reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Margerita, prysznic nie za bardzo pomaga, musze to rozchodzic, to w ciągu dnia jest ok.. najgorzej jak siedzę, to potem wstac nie moge, normalnie jakbym zardzewiała heh

Ja tez włączyłam pralkę, ale z moimi i Michasi ubraniami, więc i tak będzie co prasowac heh.. a prasowanie to moja zmora

Mimi, no niby moge, ale potem cierpienie, bo ja jak zacznę to bym chciala wszystko na raz zrobic, nie umiem sobie tego rozłożyć na kilka dni heh.. no ale coż:)
To sie szanuj kochana i ciesz, że możesz odpocząc.. bo ja sama z Michasią całe dnie, a i z nią jest co robic:) więc całe dni mam zajęte zawsze..
Też bym sobie gdzieś poszła na dobrego grilla:)

Pewnie gdybym juz miała domek, to bym miała wszystko przygotowane dla dzidzi.. ale niestety w ciasnym mieszkanku to tylko ciągle przekładam wszystko z kąta w kąt i mysle jakby to wszystko upchnąc gdzieś.. jakos zawsze wydawało mi się, że jak sie ma duży dom, to tego sprzątania jest mniej..bo wszystko ma swoje miejsce..

Ja uciekam, musze jechać na budowę (trochę pobudować, piachu porzerzucać haha:blink: ) a potem może na rowerek z Misią

Ostatnia edycja:
reklama
dodi a ja ci zazdroszczę melodii do spania u mnie z tym kiepsko a potem gryzę jak to stwierdził mój pan :baffled:
mimi udanego wypadu . tak jak piszesz najważniejsze ze spotkacie sie ze znajomymi
wydrusia dobrze ze z małą ok

Dzien dobry :) Powróciłam po ok 5ciodniowej nieobecnosci :-) Mialam 50 str do nadrobienia, po 10 wymiekłam wiec nie dziwcie się proszę, że sie do niczego nie odniosę :-pMam nadzieje, że wszyscy zdrowi - i mamusie i dzidziusie i Wasze rodzinki :tak:

U mnie ok, w czwartek byłam na USG. Nadusia zdrowa, nadal jest dziewczynką :-) Badanie bylo w 32,1 tyg - wazyla ok 1630. Podobno w normi a mi sie wydaje, ze jakos malutko :-(I ciagle slysze, ze mam jakis maly brzuch. Na wszelki wypadek bedziemy powtarzac usg 7mego czerwca, zebym sie nie denerwowala i nie nakrecala - slowa mojej gin.
I jak sie okazalo, córcia juz lezy główka w dół - czyli to co mi pod prawe zebro wpycha to dupcia, a nie główka :-D I przez ostatnie 2 tyg nic nie przytyłam - hurra!!! Czyli nadal mam + 12kg. Zebym tylko nie nadrobila do kolejnej wizyty. Mialam juz tez pobrany wymaz na ta bakterie czy cos - GBS czy jakos tak..?

No to mniej wiecej tyle u mnie. A jak u Was kochane, czy cos mnie ominelo? ;-)

hej brzuchole
my wrocilismy wlasnie z madrytu , odebralismy wejsciowki na dzisiejszy mecz Realu madryt w Santiago Bernabéu. Mecz zaczyna sie o 20 ale pojechac musimy wczesniej bo bedzie duzo ludzi ^^
BYlam tez obejrzec ten wozeczek od kumpeli ktory mi da, jest super wypasiony jak dla mnie, ma wszystko co potrzebuje, jak nowy tylko przepiore wkladki. Ma duza gondole, duzy fotelik do samochodu ktory posiada wkladke dla niemowlat, gondola tez ma mozliwosc montazu w aucie. Wozek b.lekki z duzymi kolami, wszystko prosto sie montuje i jest b.zwrotny. Jestem tak zadowolona ze nawet sobie nie wyobrazacie.Jutro go przywieziemy do domu to wrzuce te wkladki do pralki zeby byl juz swiezutki i czysciutki :-) ah.... az mi sie rece trzesly taka bylam wpatrzona z wizja dzieciatka w srodku <3

dzisiaj mamy taki upal ze w spodniach lnianych po tylku mi sie lalo, wiec na stadion ubiore leginsy i sukienke albo krotkie spodenki ...

Hej kuleczki :-)

Właśnie wróciliśmy ze sklepu, kupiliśmy farbe, malz planuje zacząć dziś malowanie :-D
Czy wy tez tak często latacie do kibelka? Jak od wczoraj mam masakre pod tym względem. Muszę lecieć na siku co 10 min a najlepiej częściej. Najgorzej na zakupach. Mam nadzieje ze malutka uciska mi pęcherz a nie zeszła niżej. Do tego kumpela mnie "pocieszyla". Pozalilam się jej ze ogarnia mnie paniczny strach przed porodem, a ona mi na to ze tak się dzieje tuż przed. Ona tez miała schizy a za 2 tyg było po wszystkim.

Corin nie mow mi o sikaniu :-D nie dosc ze przez gorac ostatnio pije jak wielblad to jeszcze zjadam takie ilosci arbuza, co chwile do WC ale najgorsze jest to jak mam wyjsc cos zalatwic, albo do sklepu, przy kazdym kroku czuje jak mi mala na pecherz naciska i chocby bylo to zaraz po sikaniu to efekt zawsze ten sam. Nic na to nie poradzisz :-D pozniej jeszcze gorzej pewnie ^^

Corin do mnie to jakos nie dociera, że niedługo rodzimy. Ciekawe kiedy wpadne w panike, bo jak na razie to się tego doczekac nie mogę i gdyby nie fakt, że dla dzidzi lepiej, że jeszcze siedzi sobie w brzuszku, to chetnie juz dzis bym rodzila! No może za tydzien, bo jeszcze nie popralam rzeczy :-D:-p
Emka super ze bedziesz miala taki fajny wózek. Szkoda, ze na wypróbowanie bedzie trzeba poczekac. Chociaz zawsze Gruby może przetestować, nie? :-)

reklama
no bo uciska cie mala, tak jak napisalam ze ja tez robie siku a pozniej wychodze i przy kazdym ruchu czuje jakbym miala popuscic :-D a jak kichne i nie zacisne nog dobrze to sie zawsze posikam :-D wiec na ulicy musze te nogi mocno sciskac bo az wstyd xD :-D

katerina najlepiej to wsadze razem grubego z jaszczurem na przetestowanie, jak po tej walce wozek wytrzyma to znaczy ze dobrej jakosci :-D

Ostatnia edycja:
Do góry