reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Aniu musisz poszukać na allegro są używane w dobrej cenie tylko musisz wyczaić i upolować sobie :-) no chyba że chcesz nówkę ale jest sporo droższa.
Mam nadzieję że będzie ładnie grać i spodoba się maluszkowi ;-)

reklama
Hej rybeczki!

em_ka, mnie się wydaje, że wycieranie dziewczynki łatwiejsze niz chłopca:) bo to tylko bułka heh a u chłopców jak sie za przeproszeniem okupka to tyle tych zakamarkow że szok:) ja tam nie mialam problemow z wycieraniem czy myciem małej..wbrew pozorom, to w tą gruba bułeczke tyle aż kupki nie wchodzi:)

Zapomniałam co chciałam napisać jeszcze... no trudno:)

tym ktore ju zposzły, życze kolorowych snów!

patrycja, to super, że to byla pomyłka! a jeszcze wczoraj, tak pisalam, że może sie pomylili! miałam nosa hehe

witajcie kochane!
Ja wstałam i czekam, aż mi się zrobią płatki na śniadanko:)
Całą noc śniły mi się wizyty w szpitalu - szok! Pewnie dlatego, że Paweł mi wczoraj powiedział, że czasu coraz mniej i muszę na poważnie wziąć się za umówienie odwiedzin - ech..zestresował mnie trochę
Zastanawiam się czy mały się jakoś nie odwrócił.. nie dość ze jest teraz po lewej stronie, to jak miał czkawkę to czułam ją nad pępkiem, co jest dziwne, bo do tej pory czułam ją między nogami (ułożony był główkowo), ale by mi psikusa sprawił, jakby nagle teraz się obrócił miednicowo:-)
NO i dzisiaj mamy 33 tydzień..ale teraz lecą te tygodnie :szok:
miłego dnia

dzien dobry
Konwalianka gratuluje 33 tydz. Czasu coraz to mniej. Fajnie ze zobaczysz szpital. ja dopiero w polowie czerwca bede widziala.

Wisienko trzym sie kochana. Juz nie dlugo i dzidzia bedzie z Wami.

Milego dnia

Hej kobietki a ja dzisiaj sie obudzilam bo trzymalam raczke na brzuszku i zaraz mialam w srodeczku .... BOKS ...:) i po chwili jakby bicie serduszkamalego ale ... juz terazw iem ze to nie bicie serduszka tylko czkawka ... tak sie zastanawiam jak ten maluszek to ogarnia TAK SZYBKO CZKA
A i dodam ze juz nie bede myslec tak o porodzei bo zwariuje .... w koncu co mabyc to bedzie fakt ze przeraza mnie ze tak mocno MA BOLEC i ze gro kobiet z ktorymi mam do czynienia to albo mdlaly albo mialy znieczulenie wiec mam nadzieje ze ze mna tak nie bedzie ...

Ostatnia edycja:
Hej brzucholki!Witam słonecznie :-)Ja właśnie wkroczyłam w 32 tydzień,jeszcze trochę:)Kupiłam już trochę z wyprawki,ciagle nie mam wózka,ale zdążę.Wczoraj mały kopał cały dzień,no oczywiście robił sobie przerwy ale był mega aktywny.Nie mogłam zasnąc do 3.Niestety badania w szpitalu z powodu ciśnienia mi przełożyli na następny tydzień bo mają strajk:(cóż bywa...

reklama
dzień dobry brzuchateczki:-)
znowu paskudna pogoda dzisiaj, kiedy będzie ciepło i słonecznie?

corin jak te skurcze nie bolą, to może te przepowiadające to są? one mogą być na naszym etapie po kilka razy dziennie, tak czytałam. A jak się bardzo przedłużają, to wtedy trzeba lekarzowi zgłosić. Tylko co to znaczy, że się przedłużają ...:eek:

ja też stawiam na ćwiczenia i balsamy, może na jakiś masaż się wybiorę albo cóś.... majtom obciskającym mówię nie! z powodów o których już pisałam

nika nie nakręcaj się, do porodu jescze masz czas, poza tym każda przeżywa inaczej, dopóki nie spróbujesz, się nie przekonasz jak to jest ;-)

Do góry