reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Helodorka gratki syna
Maqnio ta Vit D3 to standardowo 1 kropelka a czasem zwiększają dawkę ale to przede wszystkim dla zimowych dzieciaczków. A ile sie podaje to sprawa indywidualna. Mój lekarz pediatra macał Maćkowi głowę i sprawdzał jak twardnieją kości czaszki, zadawał tez pytania dotyczące np. pocenia się dziecka. No i zalezy od tego czym karmisz bo czasem mieszanki mają dodatek tej witaminy.
No chyba, ze coś się zmieniło. Wiem też, ze podaje się teraz wit K a kiedyś się nie dawało.

reklama
asiac super wiesci :-) kolejna kobitka w drodze ^^

MADZIA przeraza mnie ten robak w twoim avatarze :-D wyglada jak te moje karaluchy argentynskie co je mam dla jaszczurki :-D

/QUOTE]
:-D:-D:-D:-D:-D no to chyba zmienię

helendorka bardzo mi przykro z powodu śmierci babci ... fajnie ze synuś będzie wymarzony

maqnio ja zjadlam talerz zupy, kopiaty i tez wcielam dwa grubasne plastry arbuza, ktorego u mnie pod dostatkiem :-D ledwo sie ruszam i nie jest dziwne to ze jem jakby mnie miesiac glodzili :-D tzn mowie o arbuzie :-D jem go w takich ilosciach ze czasami mi do gardla podchodzi :-D ahhaha

wisienko ja juz z rana pisalam ze dzisiaj mi sie mala rano ulozyla tak dziwnie ze tam gdzie mialam bule to mnie strasznie bolalo, cos musiala mi uciskac, czasmai tez mam tak ze jak sie za duzo rusza to momentalnie sie brzuch twardy robi ale po chwili mieknie :-)

Wlaśnie przyszedł małż i powiedział mi ze jutro przenosimy naszą sypialnię, potem jedzie po farbę i będzie malował nowy pokój sebka, a w niedzielę przeprowadzamy Sebastiana. Jeśli reszta prac pójdzie w takim tempie to pod koniec tygodnia będę mogła się pochwalić wam pokoikiem dla Ewuni :-D

Corin to w takim razie czekamy na zdjatka. Az wam wszystkim zazdroszcze tych pokoikow dla maluszkow i malowania scian :-( my to bedziemy mieli kacik w naszym pokoju dla malutkiej a o malowaniu nie ma mowy (choc mielismy pol roku temu generalny remont wlacznie z malowaniem scian) eh..

wisienka wydaje mi sie ze maluchy sa juz na tyle duze ze rozpychaja sie jak moga zeby zdobyc choc troszke wiecej miejsca, dlatego to juz nie jest przyjemne smyranie tak jak na poczatku tylko konkretne uciski i wymachy nogami lub jakimis innymi czesciami ciala. Ja kopniaczkow nie czuje juz tak duzo jak kiedys, ale te zmiany pozycji na prawde potrafia bolec. Poczekaj poczekaj jeszcze z miesiac co sie wtedy bedzie dzialo :-D

nie wiem czy juz wstawialam ten link , nie pamietam, ale jak cus to zobaczcie co to znaczy ruchliwe dziecie :-D to musi bolec ^^ :-D
http://www.youtube.com/watch?v=ImBEgjSwK1k

Ostatnia edycja:
reklama
emka, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. Przeciez planujecie przeprowadzke (albo cie myle teraz z kims innym), ale jesli tak jak Nikolka bedzie starsza to dopiero bedzie frajda z urzadzania pokoiku. Bedzie wam pomagała wybierać wszystko i wtedy radosc jest podwójna, bo widzisz jak dziecko się cieszy :-)

Do góry