reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Iwonuś ja w piątek byłam na ip i mala ma 1850g :-D i jutro znów idę do ginka ;/ ale to z mężem :-)
W Dniu Twojego Święta
Składam Ci życzenia
Aby się spełniły
Wszystkie Twe marzenia
Które są dla Ciebie
Jak słońce dla świata
Niech szczęśliwie płyną
Twe piękne Lata

reklama
Corin, te mebelki są super! Bardzo bezpieczne a do tego ładne :) My też je zamówiliśmy - kolekcję Oceanic - z dostawą na drugą połowę czerwca. Już nie mogę się doczekać, ale najpierw malowanie nas czeka..

No proszę :-) mnie oczarowala sawanna, ale ona ma zielone wstawki, a dostaliśmy łóżeczko z niebieskimi wykonczeniami, dlatego zastanawiam sie tez nad oceanikiem. Zamawialiście gdzieś w sklepie czy bezpośrednio na tej stronie?

Dlaczego dostawa na druga polowe czerwca? Tyle sie czeka, czy tak chcieliscie?

My zamawialiśmy w salonie firmowym w Katowicach. A odnośnie dostawy to tak chcieliśmy, a dokładniej mój mąż.. chyba jest trochę przesądny i najchętniej to kupiłby wszystko jak szkrab będzie już na świecie :p
Standardowo czas oczekiwania to ok 3 tygodnie max.
My zamówiliśmy szafę dwudrzwiową, komodę z przewijakiem, łóżeczko, skrzynię na zabawki i półkę podwójną :)

Hej kuleczki!

Ja dziś lenia mam niesamowitego.. nic mi sie nie chce..
Porobiłam zdjecia brzucha, zaraz wstawię na wątek:)
Mąż stwirdził, że duuuuuzy mam....

No zdjęcia wstawione.. śmiechowo wyglądam od przodu hehe.. dziwny pępek mam, taki jakby miał mi spaśc na ziemię :-D

Ostatnia edycja:
Jej pierwsze co widze wiesci ze szpitala wchodze a tam wiadomosc od Anulki i se mysle kurcze odemnie :/ ale za sekunde mysle przeciez nei jedna Ania tu jest hehe
A mnie od godz boli glowa masakra nawet tabletka nie pomogla... zrobilam dzis 3 pranka jutro prasowanie...ale to juz takie rzeczy jak przescieradelka, posciel itp bo ciuszki juz poprasowane bede miec spokoj zostanie mi jeszcze pare rzeczy ale to nie teraz w pod koniec czerwca upiore zeby swierzutkie byly:)
Maly mniej daje znac az sie boje choc podobno to juz w tym stadium normalne ale wczoraj tak jakby cos mi sie stalo w brzuciu pod mostkiem nie bolalo az do niedawna jak lezalam i glowe mialam za wysoko to pokluwalo mnie ....

Właśnie sobie oglądam na nk, moja znajoma urodzila dziś dziewczynkę... UWAGA! waga 4600! wzrost 63cm! Niezły pączuś, pewnie ubranka na 56cm może sobie podarować hehe
A swoją dorgą, to urodziła dzisiaj, a już ma zdjęcia na nk wstawione..szybka jest heh, ale ja chyba swojego zdjęcia tuz po porodzie nie wstawię, taka leżąca zmarnowana na łożku..ledwo po porodzie..

reklama
dodi kochana teraz promocje na internet w komorkach jest :) poprosisz kogos i wstawi ci:) ja w play mam mozliwosc wstawiania normalnie jak na kompie ale pewnie bede miec problem z netem tam gdzie bede rodzic...np jak u mojego jestesmy to mi mmsy nie dochodza na plusa tak a play jeszcze nie jest tak rozbudowany dlatego...

Do góry