reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No mój Mateusz podobno mały nie jest - jaki dokładnie to zobaczę za tydzień...... mój mąz podobno ważył 4 kg, ale mam nadzieję, że syn po nim tego nie odziedziczy....

co do malowania to nie sądzę, żeby rysunki na ścianie maiły duży wpływ na rozwój dziecka - może gdyby to była dziewczynka to bym zrobiła rybki i falbanki..... eeee.... chyba nie..... mam tylko nadzieję, że nie będe wymagała od dziecka, żeby za szybko dorosło.....

reklama
Hej Kochane dziś wylądowałam na IP z bólami podbrzusza,krocza i brakiem ruchu Lilki ... na szczęście jest wszystko ok szyjka ma 3 cm, mała ma lenia, waży 1850g zrobili mi KTG i są już jakieś skurczyki malutkie ale są... troszeczke się ruszyła ale i tak jest leniwa...

Wydrusia dobrze ze wszytko ok. A malej nie ma sie co dziwic ze lenia ma w takie upaly, ja tez bym najchetniej nic nie robila wiec doskonale rozumiem... A w brzuchu to juz w ogole musi byc upal i duszno hehe:p

Hej kulki..
Ja dopiero co sobie usiadłam, plecy mnie bolą niemilosiernie.. a to dlatego, że dziś dużo chodziłam, no i teraz cały wieczór sprzątalam.. och jak się zabrałam za to, to nie mogłam przestać heh

Ide was poczytac:)

wydruska no to mialas ladny falszywy alarm ze strony Lilki :-) dobrze ze to tylko len w nia wszedl :-)

dodis witaj

moja ma swoje dni, ale to nie ze wzgledu na pogode, bardziej od jej humorku, tak mi sie wydaje ^^

widze ze nie naskrobalyscie duzo , wiec zmykam na tv :-) zycze dobrej nocki bez koszmarow, tego tez zyczcie mi bo drugiej nocy takiej jaka mialam nie zniose, koszmarne koszmary ciezarowkowe :eek:

witam porannie..
u nas po burzy..od razu inne powietrze.. zaraz jedziemy do lekarza (Paweł kolana leczy) a później na zakupi i wielkie sprzątanie..jutro znowu rodzinka przyjeżdża na kilka dni, więc i sprzątanie i gotowanie mnie czeka..
miłego dnia pełnego radości i uśmiechu :-D

reklama
i ja się witam porannie
u nas też pogoda bardziej przyzwoita po całej nocy burz:szok:
lekkie słonko i wiaterek...bajka . lecę na zakupki
pozdrawiam

Do góry