reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

reklama
Kociatka a co ta sasiadka mogla mi powiedziec jak miala znieczulenie .... wewnatrzoponowe czy jak to sie pisze ... i powiedziala ze nic nic nie czula ... minus byl taki ze wszystko sie tylko przeciagnelo w czasie ale komfort byl duzy .. i powiedziala ze gdybym miala mozliwosc zebym sobie zalatwila takowe znieczulenie ...
bo onaaa nastepnego dziecka nie planuje TAK ja bolalo

Hej dziewczyny. Moje samopoczucie mnie dziś zabija. Boli mnie żołądek, mam mdłości i paskudną zgagę. Do tego jestem strasznie osłabiona. Mam już na prawdę dość:zawstydzona/y:Płakać mi się chce i nawet ryczę z bezsilności.
Jeszcze wytrzymam jakoś miesiąc i prosze Boga żeby urodzić w 38tc:zawstydzona/y:
Wisienka bidulko mi tez jest niedobrze :* ale Ty sie nacierpisz kurde :((( :* a z synem tak mialas ?
Iwonka czegos taskiego szukalam ...ale wiesz jak bylam w jednym sklepie i jak Pani mi pokazala to melodyjka BYLA STRASZNA jak z horroru :| i GLOSNA !!!! co firma to chyba poytywka i inna jakosc

Ostatnia edycja:
Corin może warto sprawdzić co to za skurcze? Oszczędzaj się koniecznie...
Niczko poród jak to poród - musi boleć. Ale po pierwsze nie każdą kobietę tak samo, a po drugie da się to przeżyć. No i naprawdę szybko się zapomina, skoro nagrodą jest taki skarb;-)

Hej kochane,
chyba pospieszyłam się z tym że wybrałam wózek . Juz prawie pewna byłam tego xlanderka- okazało się ze gondolki maaaaaałe -tylko 76 cm:(
Szukam dalej :)
Wisieńka zaciśnij zęby i do przodu, juz malutko zostało!
A propos pępka i spirytusu- ja kupiłam nasączane gaziki w saszetkach zeby juz nie paprac się z rozcienczaniem. Mam nadzieję ze szybko odpadnie. Kupiłam tez paczke pieluszek z wycięciem na pępek na pierwsze dni zeby nie podrazniac z f. Bella
Vero nie panikuj:)

jakiejs krzakowej na pewno nie Twoja ... pamietalabym ... dziwnajakas kurcze .... jutro bede w hurtowni to Tobie napisze ....
Ide sie polozyc bo od tychsasiadkowych gadek :/ to jakos mi tak slabo:(

reklama
Iwonus ale super z ta pozytywka trafilas! za taka cene:szok: Ja tez najpierw szukalam takiej, bo mi sie ten projektor podobal strasznie. Ale ceny sa takie ze szok. A Tobie sie udalo taka fajna wylicytowac za super cene:tak:

Do góry