reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

emka, ja mam podobnie tyle że z zapaleniem pęcherza.. w roku potrafię ich mieć dosłownie z 15! ale w ciąży nic się nie dzieje..jestem w szoku:) miałam tak też jak byłam w Stanach, ale jak tylko wróciłam, wróciło i zapalenie..

wisieńka, to nie jesteś sama :)

reklama
wyobrazcie sobie jaka ze mniwe idotka :wściekła/y: mialam dwie pary spodni z plamami, jedne zielone lniane z tlusta plama a drugie z plama z krwi po zacieciu na nodze. Polozylam jedne na drugie, polalam plynem do mycia naczyn zeby to tluste zeszlo a na te z krwia polalam rozcienczony amoniak. Oczywiscie tym z krwia nic sie nie stalo po amoniaku ale tym ktore lezaly pod spodem, piekne zielone lniane spodnie wyrzarlo kolor :wściekła/y: zrobila sie PIEKNA WIELKA BIALA PLAMA :baffled: i teraz musze je cale zamoczyc w amoniaku zeby zszedl kolor, jedynie na co licze to ze je wybieli dobrze i nie zostana zielone zacieki :-( boze czy ja mysle? czy ja mam mozg na swoim miejscu czy moze przez ciaze przesunal sie na inne stanowisko :-( moje kochane zielone spodnie, jedne z dwoch par ktore mam na gumeczce! zaraz sie zastrzele!!

Hej Kochane ja właśnie wróciłam od znajomej :-) troche odpoczęłam:-) he he mój mąż ma łeb :-) wstawił na youtube nasz filmik z wesela :-)

My właśnie wróciliśmy ze sklepu. Szukaliśmy szafy do sypialni a znaleźliśmy mebelki dla Ewuni :-) muszę teraz tylko dobrze się zastanowić jakie elementy wybrać, gdzie je ustawić i znaleść sponsora ;-)

Zobaczcie tu: mebelki system oceanic albo sawanna

Ostatnia edycja:
reklama
u mnie Ok byłam na wizycie w piątek z maluszkiem wszystko wporządku waży 1865 g, tylko ginek stwierdził mi infekcję (bakterie) w drogach moczowych :wściekła/y: Przepisał mi tabletki po 10'ci dniach mam zrobić badanie moczu i iśc do niego, mam nadzieję że będzie wszystko Ok ;-) A dziś mam imieninki :-)

Do góry