reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
em ka nie martw się my też we wspólnym pokoju :-Dale jakbym tylko miała wolny pokój to też bym teraz urządzanko uczyniła

na mazurach burza za burzą tak jak u corin od około 14:00 wiec jest przyjemnie

witam wlasnie wrocialam z egazminu lekarz pozwolil mi pojsc a na nastepne wypusci mnie ze szpitala:-)dziewczyny chcialy mnie przepusci bo 2 secjalizacja ma w nosie takie w ciazy mowia ze same moga sobie zrobic dziecko ale jednak nie wpuscily mnie pomimo checi bo okazalo sie ze na egzaminie jest jakies 160 osob i zrobil pisemny, trudny jak cholera ale mysle ze zdam:tak:a jak goraco mam na uczelnie niecale 10 min i myslam ze sie ugotuje az kolezanka wachlowala mnie

Ostatnia edycja:
A my mamy pokój dla dziecka, ale przez jakieś najbliższe 6 - 9 m-cy i tak mały będzie mieszkał z nami.... problem w tym, że pokój dziecka jest na dole, a nasza sypialnia na górze, więc nie ma takiej możliwości, żeby Mateusz się tam wprowdził od początku....

ale ściany pozostawimy raczej jednorodnego koloru, bez malunków, czy naklejek - chyba to wada starszych rodziców, chociaż może to moja i mężą wada - kompletny brak pierwiastka dziecięcego - jakbyśmy mieli coś na ścianie wymalować, to pewnie byłby motocykl, albo skuter - bez zmiękczeń i kwiatków.... :)

Anulka o majgot nie zyczę nikomu takiego wielkoluda
Balkan dlaczego starszych rodziców??? Ja mam 35 lat i namalowałam kwiatki:-DOgolnie takie kontrasty i obrazki do oglądania pomagają w rozwoju maluszka i także nie nudzić mu się.

cyt: ,,Chłopcu dużo jednak brakuje do innych gigantycznych dzieci, które zarejestrowane zostały w Księdze Rekordów Guinnessa. Oficjalny rekord wciąż należy do malucha, który w chwili urodzin (1879 rok) ważył 10,7 kilograma przy 76 centymetrach wzrostu!"

my tu gadu gadu o spioszkach 50 cm a co tu zrobic jak sie dziecko 76 cm rodzi? :-D :-D :-D
aaaaaa no to juz wiem czemu przytylam 15 kg, bo moje dziecko przekroczylo wage 10 kg ahahahha :-D

zarty zartami ale wyobrazcie sobie ten porod :-D

reklama
Wisienka, Emka a my tu mowimy o wielkoludach z forum a ona beda jak kruszynki w porownaniu do takiego:szok:
Moja znajoma przed porodem wazyla 48 a dziecko grubo ponad 4 kg dla mnie to masakra a co mowic o takim...
Balkan ja tak samo uwazam ze tu nie o wiek chodzi:tak:

Do góry