reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

A pewnie lato jest. A tak sobie myslę, ze nic tak faceta nie motywuje jak kobita na karku;-) Choć nie mogę narzekać. Czarek dzień w dzień zaiwania napierw na budowie póżniej w firmie. Ręce ma spuchnięte jak nie wiem. Wczoraj zasnąl na podłodze bawiąc się z psem :szok:

reklama
Witam:-)cudna dzis pogoda a ja mam wizyte tylko szkoda ze tajk pozno:-(
Konwalianka ja tak samo zle spalam mnie bola zwlaszcza zebra i mam tak jak Ty jesli maly siedzi dluzszy czas w jednym miejscu i sie wypnie noe moge sie dotknac tak boli zwykle po pewnym czasie sie przekreca;-)
Dzis tak cieplo ze wszyscy chodza w kszulkach a nawet japonkach a ja sie zatanawialam jaki sweterek brac:-D
Mailuj przemeczycie sie ale jak warto, zazdroszcze:-)
Balkan trzymam &&&;-)
JA wczoraj gratis do lozeczka dostalam skarpetki takie malutkie kurcze juz nie moge sie doczekac ale pewnie mies i bede rodzic:tak:

wiem jak to jest.. my też mieliśmy nóż na gardle i uwinęliśmy się w 1,5 miesiaca od stanu deweloperskiego do zamieszkania.. pamiętam jak dziś, że w piątek nam podłogę kładli w całym mieszkaniu a w sobotę musielismy juz dotychczasowe mieszkanie zwolnić.. mój Paweł pracował świątek - piątek, a i tak w konsekwencji musiał wolne na 2 tygodnie wziąć, bo się nie dało.. także usypiał na stojąco.. ale zobaczysz, jaka później nagroda będzie :)

pewnie Anula, ze się przemęczymy. Dlatego ie złoszczę się, nie denerwuję nawet. Niech żyją hormony ciążowe.
Anulka ale oś w TVN mówili o burzach. Na wszelki wypadek weź coś ochronnego. Takie skarpetki mnie też rozwalają. Mam jeszcze dwie pary po Nice. Teraz dostanie je Krzyś. Aaaa niedrapek chyba nie mam muszę kopić ze dwie sztuki. Jak skończę się pakować to zaczynam pranie i prasowanie ( to robota teściowej ;-) Zrobię wszystko do końca maja bo czerwiec niewiadomy ;-)
Konwalianka my mamy podobnie. Ale masz rację. Korona z głowy mi nie spadnie a takie przemęczania scala bardzo rodzinę. Moim zdaniem oczywiście :-)

Mailuj mam nadzieje ze i my kiedys bedziemy mieli "problem" tak jak Wy jak na razie wynajmujemy kawalerke ale wszystko przed nami;-)powiem Ci ze ja tez ostanio ciagle mam dobry humor nawet gdy mam powody do zlego ale juz chcialabym rodzic:-)
Niby u nas ma nie byc burzy ale zobacze jak bedzie wyjde po 15 spcerkiem bo mam blisko;-)

Ja przerpaszam ze sie nie rozkminiam ... :* i nie wczytuje :* ALe dzisiaj mam troszke pracy i dobry humorek wiec mam zamiar to wykorzystac bo wszystkie ubranka dla waldiego mi wyschly i musze prasowac :* Lece do pracy :* A Wam Robaczki zycze milego spokojnie DNIA :* BUZI W BRZUSI

witam brzuchaty.. ja zaraz ide jesc kawo-sniadanie :-D dzisiaj jak zwykle budzilam sie co jakis czas i co sie przekrecam z boku na bok musze ustawiac odpowiednio poduszke pod biodrem zeby mnie nie bolalo, normalnie tragedia :/ ale przynajmniej jak ja dobrze ustawie to mnie nie boli, wiec jakis plus z tego jest.

dodis to superancko ze juz masz wozeczek, ahhh... jak sie tak na niego patrzy to juz by sie chcialo do niego wsadzic dzidzia :-) aaaa jak nieduzo brakuje ^^

mailuj nie przejmuj sie brakiem wody w ostatniim miesiacu, najwyzej zuzyjesz wszystkie chusteczki nawilzone dla dzidziusia, cale szczescie ze bedziesz miala neta :-D bedziemy cie podtrzymywac na duchu i przesylac wirtualna wode do mycia :-D
najwazniejsze zeby byla zamontowana jak sie maluch urodzi :-)

anulka specjalnie nawet wyszukalam na google czy mozna jesc arbuza i z jakiej rodziny sie wywodzi, wiec jest z rodziny dyniowatych i pisze ze mozna go jesc (oczywiscie nie w takich ilosciach jak jem teraz ale mozna)

hej kochane,ja dziś koszmarnie spałam i to nawet nie przez jakies boleści czy kopniaki ale po prostu najpierw przysnęłam przed tv i wstałam zeby do sypialni sie przenieść jak i mąż się kładł czyli koło 2. i potem leżałam i liczyłam barany (naprawdę) do 4! i nic, nawet nie zmrużyłam oka. W końcu znów do dużego pokoju na tv- myślę, ,może znów zasnę. Ale nic, obejrzałam cąły film do 5.40! Dopiero ok 6 zaczęły mi się kleić oczy. No to jak zasnęłam to o 8 dobiegł mnie budzik z sypialni i d....a! A musiałam wstać bo jesteśmy z męzem z elektrykiem w nowym mieszkaniu umówieni i wykańczamy właśnie projekt światła w mieszkanku. No nic, padnę dziś szybciej mam nadzieję.
Pogoda miód. Dziś zauważyłam przy prasowaniu że po raz pierwszy w życiu będę ubrana kompletnie w r. 42! HE he
MIłego dzionka!

sestinka to sie ciesz ze w 42 wchodzisz :-D mi tak sie biodra poszerzyly ze jak mierzylam takie fajne ogrodniczki krotkie to naweet 42 nie moglam zapiac po bokach :-D olalam wiec sprawe bo powiedzialam ze jak slon chodzic nie bede w 44 ahahahha

reklama
Hej Brzuszki!!

no!! u nas po wczorajszym przemeblowanku wkoncu wszystko na swoim miejscu:) wyrko rózinki stoi, wszystko sie pomiescilo i nawet jakos tak ladniej jest niz poprzednio:) Mam dzis dola przez pogode, juz zapowiedzialam malzowi zeby przeniosl mnie do ogrodu, bo schizuje w tej chalupie...
dodi super, ze wozi przyszedl!!
konwalianka, sestina, oby kolejne nocki byly przyjemne i bezbolesne:)
mailuj biwak? hmm super, Krzyniek na pewno bedzie zadowolony:)
em_ka ja nawet nie wiem jaki teraz mam rozmiar..ciagle w pizamie:)
sis:* na mily dzien:)
anulka &&&&&&& za wizyte!!!

podczytalam ze wczoraj tematy pielegnacyjno - higieniczne byly na tapecie. i mam prosbe: mozecie polecic mi jakis dobry aspirator do noska? bo jestem totalnie zielona w tym temacie i chyba trzeba do tego jakis spray kupic?? pomozcie kochane bo ja wogole nie wiem o co w tym chodzi:)

wszystkim mamuskom milego dnia!!!

Do góry