reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Ja nie mam tel z internetem, w ogole nie lubię takich wynalazków.. mam najzwyklejsza prosta nokie:) nawet dobrego zdjęcia się tym nie da zrobić..
A po drugie to na pewno zaraz po urodzeniu, to będziemy wszystkie zauroczone maluszkami i pewnie nikt nie pomysli od razu o nk:)

reklama
hehe ja na liscie mam zapisany aparat hehe a o nk napewno moj pomysli hihi bo jak dziecko moglby caly dzien siedziec czasem sie zastanawiam co tam mozna tyle robic ja wejde zerkne i wychodze:)
wrocisz do domku i bedziesz sie nie tylko na nk chwalic dzieciaczkiem ale i tu napewno wstawisz zdjatko :) spokojnie kochana:)

też uważam, że pomysł wstawiania zdjęcia zaraz po porodzie i mnie się nie podoba.. zresztą zaraz po porodzie nie tylko my, ale i maluszki wymęczone, więc nie ma co się wychylać :)
dodi, a znajoma faktycznie niezłego bobasa urodziła! szok

ja zaraz mykam - kolorowych

No jak wróce do domu to na pewno sie Wam pochwalę!! jejkuuu to juz tak blisko....

Ja tak samo, wejdę i zerknę czasami, jakos mnie to nie kręci za bardzo ostatnio:)

Konwalijanka, no i dzidzia i ona wyglądają na takie wymęczone że szok.. ja wtedy bym nawet nie pomyślała o nk:) i poród z tego co wiem tez miała bardzo długi.. mała zapuchnięta cała wygląda, głowke ma wydłuzona u góry, oczka zapuchniete.. ona zresztą też nie wygląda dobrze..to chyba nie sa zdjęcia odpowiednie na nk:) ale to tylko moja mysl taka:)

A moj małż to już na niego nie licze że wstawi fotkę, bo on to juz wcale nie zagląda na nk

Ostatnia edycja:
nie wiem czemu ale rece mi spuchly:/obym nie wygladala jak kolezanka pare lat temu jak zblizal sie jej termin porodu masakra dwa razy wieksza tak spuchla...

dodis jakos to bedzie :) damy rade:) serduszka nasze beda juz z nami w domku to na spokojnie odstroimy i popstrykamy zdjecia hehe bedzie rewia :) i oczywiscie nowy watek :)

Anulka, no ten wątek pewnie powstanie juz niedługo... maj sie kończy niedługo, więc bedziemy drugie w kolejce na stronie głownej forum:) a wtedy wszystko sie zaczyna! :szok:

Mnie leciutko tez palce od rąk puchną, tzn nie widać tego gołym okiem, ale czuję że obraczka mnie uciska i nie moglam jej zdjąc wieczorami.. więc ją zdjęłam kilka dni temu i teraz nosze zaręczynowy (bo większy) teraz moge uchodzic za panienkę heh

Jak pomysle to az niedowierzam :) niedawno okazalo sie ze serduszko bije a tu prosze i dzidziolek bedzie na swiecie ahh nie chce konczyc tego chce caly czas maluszka czuc w sobie...

A ja juz nie moge sie doczekać, aż będzie przy mnie:) tak zazdroszcze juz mamuśkom, które w tej pieknej pogodzie już z wózeczkami brykaja:) mmm słodkości, te maluszki wszystkie bym wycałowała:) nie moge sie napatrzeć, jak idzie jakaś kobietka z takim maluchem:)

Albo mi sie wydaje, albo mam dziś te skurcze BH, bo caly dzien mi dziś tak brzuszek spina nieprzyjemnie..ale nie boli.. tylko takie uczucie, jakby malutka tak mocno sie rozpychała i naciskała na skore brzucha..

Jak sobie pomyśle, że mialo by sie zaczac jakoś na dniach to aż strach.. musze wyprać torbe jakąś i sie spakować do szpitala..niech sobie stoi i czeka:) jutro chyba to zrobię:)

Ostatnia edycja:
dodi ja tez zazdroszcze nawet wczoraj moj do mnie ze juz nie moze sie doczekac jak maly bedzie tak sobie lezal a on bedzie sie z nim bawil i mowi bede mu rapowal opowiadal jak to jego mame poznal itp hehe
Ja wiekszosc dnia mam twardy brzusio nieraz cos zaboli ale ustaje...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anulka, fajnie że masz twoja połówkę przy sobie.. ja jeszcze ponad 4,5 tyg czekania.. jedyna atrakcja wieczoru to internet heh..
Muszę jutro sie rozejrzeć za stanikami do karmienia, ale na razie takimi miękkimi co w nich spać będę i do szpitala, bez drutów.. potem jak karmienie sie ureguluje, to dopasuję sobie jakiś sztywniejszy:) ale pewnie kiepski wybór u nas będzie..

AA i od 30 maja w lidlu ma byc termometr dla dzidziusiów do ucha i czoła taki, za 45zł.. chyba niezła cena:)

Do góry