reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Noo naprawde straszna choroba ja tak za kazdym razem sie boje jak kupuje truskawki czy nie sa czyms pryskane mimo iz je myje ... ale czy takie tam mycie cos daje :/

truskawy maja troche chemii niestety, a to co w nich w srodku do juz nie wymyjemy....wczoraj np. w tvN style w programie Wiem co jem (bardzo praktyczne rady) mowili o soli - głownie pod katem jodu ale i też pod kątem wzbrylaczy czyli jakis subst. chemicznych, które powodują ze sól jest sypka. I taka subst. w zoładku z kwasem reaguje i bardzo toksyczny związek powstaje. Ide dziś wymienic sól.....

vero napisałaś zakazane słowo :-D- TRUSKAWKA :-(no i muszę iśc na rynek .
corin - dla ciebie kolejka jak zawsze

wiśienka ?wstałaś?jak się dziś czujesz?

na zwykłej kuchennej najczęsciej to E 536 zelazocyjanek potasu -znajduje się, a najlepsza morska. A no i ta kuchenna ma więcej sodu podnoszacego cisnienie niz morska

UPS :p Madziu Wybacz :pPPP jejus jak pomysle ze mam wyjsc na ten skwar... too jakos nie za dobrze sie czuje jeszcze tak do 11 jest w miare a ja musze wyjsc teraz z psem ... a o 11 jeszcze raz bo zaprowadzam go do fryzjera :/ ehhhh a potem znowu odebrac juz dzisiaj nie wychodze .... Lece bo musze wlosy wysuszyc Buzi w Brzusi Mamusie :):* i zebysmy byly dzisiaj zdrooooowe :):*

reklama
Corin, wydaje mi się, że ceny w Mebliku są takie same w całej Polsce. Wydaje mi się ;)
Nam od razu powiedziano o promocji. Meble zamawialiśmy w kwietniu. Wcześniej, jak się orientowaliśmy była mniej korzystna promocja. Tak więc nam się udało :) Łóżeczko kupiliśmy za pół ceny. Dodatkowo była jeszcze taka wewnętrzna promocja salonu i dostaliśmy montaż gratis (normalnie 5% wartości zamówienia), a tym samym przedłużenie gwarancji do 5 lat :)

Do góry