reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
oj jaki ladny wierszyk znalazlam :-)

Tulimy się z twoim ojcem
w objęciach
lecz coraz nam dalej
do siebie
Dystansujesz nas
rośniesz
bezczelnie kopiesz
Stajesz między nami
maleńki rywalu
by nas jeszcze mocniej
zbliżyć
nad kołyską <3

a co do cesarek to ja zapieram sie rencami i nogami, chyba ze bedzie jakas komplikacja (tfu tfu odpukac niemalowane)

a ktore laseczki pierwsze poleca na odstrzal??? nie mam zielonego pojecia, oby jak najdluzej przytrzymaly krocze, tym lepiej :-D

Czesc Mamuski :)

Emka, piekny wierszyk! Bardzo trafny

Wydrusia, poczytaj sobie o porodach na wesolo, i to od samego poczatku (przerobilam chyba caly watek). Az sie chce rodzic;-) I wydaje sie, ze nie taki straszny diabel...

Co do tego, ktore beda pierwsze - pewnie my, krotkoszyjne, jak tylko odstawimy leki:szok: Mam nadzieje jeszcze przez miesiac ponosic, ale lekarz twierdzi ze maly bardzo naciska... Zobaczymy

Buziaki dla wszystkich!!! Staram sie Was czytac, ale czasu coraz mniej, im blizej wyjazdu. U mnie pakowanko ciag dalszy. W zasadzie wiekszosc zrobiona, ale ciagle jakies drobiazgi zostaja.

Ostatnia edycja:
Kurcze ledwo sie ruszam tak mnie prawy bok boli ze ledwo noge podnosze:/ gorzej jak mi sie to utrzyma do konca:( ale se objadlam szok powtorka schabowego+ ziemniaki a poprawka micha platkow z mlekiem myslalam ze do wanny nie wejde...

widze ze teraz temat rozpakunku:-)ja u siebie jeszcze chce chociaz z mies;-)a co do porodow nie rozumiem jak mozna placic za cesarke gdy nie ma wskazan tak jak pisala konwalianka kobiety zawsze rodzily i bylo oczywiscie jesli trzeba to tak...ja juz po kapieli musialam sie ogolic tu i tam bo jutro wizyta zajelo mi to godz:szok:
Ja tak jak Emka nie mysle o cc mam nadzieje ze nie bedzie konieczne:tak:
Kociatka ja naleze rozniez do krotkoszyjek ale mam nadzieje ze jeszcze mies damy rade:-)

Ostatnia edycja:
Anula wiem cos o tej meczarni w wannie to samo dzis robilam hehe masakra lustrzyca jak nic a nie chce myslec co bedzie na koncowke :/

reklama
Do góry