Witam ja wyjatkowo spalam do 11
zwykle budze sie o 8, tylko wstalam pisal kolegoa Łukasza ze chce nas odwiedzic(zawsze daje znac 15 min wczesniej)posiedzial o 15 a ja juz zasypialam, nastwailam pranie zeby miec swieze rzeczy do szpitala bo w pon mam sie rano zglosic, jutro spakuje sie. Zazdroszcze wam burz u nas nic w dzien 32 stopnie a teraz 25, teraz myslam ze bedzie i nic az spuchlam tak goraco...
Corin ja z sikaniem mam to samo wychodze z lazienki i zastanawiam sie czy wracac
Maqnio no to mialas rozrywke,tak jak ja wczoraj ale moja nie taka mila bo egzamin, dzis zaczynamy kolejny tydz:-)
Konwalianka taki dzien ja czasami tez sie na mojego ciagle zloszcze, teraz czekam az wezmie sie za odkurzanie...
Emka super ze masz juz wozek:-)
Katerina nie zawsze maly brzuch ozn zale dziecko i odwrotnie poza tym usg myli sie do pol kg a mojej znajmej o kg sie pomylili wiec spokojnie
Magia ja nic nie polece bo w ciazy nie bylam przeziebiona, raz tylko ciut ale bez lekow po 2 dnich przeszlo wystarczyla cytryna i sko z malin
Balkan nie katuj truskawkami chodza za mna ze 3 tyg
Anulka dasz rade,popatrz jak Dodi czeka
Moja znajoma wlasnie pisala pojechala rodzic bole ma od 3 rano ale slabe byly, pewnie cc bedzie miala bo podobno dziecko duze, gdy rodzila syna nie dala rady taka waska a wazyl ponad 4 kg