reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Chcialam sie Was zapytac czy orientujecie sie moze jak sprawdzaja sie przewijaczki takie na lozeczko ?:)

ja miałam i byłam bardzo zadowolona super rozwiązanie dla tych co nie mają za dużo miejsca. osobiście bardzo podoba mi się ten sestiny bo zyskuje się półeczki np. na kosmetyki ,pieluchy

reklama
Madziu wiem wiem ale my z mezem poki co nie mozemy sobie pozwolic .... na taki przewijaczek bo lozeczko bedzie poki co z nami w sypialni mamy taki wygospodarowany kacik ... dosc spory ale z lewej strony na scianie ... prawie calej dlugosci zajmuje zabudowa komandora... w tyle nasze lozko .. a po lewej lozeczko Waldusia i .. kurka nie zmieszcze takiego przewijaka ... wiec wlasnie zastanawiam sie nad kupnem takiego .. na lozeczko tylko zawsze mialam obawe ze od zsunie sie jakos on ma jakies zabezpieczenia ?

vero tak jak magia pisze są takie nóżki ograniczające ruch. nie ma szans by spadło. zresztą jak nie przewijasz zawsze można zdjąć i nie ma ryzyka że spadnie na dzidziusia

Vero przewijaczki na łóżko mają w zestawie takie kołeczki czy nózki zeby je stabilnie zamocowac na łózeczko. Ja taki nawet kupiłam ale wystawiłam na allegro bo 80 cm długosci za duzy do mojego drewnianego przewijaka

Cześć Brzusie
U mnie jak nie urok to .... Najpierw bolało mnie gardło. A od 4 dni tak mnie czyści biegunka, że już siły nie mam na to. Dziś wzięłam się za jagody babci. Może to coś pomoże. Wkurza mnie to, bo mam tyle roboty i na spacer chciałabym wyjść ze Starszakiem, a tu d**a:-(
magia nie wiem czy nie można stoperanu w ciąży . znajdź ulotkę w necie i poczytaj.trzeba coś wziąśc żebyś się nie odwodniła

znalazłam
http://stoperan.pl/ciaza.html

A to dziekuje Wam bardzo nie wiedzialam dzisiaj przejade sie do hurtowni tylko dokladnie musze zmierzyc szerokosc lozeczka co by bubla ... sobie nie zrobic : )
Magia ja czuje sie dobrze chociaz z 3 razy w ciagu dnia zrobi mi sie niedobrze , i tak jak dzisiaj w nocy z 4 razy stwardnial mi brzuch ... a w przeciagu calego z 8 ... ale jak juz pisalam zeby sie nie powtarzac podobno to normalne ... :)
A z tym wegielkiem kup sobie kup i ... wez spokojnie ... i moze ryz zrob sobie z tymi jagodami ale to juz za duzo bo potem mozesz miec zaparcia wystarczy sam wegielek ale pijjjjjj duuuuuuuuuzo wody:):*

reklama
Do góry