reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dodi mojego misia mialam od 18.00 w piatek do dzis do 6.30 pojechal znowu do siebie pracowac...

Cena calkiem calkiem:) ja widzialam w sklepie odciagacz + termometr za niecale 80zl ale to taki podobny do zwyklego tyle ze elektroniczny firma lovi.ale nie opyla sie...

reklama
Anulka, gg zapisałam.. wysłałam wiadomośc, to będziesz miala tez moje gg..

A teraz zmykam spać, bo znowu bede gnic do poludnia, a chce jutro troszkę w mieście pobuszować :-)

Taki pod paszkę, to nie za bardzo chyba dla dzidzi, chyba że naprawde szybko mierzy, bo kilka minut to dziecko nie wytrzyma:)

To kolorowych senków, pa!

Witam słonecznie i rześko z rana:)
Muszę szybko zaapelowac do Emki- nie wdychaj amoniaku !!! ma silne działanie drażniące i toksyczne
ja juz po śniadanku, nie mam planu dnia bo wczoraj się " nadotleniałam" tak mocno że spałąm po spacerze do 21 a potem mycie i z powrotem do łóżka.
Kupiłam wczoraj rabarbar młody to zrobię kompot....:) i za przykładem dodi upiorę torby dwie do szpitala.
Wczoraj zamówiłam na alle przewijaczek , zobaczcieZobacz załącznik 356916 nie chciałam kłasc maty na łózeczko bo wolałam mieć luz, a tu mi się półeczki dodatkowo przydadzą.

witajcie w ten piękny poranek

Mnie leciutko tez palce od rąk puchną, tzn nie widać tego gołym okiem, ale czuję że obraczka mnie uciska i nie moglam jej zdjąc wieczorami.. więc ją zdjęłam kilka dni temu i teraz nosze zaręczynowy (bo większy) teraz moge uchodzic za panienkę heh
ja już od 2 tygodni jestem słomianą wdową, bez żadnych oznakowań, że mężatka - hehe

witaj sestinko, przewijak to fajna rzecz..szkoda, że nie mam miejsca :(

ja dzisiaj jadę do zoo, ale nie wiem czy będę spacerować czy tylko siedzieć w parku.. ech.. jeszcze 2 dni i rodzinka wyjedzie a wtedy będę mogła odpocząć..

dzisiaj mi się śniło, że mój Paweł zostawił mnie dla swojej mamy! na zawsze odszedł - ale koszmar :-D
miłego dnia kochane

Konwalianka ale sen :szok: Ja bym nakrzyczało oboje po przebudzeniu
Sestinka przewijak fajny i co najważniejsze przejrzysty :-) Wszystko pod ręką
Pozdrawiam Was serdecznie i Miłego dnia. Ja jak ten Ptak Emkowy wlatuję i wylatuję;-) A na imię miał wieloryb - ten ptak oczywiście :-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)::-):-)::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)-):-):-):-):-):-):-):-)-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Dzień dobry Bębenki :) :* jak sie macie ?
Mi dzisiaj w nocy w lozku moze z 4 razy stwardnial brzuch w ciagu dnia z 8 podobno do 10 razy moze tak twardniec informowala mnie moja Ginekolozka .
pogoda Zacna :) mam nadzieje ze wiaterek bedzie tak milo wial jak wczoraj :)
Chcialam sie Was zapytac czy orientujecie sie moze jak sprawdzaja sie przewijaczki takie na lozeczko ?:)

witam
mailuj;-)

wydrusia filmik super uśmiałam się że hej . ładnie wyglądałaś.

dodi misia , konwalianka nic ciekawego taka rozłąka ale mamy takie popi.... system. bardzo mi przykro bo wiem co przechodzicie .jak urodziłam maję męża nie było 6 msc . kiepsko wspominam ten czas. ale jakoś zleciało

sestina przewijak bardzo mi się podoba

a teraz zapraszam na kawunię

Cześć Brzusie
U mnie jak nie urok to .... Najpierw bolało mnie gardło. A od 4 dni tak mnie czyści biegunka, że już siły nie mam na to. Dziś wzięłam się za jagody babci. Może to coś pomoże. Wkurza mnie to, bo mam tyle roboty i na spacer chciałabym wyjść ze Starszakiem, a tu d**a:-(

reklama
Do góry