reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin no chyba nie my jedyne :-D ja sie te nogi nauczylam zaciskac po pierwszym i ostatnim wodospadzie, ktory wystrzelil az do samych kostek przechodzac przez dresy. Poczulam sie bezradna na nietrzymanie moczu :-D poczulam sie staro :-D hahahaha

ja właśnie wróciłam i Was podczytuje.. dzisiaj się podłamałam.. nie dość że stopy mi napuchły, wyglądają jak dwa obważanki albo jeszcze gorzej, to jeszcze odkryłam żylaka na łydce :-(jakoś dzisiaj nie mam wogóle nastroju..już z 5 razy miałam spięcie z Pawłem i ogólnie chyba mam doła..ale może to chwilowe..też muszę się wziąć za sprzątanie, ale nie mam weny..póki co moczę nóżki w zimnej wodzie z solą z cynamonem a Tymuś ma czkawkę :)

ja też sikam bez przerwy, ale dużo piję..... no i Mateusz upodobał sobie upodobał mój pęcherz, jako worek treningowy.... przed chwilką zjadłam kilogram truskawek, więc częstotliwość jeszcze bardziej się zwiększy..... :)

Emka, fajnie, że wózek idealnie Ci pasuje - my też mamy używany i wypralismy dokładnie wszystko, fotelik też - rozebrany do najmniejszego elementu i umyty - potem była lekka zagadka przy składaniu, ale się udało.... :)

Witajcie Brzusie!
Coś mnie bierze. Jakiś wirus. Może macie coś sprawdzonego na ból gardła do ssania. Jestem uczulona na Tantum Verde i co gorsza na Apap.
Katerina nie martw się małym brzuszkiem i wagą maluszka. Mi lekarz powiedział na usg, że Staś jest duży, a wszyscy mówią, że mam mały brzuch:baffled:
Po drugie błąd pomiaru jest do 500 gram podobno...
Emka super, że jesteś zadowolona z wózeczka. Ja też chyba swoje części poprzepieram:tak: I patrzę na śliczny czerwony wózek i widzę już w nim synka:-)

Z tym sikaniem to u mnie dziewczyny to samo... Cały czas do kibelka. A parę razy lekko popuściłam (np. przy kaszlu):baffled:

eh co za leniwy dzien. Bylismy w mc donaldsie - oczywisice ja nie potrafie zjesc, tylko zaraz musze sie nawcinac do rozpuku:) pojechalismy jeszcze na targ po warzywka i tak mi kurde super bylo, moglabym siedziec na tym targu i gapic sie na ludzi - tak mi tego brakowalo:) potem obiadek a teraz wcinam kalarepke:) fajnie bylo.

konwalianka mam nadzieje ze humorek czym predzej wroci:*
em_ka super, ze wozeczek tak ci sie podoba. i udanego meczu, tylko nie krzycz za duzo, zebys jutro mogla gadac:)
katerina najwazniejsze ze malenka wymiary ma w normie i ze zdrowa
corin z siusianiem mam to samo, zdaze wyjsc w kibelka a czuje ze powinnam wracac..
magia bidulko wracaj czym predzej do zdrówka:)

chyba ide w kimke, bo oczka same sie zamykaja:-)

Ostatnia edycja:
Witajcie brzuchatki :)

Ja dopiero mam mozliwosc chwile siasc... tak szybko co u mnie jestem uhahana bo zamowilismy z moim wozeczek:) Tako Merrior :) po zniszce wychodzi nas 1140zl bez fotelika bo juz mamy. odbior ok 3 tyg bo jest duze wziecie no chyba ze material beda miec na stanie to pani bedzie dzwonic:) juz nei moge sie doczekac kiedy stanie w pokoju u sie wam pochwale :)

Kupilam proszek i zrobilam dwa prania bo co bede w przyszlym tyg robic a tak to rozloze sobie pranie no i okropne prasowanie :) mam tez chusteczki, smoczek, nożyczki, termometr do wody a kosmetyki moze w przyszlym tyg mialam dwie pieluchy tetrowe dokupilam 4 chyba wystarczy jeszcze flanelowe kupie ze 3 szt i wystarczy :)
Strasznie sie ciesze ze moj przyjechal powiem wam ze taka rozlaka to cos dobrego:) gorzej jak wyjedzie za granice bo sie wyjazd szykuje i mam nadzieje ze zdarzy na rozwiazanie tylko jak ja te 1.5 miesiaca wytrzymam bez niego umre z tesknoty...

Życze milego wieczorku kochane :)

Witam ja wyjatkowo spalam do 11:szok:zwykle budze sie o 8, tylko wstalam pisal kolegoa Łukasza ze chce nas odwiedzic(zawsze daje znac 15 min wczesniej)posiedzial o 15 a ja juz zasypialam, nastwailam pranie zeby miec swieze rzeczy do szpitala bo w pon mam sie rano zglosic, jutro spakuje sie. Zazdroszcze wam burz u nas nic w dzien 32 stopnie a teraz 25, teraz myslam ze bedzie i nic az spuchlam tak goraco...
Corin ja z sikaniem mam to samo wychodze z lazienki i zastanawiam sie czy wracac:zawstydzona/y:
Maqnio no to mialas rozrywke,tak jak ja wczoraj ale moja nie taka mila bo egzamin, dzis zaczynamy kolejny tydz:-)
Konwalianka taki dzien ja czasami tez sie na mojego ciagle zloszcze, teraz czekam az wezmie sie za odkurzanie...
Emka super ze masz juz wozek:-)
Katerina
nie zawsze maly brzuch ozn zale dziecko i odwrotnie poza tym usg myli sie do pol kg a mojej znajmej o kg sie pomylili wiec spokojnie:tak:
Magia ja nic nie polece bo w ciazy nie bylam przeziebiona, raz tylko ciut ale bez lekow po 2 dnich przeszlo wystarczyla cytryna i sko z malin:tak:
Balkan nie katuj truskawkami chodza za mna ze 3 tyg:tak:
Anulka dasz rade,popatrz jak Dodi czeka:tak:
Moja znajoma wlasnie pisala pojechala rodzic bole ma od 3 rano ale slabe byly, pewnie cc bedzie miala bo podobno dziecko duze, gdy rodzila syna nie dala rady taka waska a wazyl ponad 4 kg

reklama
Witam się wieczornie :-)

Po wczorajszej wizycie wszystko Ok poza tym że badania moczu wyszły nie najlepiej tzn. mam bakterie w moczu, przepisał mi tabletki, które mam 3x dzienie po dziesięciu dniach na badanie moczu i ponownie na wizytę. Mam nadzieję że będzie wszystko Ok.

Do góry