reklama
A
Anulka198424
Gość
emka ale chyba nie wskazane sa owoce jak sie karmi...napewno cytrusy malenstwo moze miec problem...
dodi_misia
Fanka BB :)
Witam wieczornie pewnie juz wszystkie śpia
Musze sie pochwalić, że wózeczek dzis do mnie przyszedł :-) teraz sobie stoi dumnie w pokoju, a ja sobie ciągle na niego zerkam
za dwa tyg przyjdzie łożeko, w miedzyczasie kupie materac i pościel i moge rodzić haha
idę poczytać co tam u was
Musze sie pochwalić, że wózeczek dzis do mnie przyszedł :-) teraz sobie stoi dumnie w pokoju, a ja sobie ciągle na niego zerkam
za dwa tyg przyjdzie łożeko, w miedzyczasie kupie materac i pościel i moge rodzić haha
idę poczytać co tam u was
A
Anulka198424
Gość
dodi ja nie spie choc powinnam bo rano na badania :/
dodi_misia
Anulka, ja też juz powinnam, bo dzis wstałam przed 7, miałam troche spraw z budową do zalatwienia..wybieralam dachówkę i cegłę klinkierową na komin haha.. wolałabym wybierać juz kolor ścian i mebelki ale trochę na to poczekam..
Wszystko mi dziś "stoi" w gardle, a wcale duzo nie zjadlam.. moj żolądek chyba naprawde tam sie mieści teraz
Wszystko mi dziś "stoi" w gardle, a wcale duzo nie zjadlam.. moj żolądek chyba naprawde tam sie mieści teraz
kociatka
Fajne takie wybieranie, nawet cegly i dachowki:-)
Dodi, ja ciagle nie mam wlasnie wozka i lozeczka, a kupilam inne piedulki. Ciesza takie zakupy na pewno.
Spalam pol popoludnia, wiec jeszcze ciagle buszuje.
Dobranoc!
Dodi, ja ciagle nie mam wlasnie wozka i lozeczka, a kupilam inne piedulki. Ciesza takie zakupy na pewno.
Spalam pol popoludnia, wiec jeszcze ciagle buszuje.
Dobranoc!
balkan
Hej Dziewczyny!
Ja dziś wstałam po 6-tej, bo juz się wyspałam..... całą noc śniły mi się licytacje na allegro....
Wczoraj była u mnie koleżanka i przyniosła kilka ślicznych ubranek i rękawiczki - niedrapki - jakie śliczniutkie i malutnie te rękawiczusie..... ja dziś idę na pobranie posiewu, a za tydzień na USG - jestem ciekawa, czy lekarz zdecyduje, żeby w 33 tyg zakładać Pessara, czy nie.... ja raczej myślę, że niekoniecznie..... i leżę dalej....
Ja dziś wstałam po 6-tej, bo juz się wyspałam..... całą noc śniły mi się licytacje na allegro....
Wczoraj była u mnie koleżanka i przyniosła kilka ślicznych ubranek i rękawiczki - niedrapki - jakie śliczniutkie i malutnie te rękawiczusie..... ja dziś idę na pobranie posiewu, a za tydzień na USG - jestem ciekawa, czy lekarz zdecyduje, żeby w 33 tyg zakładać Pessara, czy nie.... ja raczej myślę, że niekoniecznie..... i leżę dalej....
konwalianka
Mały bąbelek
ech, no szkoda emka, szkodakonwalianka szkoda ze ci wyslac nie moge bo u nas juz powoli sie wysyp robi i sa bardzo tanie, ostatnio kupilam za 89 centow za kg wiec w takiej cenie zjadam 1/4 arbuza dziennie
witajcie mamusie:-)
ja dzisiaj miałam dla odmiany koszmarną noc.. mały mi się tak ułożył, po prawej stronie, że sprawiał mi olbrzymi ból, cała prawa strona, każdy dotyk, to tragedia, usiłowałam go masować, aby zmienił pozycję i nieco sie przesunął ale dopiero po 20 minutach - mówię Wam, już się nawet poryczałam! Dodatkowo dla odmiany bolało mnie żebro, a właściwie kawałek zebra po lewej stronie, między piersią a brzuchem i dzisiaj patrzę a tam ogromny siniak - nie wiem jak to się mogło stać.. W każdym razie - noc koszmarna, budziłam się z 50 razy. No i śnił mi się poród! Pewnie po naszych rozmowach na forum, ale był taki lajtowy.. śniło mi się, że połowę porodu przespałam..fajnieMogę nam wszystkim takiego życzyć..
Dzisiaj planuje prasowanie i muszę się zabrać skoro świt, bo później już kręgosłu mi nie pozwala..
dodi, ja na początku remontu także się cieszyłam z każdego wyboru materiału do mojego M.. po jakimś miesiącu to się zmieniło.. znałam rozstawienie każdego sklepu z materiałami budowlanymi na terenie W-wy i okolic - blee.. mam nadzieję, że Tobie się nie znudzi tak jak mnie.. co innego wybór mebli i dodatków - mogłabym siedzieć godzinami i oglądać
balkan, sama jestem ciekawa czy zdecydują się na pessar u Ciebie - trzymam kciuki za wizytę
miłego dnia kochane
mailuj
ja też znam na pamieć te sklepy budowlane. już Panowie ze wszystkich działów mi się klaniają. Coraz bardziej możliwe okazuje się, że wyprowadzę sie do domu bez lazienki. Do lipca powinna być. Więc czeka mnie biwak w 9 miesiącu ciązy ;-) i to miesięczny. Ale co tam dam radę, będę miała neta :-)Miłego dnia Dziewczyny :-)
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
mailuj, tak to jest z tymi sklepami budowlanymi.. my tam byliśmy dzień w dzień a net był pierwszą rzeczą jaką mieliśmy w domu nie było łóżka, stołu, był tylko dywan na którym spałam w 4 miesiącu i internet co za czasy.. a biwak jest fajny..niech się Krzyś hartuje.. heheja też znam na pamieć te sklepy budowlane. już Panowie ze wszystkich działów mi się klaniają. Coraz bardziej możliwe okazuje się, że wyprowadzę sie do domu bez lazienki. Do lipca powinna być. Więc czeka mnie biwak w 9 miesiącu ciązy ;-) i to miesięczny. Ale co tam dam radę, będę miała neta :-)Miłego dnia Dziewczyny :-)