje pokoi dziecięcych, naklejki i ozdoby do pokoju dziecięcego | prezent dla niemowlaka, na narodziny dziecka i prezent na roczek | pokój dziecka - aranżacje | Peticado
Psota nie widać Cię , to fakt! naskrob kilka słów...
Psota nie widać Cię , to fakt! naskrob kilka słów...
Ostatnia edycja:
reklama
balkan
Sestina, dzięki za linka, bo mam nad łóżeczkiem 2 dziurki po półce, więc myślałam tam o jakiś dekoracjach.....
mhm.... chciałam literki powiesić - Mateusz - a jedna literka 22 zł.... no chyba kogoś Bóg opuścił.....
mhm.... chciałam literki powiesić - Mateusz - a jedna literka 22 zł.... no chyba kogoś Bóg opuścił.....
Ostatnia edycja: