reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

ja dzis w miarę bez bóli , ale moze dlatego ze raz lezę, raz siedze na piłce a raz spaceruje. No i jem jak ptaszek ale często wiec zoładek nie dokucza. Kolorowych kochane brzuszki!

reklama
Witam wieczornie:) pewnie juz wszystkie śpia:):)

Musze sie pochwalić, że wózeczek dzis do mnie przyszedł :-) teraz sobie stoi dumnie w pokoju, a ja sobie ciągle na niego zerkam:)

za dwa tyg przyjdzie łożeko, w miedzyczasie kupie materac i pościel i moge rodzić haha

idę poczytać co tam u was:)

Anulka, ja też juz powinnam, bo dzis wstałam przed 7, miałam troche spraw z budową do zalatwienia..wybieralam dachówkę i cegłę klinkierową na komin haha.. wolałabym wybierać juz kolor ścian i mebelki:):) ale trochę na to poczekam..

Wszystko mi dziś "stoi" w gardle, a wcale duzo nie zjadlam.. moj żolądek chyba naprawde tam sie mieści teraz :-D

Fajne takie wybieranie, nawet cegly i dachowki:-)
Dodi, ja ciagle nie mam wlasnie wozka i lozeczka, a kupilam inne piedulki. Ciesza takie zakupy na pewno.

Spalam pol popoludnia, wiec jeszcze ciagle buszuje.
Dobranoc!

Hej Dziewczyny!

Ja dziś wstałam po 6-tej, bo juz się wyspałam..... całą noc śniły mi się licytacje na allegro.... :)

Wczoraj była u mnie koleżanka i przyniosła kilka ślicznych ubranek i rękawiczki - niedrapki - jakie śliczniutkie i malutnie te rękawiczusie..... ja dziś idę na pobranie posiewu, a za tydzień na USG - jestem ciekawa, czy lekarz zdecyduje, żeby w 33 tyg zakładać Pessara, czy nie.... ja raczej myślę, że niekoniecznie..... i leżę dalej....

konwalianka szkoda ze ci wyslac nie moge bo u nas juz powoli sie wysyp robi i sa bardzo tanie, ostatnio kupilam za 89 centow za kg :-D wiec w takiej cenie zjadam 1/4 arbuza dziennie :-D
ech, no szkoda emka, szkoda :(

witajcie mamusie:-)
ja dzisiaj miałam dla odmiany koszmarną noc.. mały mi się tak ułożył, po prawej stronie, że sprawiał mi olbrzymi ból, cała prawa strona, każdy dotyk, to tragedia, usiłowałam go masować, aby zmienił pozycję i nieco sie przesunął ale dopiero po 20 minutach - mówię Wam, już się nawet poryczałam! Dodatkowo dla odmiany bolało mnie żebro, a właściwie kawałek zebra po lewej stronie, między piersią a brzuchem i dzisiaj patrzę a tam ogromny siniak - nie wiem jak to się mogło stać.. W każdym razie - noc koszmarna, budziłam się z 50 razy. No i śnił mi się poród! Pewnie po naszych rozmowach na forum, ale był taki lajtowy.. śniło mi się, że połowę porodu przespałam..fajnie:-DMogę nam wszystkim takiego życzyć..

Dzisiaj planuje prasowanie i muszę się zabrać skoro świt, bo później już kręgosłu mi nie pozwala..

dodi, ja na początku remontu także się cieszyłam z każdego wyboru materiału do mojego M.. po jakimś miesiącu to się zmieniło.. znałam rozstawienie każdego sklepu z materiałami budowlanymi na terenie W-wy i okolic - blee.. mam nadzieję, że Tobie się nie znudzi tak jak mnie.. co innego wybór mebli i dodatków - mogłabym siedzieć godzinami i oglądać
balkan, sama jestem ciekawa czy zdecydują się na pessar u Ciebie - trzymam kciuki za wizytę

miłego dnia kochane

ja też znam na pamieć te sklepy budowlane. już Panowie ze wszystkich działów mi się klaniają. Coraz bardziej możliwe okazuje się, że wyprowadzę sie do domu bez lazienki. Do lipca powinna być. Więc czeka mnie biwak w 9 miesiącu ciązy ;-) i to miesięczny. Ale co tam dam radę, będę miała neta :-)Miłego dnia Dziewczyny :-)

reklama
ja też znam na pamieć te sklepy budowlane. już Panowie ze wszystkich działów mi się klaniają. Coraz bardziej możliwe okazuje się, że wyprowadzę sie do domu bez lazienki. Do lipca powinna być. Więc czeka mnie biwak w 9 miesiącu ciązy ;-) i to miesięczny. Ale co tam dam radę, będę miała neta :-)Miłego dnia Dziewczyny :-)
mailuj, tak to jest z tymi sklepami budowlanymi.. my tam byliśmy dzień w dzień :) a net był pierwszą rzeczą jaką mieliśmy w domu :) nie było łóżka, stołu, był tylko dywan na którym spałam w 4 miesiącu i internet :-D co za czasy.. a biwak jest fajny..niech się Krzyś hartuje.. hehe

Do góry